Menneskelig mikrochipping: Et ufordelagtigt kig på fordele og ulemper

Menneskelig mikrochip? Hvad er det?

NBC er en af ​​mange, der for nylig har forudsagt, at vi så snart 2017 vil se alle Amerikas borgere begynde at blive mærket med mikrochips indlejret under deres hud og effektivt bruge teknologi til at besvare spørgsmålet: "Er jeg den, jeg siger, jeg er?"

RFID-mikrochips, indlejret under huden med en procedure, der allerede er billig og tilgængelig, giver en digital grænseflade til den virkelige verden centreret om indehaverens identitet: dit ID, kreditkortoplysninger, buskort, bibliotekskort og mange andre informationskilder, du i øjeblikket bærer din pung / tegnebog kan i stedet opbevares på en RFID-chip under din hud.

Som en fuldstændig afsløring er jeg begejstret for vores fremtid med mikrochip. Jeg har dog gjort mit bedste for at skitsere fordelene og ulemperne (både kort og lang sigt) nedenfor.

Realistiske (kortsigtede) fordele:

 • Identifikation. Vores pas har allerede mikrochips, og lufthavne, togstationer og busstationer, der skifter fra at scanne dit pas til at scanne din arm ville være en minimal infrastrukturændring. Det samme gælder for dit kørekort og ID: alt, hvad politiet har brug for, er en chipscanner, og du kan droppe din tegnebog helt (forudsat at du allerede har udskiftet dine kredit- / betalingskort med NFC).
 • Medlemskaber. Baja Beach Club var den første klub, der tilbød mikrochip til VIP-klienter. Fordelene inkluderer nem adgang til medlemsfunktioner (ikke mere at bære et nøglekort rundt) plus ATM-komponenten giver dig mulighed for at spore og vedligeholde mad- og spritfaner. Også praktisk for arbejdspladser til at kontrollere, hvem der kan være hvor og hvornår - forældede deres egne fobs og nøglekort. Det samme gælder for biblioteker, fitnesscentre, hotel- og restaurantreservationer, belønningskortadministration og andre steder, hvor du identificerer dig selv for at få adgang.
 • Ikke flere kropsforvekslinger. Desværre blandes omkring 28.000 babyer hvert år på hospitaler og efterlader i sidste ende de forkerte forældre. I den anden ende af spektret blandes ligene lejlighedsvis også i begravelsescentre, hvilket giver nogle meget akavede situationer. En chip, der er implanteret ved fødslen, ophæver fuldstændigt mindre kapabel persons manglende evne til at identificere sig.
 • Spædbarn og ældres sikkerhed. Det er ikke ualmindeligt, at ældste “flygter” fra hvilehjem. Mere end 2.000 børn bliver kidnappet i USA hver dag (svarende til over 800.000 kidnappede børn om året). Mellem 1,6-2,8 millioner unge løber hjemmefra hvert år. At kunne spore nogen (det giver dig selvfølgelig tilladelse til det!) Betyder når som helst ro i sindet for millioner af forældre og omsorgspersoner over hele landet.
 • Bortførelser af børn. Brasilianske millionærer chipper allerede deres børn for at modarbejde kidnappere, og andre nationer vil følge. De første 3-4 timer er de mest kritiske i tilfælde af en bortførelse, hvor næsten 74% af bortførelserne resulterer i mord inden for denne tidsramme. En undersøgelse foretaget af Future Foundation viser, at 75% af de britiske forældre vil købe en enhed, der holder styr på deres barns placering.
 • Sundhedsmetadata. En simpel scanning kan fortælle din læge, hvad du er allergisk over for, hvilke antibiotika du tidligere har fået ordineret, hvilke lægemidler du bruger nu og et væld af andre oplysninger, der kan tages i betragtning, når du har brug for lægehjælp - selvom du er bevidstløs.
 • Tyveriforebyggelse. Sikker på, at bruge RFID-chippen i din håndflade til at betale for ting, låne bøger eller åbne døre er ikke meget forskellig fra at bruge RFID i et plastkort i din tegnebog. Der er dog mindst en bemærkelsesværdig forskel: du kan miste eller få din tegnebog stjålet ret let. Dele af din krop er meget sværere at stjæle. Derudover er det meget sværere for kriminelle at hemmeligt scanne dine kortdata, når de er indlejret i din hånd eller arm, snarere end en tegnebog i din for- eller baglomme.
 • Kriminel ledelse. Fængsler er ikke sikre steder; det ved alle. Kriminelle med mikrochips forælder ikke kun fængselspauser, men forbedrer også informationsindsamlingen "indvendigt". Hvem startede kampen i bruserne i går aftes? Bare spol tilbage og inspicér GPS-kryds.
 • Retshåndhævelse og våbenkontrol. Browning og Smith & Wesson har allerede omfavnet et implantat-skydevåbensystem, der kræver, at våben skal være i nærheden af ​​deres ejer til at skyde. Uanset om dit arsenal bliver stjålet fra dit hjem, eller en officers pistol kæmpes ud af deres hænder i en kamp, ​​er der ingen andre end den registrerede ejer, der er i stand til at fyre dem. Dette betyder også, at dine børn ikke ved et uheld kan skyde den pistol, de fandt i dit natbord. Dette også betyder ikke mere ”tabte våben” på gerningssteder: GPS aflæsninger i våben chips kan altid rapportere, hvor de var, da de blev fyret, og - i sagens natur - af hvem.

