Lær C # og enhed ved at lave digitale bordspil

Opbygning af 2D-spil kan være en fantastisk måde at lære C # og Unity på, især når man arbejder gennem det grundlæggende i kompleks bordspilslogik.

I denne serie vil jeg introducere dig til det grundlæggende i C # programmering ved hjælp af Unity. Men mange af de begreber, vi skal lære, vil også kunne anvendes på andre programmeringssprog og spiludvikling generelt.

I løbet af denne serie lægger jeg vægt på at lære Unity til digital tabletop spiludvikling. Dette skal være nyttigt for alle, der ønsker at lære at kode i C # eller arbejde med Unity.  

Når du har lært noget C # og er fortrolig med Unity-editoren sammen med nogle øvelsesprojekter og uden for dig selv, kan du køre simuleringer, lave dine egne spil og begynde at udforske det bredere Unity-økosystem.

Hvis du ikke er specifikt interesseret i udvikling af digital bordspil, vil du sandsynligvis stadig finde denne serie til hjælp. Vi lærer kernekoncepter, der er centrale for C # -kodning og Unity-spiludvikling, som du kan anvende på andre programmeringssprog og -motorer.  

Jeg er en stor tilhænger af at bruge digitale bordspil til at lære at kode. Bordspil er gode, fordi de involverer en masse logik og komplekse regelsæt, men ikke fysik, vektormatematik, animation og den slags ting.

Start med at lære det grundlæggende (Beginners Series):

Tag en rundvisning i Unity 2D (Beginner Tutorial):

Lær Unity multiplayer basics med Mirror (Intermediate Tutorial):

Byg et 2D-multiplayer-kortspil (Advanced Series):

God kodning!

Hvis du kunne lide denne artikel, kan du overveje at tjekke mine spil og bøger, abonnere på min YouTube-kanal eller deltage i Entromancy Discord.

MS Farzan, Ph.D. har skrevet og arbejdet for højt profilerede videospilvirksomheder og redaktionelle websteder som Electronic Arts, Perfect World Entertainment, Modus Games og MMORPG.com og har fungeret som Community Manager for spil som Dungeons & Dragons Neverwinter og Mass Effect: Andromeda . Han er Creative Director og Lead Game Designer af Entromancy: A Cyberpunk Fantasy RPG og forfatter af The Nightpath Trilogy . Find MS Farzan på Twitter @sominator.