Code Radio: 24/7 musik designet til kodning

Du kan gå videre og begynde at lytte til Code Radio, mens du læser dette

De fleste udviklere, jeg kender, lytter til musik, mens de koder. Når møderne er slut, kommer hovedtelefonerne ud.

Og devs er ikke alene. Ifølge en undersøgelse Spotify foretaget i 2014 lytter 61% af folk til musik, mens de arbejder - for det meste for at holde fokus og drukne omgivende støj.

Så i 2018 oprettede freeCodeCamp.org en live musikstreaming på vores YouTube-kanal kaldet Code Radio.

Og nu er vi gået et skridt videre: Vi har flyttet Code Radio fra YouTube og til vores egen hurtige, dataeffektive internetradiostation.

Code Radio er tilbage!

? 24/7 slag for at hjælpe dig med at koncentrere dig, mens du arbejder

? Curated af Los Angeles DJ / producer @TreblesandBlues

? Fungerer godt på din telefon - nu med datalysetilstand

? Ingen reklamer, der afbryder dit flow

Indstil her og bogmærke det: //t.co/QdAjZFFDM0

- Quincy Larson (@ossia) 15. juli 2019

Valg af melodier

Vi tog et par kritiske beslutninger tidligt:

  1. Der ville ikke være nogen reklamer. Dette var ikke en hård beslutning, da vi alligevel ikke har annoncer overalt på freeCodeCamp.org eller vores YouTube-kanal.
  2. Genren ville være instrumental downtempo-musik, som er afslappende og ikke-distraherende. Mine klassekammerater i klasseskolen og jeg havde lyttet til tusinder af timer af denne type musik, mens jeg studerede, og var ikke kede os af det endnu. Så det virkede også som et sikkert spil for en kodende live stream.

Heldigvis kendte jeg en produktiv musiker i freeCodeCamp-samfundet.

Lawrence Yeo - også kendt som Trebles and Blues - er en DJ og musikproducent i Los Angeles. Hans arbejde omfatter mange genrer: amerikansk soul, jazz, brasiliansk funk og endda koreansk folkemusik. Den fælles rod, der forbinder alle disse påvirkninger sammen, er hip hop - blanding af percussive elementer og samplingsteknikker for at skabe en bred vifte af instrumentale værker.

Ud over sit arbejde som musiker nyder Lawrence programmering. Blandt andet byggede han sit eget websted til sin musik.

Lawrence håndkurerede Code Radios mere end 1.250 sange.

Gør Code Radio hurtig og tilgængelig

Nu kan du lytte til Code Radio på din telefon. Det er nu ekstremt dataeffektivt. Webstedet selv indlæses hurtigt, og musikken begynder at spille næsten øjeblikkeligt.

Hvis du åbner Code Radio på din telefon, kan du skifte mellem apps, og musikken fortsætter med at spille. Du kan endda låse din telefon og fortsætte med at lytte og have evnen til at stoppe og starte musikken fra dine hovedtelefoner eller låseskærm.

Og hvis din telefon har begrænsede data, kan du sparke bithastigheden ned til 64 kbps for at skære Code Radios dataforbrug i halve.

Igen, her er et link til Code Radio

Sørg for at bogmærke Code Radio og kom tilbage. Vi fortsætter med at udvide og forfine afspilningslisten og tilføje yderligere funktioner. Du kan tweet om Code Radio ved hjælp af #CodeRadio hashtag.

Nyd melodierne og glædelig kodning!