Realistiske (kortsigtede) ulemper:

 • Usikkerhed. Vi ved ikke, hvilke virkninger mikrochips vil have på kroppen på lang sigt. Vi kender ikke de samfundsmæssige virkninger af udbredt flisning. Vi ved ikke, hvilke problemer der vil opstå på tværs af alle aspekter af ideen, og vi ved sandsynligvis ikke, før vi prøver det.
 • Kan ikke begå mindre forbrydelser. Hastighedsoverskridelse, se en ekstra film osv. Kontekstualiserede fordele kommer altid på bekostning af udsendelse af udvidede kontekstuelle data: For at tjene dig bedre har de, der leverer tjenester, brug for mere information om dig. En simpel GPS, der altid er tændt, giver også midlerne til at vide, når du f.eks. Kører for hurtigt.
 • Adgangskontrol. At lade virksomheder scanne din chip til identifikation iboende giver dem også adgang til, hvor du er inden for deres virksomhed.
 • Datalækager. Enhver ny teknologi er altid fyldt med fejl og udnyttelser. At sætte så meget information og tillid til en enkelt chip gør det til et primært mål for hackere og andre ikke-gode. Hvis oplysninger er skrivbare (ud over læsbare), er der også potentiale for efterligning eller datakorruption.
 • Udskiftningshardware. Der er ingen tvivl om, at denne teknologi vil forbedre sig over tid og tilføje flere og flere funktioner. Det er muligt, at disse nye funktioner kræver ny hardware, og at tidlig hardware muligvis ikke har en nem måde at blive fysisk udskiftet på.
 • Ingen universelle standarder. Desværre på grund af den brede vifte af digitale identifikationssystemer på plads håndterer intet kort dem alle. Du bliver nødt til at implantere en RFID-chip til metroen, en til dit kreditkort, en til dit bibliotekskort og så videre (eller i det mindste implantere en omskrivbar chip og gemme en af ​​ovenstående ad gangen).
 • Kropslig migration. Hvis der ikke tages ordentlig pleje af implanterede chips, er de i stand til at migrere inden i kroppen. Dette ville være mindre et problem, hvis chips var allestedsnærværende (da de bare kunne søges efter), men indtil da er det fuldt ud muligt, at de kunne overses fuldstændigt (f.eks. I medicinske nødsituationer), hvis de ikke findes på det sædvanlige sted.
 • Lægebehandling. FDA har erklæret, at adskillige risici for human mikrochipping inkluderer bivirkninger, elektriske farer og - potentielt vigtigst af alt - "inkompatibilitet" med medicinsk udstyr med stærk magnet, såsom magnetisk resonansbilleddannelse (MR). Du kan ikke tage noget metal ind i en MR; der inkluderer pacemakere, aneurismeklip, tandimplantater, hofte- / knæudskiftninger (medmindre de ikke er magnetisk titanium) og indlejrede mikrochips.

