Hvordan pc'er blev annonceret i 1990'erne

I dag er harddiske kedelige. Du kan købe en terabyte harddisk til $ 50. Men tilbage på dagen blev folk begejstrede, da de så annoncer, der annoncerede endda 10 megabyte harddiske.

For at bevise det har jeg fundet nogle retro-computerannoncer, der giver dig et førstehånds kig på, hvordan computere blev annonceret før den moderne tidsalder af smartphones, ultrabooks og smart ure.

Du kan aldrig se dine gadgets på samme måde igen.

Virksomheden NeXT blev grundlagt af Steve Jobs i 1985. NeXTcube-arbejdsstationen blev støbt i en terninglignende form, hvor hver side var 12 tommer. Dens sorte krop gav det en særlig stil og fokus på de alvorlige udfordringer, både inden for forretning og videnskab. Det fungerede under kontrol af NeXTSTEP-operativsystemet. Det blev produceret og solgt fra 1990 til 1993.

I 1990 var PowerMax 386/33 fra Northgate Computer tilgængelig til salg. Du kan bestille en via mail eller endda via e-mail.

I 1991 frigav Microsoft Windows 3.0. Det var gennem denne udgivelse, at virksomheden gjorde den IBM-kompatible pc til en ægte konkurrent til Apple Macintosh og Commodore Amiga gennem sit grafiske operativsystem. Windows 3.x var et system-tilføjelsesprogram til DOS. Her er en tv-reklame for Windows 3.0 eller Windows 3.1 fra 1991:

“Det fungerer simpelthen bedre” af Compaq i 1990:

En CSS Laboratories Server - 486 med Zero Vent i 1990:

En artikel om interaktive tablets til computeren:

Pocket-netværkskort fra Xircom:

En annonce for Lotus Magellan 2.0-software, som lader dig søge i dokumenter:

En Logitech trackball-annonce fra 1990. Føler ikke, at du er en udlænding.

For $ 50 tilbød Microsoft en opgradering til din personlige computer, der giver dig adgang til al hukommelsen på din pc.

En Dell-annonce fra 1992:

Circuit City reklamerer for muligheden for at købe en computer på et kreditkort:

Macintosh Performa var til salg fra 1992 til 1997:

En stor reklame for Commodore 128. Men i 1994 havde virksomheden erklæret konkurs. Du kan finde flere annoncer på Commodores hjemmeside.

Hos IBM står fremragende folk ikke stille.

En IBM PS / 1-annonce med Theodore Roosevelt fra 1993:

Radio Shack annoncerer 486 pc'en i 1993:

I 1996 havde pc-industrien endnu et godt år med enhedsforsendelser, der nåede 59,7 millioner, en stigning på 24,7 procent fra sidste år, ifølge Dataquest. Compaq fortsatte sin stabile stigning som markedsleder på verdensplan og øgede overførslerne med mere end 1,2 millioner sammenlignet med 1994. IBM afsendte 4,8 millioner enheder og genvandt andenpladsen fra Apple.

En Apple Power Macintosh i 1997:

En Apple Apple Power Mac G4-computer i 1999:

Tak for læsningen. Du er måske også interesseret i nogle af disse andre artikler:

De absolut værste teknologiprognoser i de sidste 150 år

Der er en lang tradition blandt forskere, ingeniører og industriister. Hvert nyt år laver de ... medium.freecodecamp.com En kort historie om computere, der ændrede verden

Du kan bruge år på at fordybe dig i computerens historie. Der er masser af opfindelser, masser af bøger om dem ... www.makeuseof.com Disse job er forsvundet for evigt. Lad os forberede os på, hvad der er næste.

”Generaler kæmper altid den sidste krig.” - et gammelt ordsprog fra anden verdenskrig, medium.freecodecamp.com