Utopisk hævder:

 • Digitale verdensforstærkninger. At bringe en digital identitet til den virkelige verden kan have tilsyneladende "magiske" implikationer: rum, der automatisk justerer termostaten efter dine præferencer, når du kommer ind, biler, der starter din yndlingsradiostation, når du sætter dig ned, tv'er, der fortsætter det show, du så, da du sætter dig ned foran dem, butikker, der bruger droner til at levere indhold til din indkøbskurv, som du har brug for, mens du handler osv.
 • Problemfri 2-faktor godkendelse. Sikkerhedsproget for optimal sikkerhed er at bruge noget, du kender (adgangskoder) i kombination med noget, du har (ofte din telefon lige nu). Din telefon har masser af ulemper (den kan blive stjålet, mistet, død, hacket, udslettet osv.), Der løses ved en problemfri løsning, der kan udvide adgangskoder for øget sikkerhed uden den (ganske vist milde) gener af nuværende 2FA-løsninger.

Dystopian hævder:

 • Revolutionerende ildkraft. Når våben er parret med chips hos deres ejere, kan revolutionære helte ikke længere bryde ind i deres undertrykkers arsenal for at vende deres ildkraft mod dem.
 • Overkommelighed og tilgængelighed. At lægge så stor vægt på en enhed, der kun er tilgængelig for dem, der søger den, kræver, at du holder nøje øje med dens tilgængelighed og overkommelige priser. Hvis fordelene effektivt ulemper dem, der vælger ikke at deltage, kan afstanden mellem klasserne blive større.
 • Digital efterligning. I en verden, der udelukkende kontrolleres af chips i din hud, er det muligt, at hackere og onde gerere kunne scanne og replikere dataene på dine chips på deres egen og effektivt replikere din fysiske tilstedeværelse (hvilket især er forskelligt fra bare at stjæle digitale legitimationsoplysninger).
 • Storebror. Hver Hollywood-film har lært os, at implanterede mikrochips primært er til Big Brother, regeringer og virksomheder til løbende at spore vores ethvert sted. Dette er en reel bekymring, der skal håndteres med privatlivskontrol og god sikkerhedspraksis fra starten.
 • Chip frihed. I en verden, hvor du køber mad med chippen i hånden, er det ikke svært at tro, at nogle måske foretrækker at bruge et kort i deres tegnebog i stedet. Det er dog heller ikke svært at forestille sig en verden, hvor "fordelene" ved en mikrochip pålægger dens anvendelse - grundlæggende kræver, at alle modtager en mikrochip eller sulter, mister deres job osv.
 • Hemmelige chips. En af fordelene ved en mikrochip er, at den er usynlig for dem, der ikke kender det, hvilket gør det sværere for tyve og modstandere at stjæle dine oplysninger. Denne fordel er dog et tveægget sværd, når man overvejer, at folk potentielt kan være opmærksomme på mikrochips, der er implanteret af andre i sig selv, mens de sover eller bevidstløse.

Andre overvejelser:

 • Bibelske apokalyptikere hævder, at det kunne være ”Dyrets mærke”, hvilket indikerer begyndelsen på Åbenbaringen.
 • Der er i øjeblikket ikke noget regeringsorgan, der fører tilsyn med eller kontrollerer forbedringer af neuroelektriske grænseflader, hvor det nærmeste organ er FDA på grund af dets brede jurisdiktion over medicinsk udstyr.
Savnede jeg noget? Giv mig besked i en kommentar, så tilføjer jeg den til listen!