Angular 6 og dens nye funktioner - forklaret på tre minutter

Angular er kommet ud med nogle fantastiske nye funktioner i version 6.0.0, især i Angular-cli. Nu med Angular 6 kan du nemt opdatere dine gamle pakker, oprette native webelementer ved hjælp af Angular Elements og mange andre ting. Lad os se!

ng tilføj

ng adder en ny kommando i Angular-cli, der hjælper dig med at installere og downloade nye pakker i dine kantede apps. Det fungerer det samme som npm, men det erstatter det ikke.

ng opdatering

ng updateer også en ny Angular-cli-kommando. Det bruges til at opdatere og opgradere dine pakker. Det er virkelig nyttigt, for eksempel når du vil opgradere fra Angular 5 til Angular 6 eller en hvilken som helst anden pakke i din Angular-app.

Erklæring om udbydere inde i selve tjenesten

Før denne opdatering var du nødt til at erklære udbyders array i app.module.ts

Nu med Angular 6 kan du levere din service inde i selve tilsynsføreren ved at placere providedIn:rootejendommen i " @injectable" dekoratøren.

Brug ng-skabelon i stedet for skabelondirektivet

Du kan bruge ng-templatetil at gengive HTML i stedet for templatetagget i den nye version af Angular. ng-templateer et vinklet element, og det fungerer, når det bruges med et strukturelt direktiv som *ngForog*ngIf

Vinklede elementer

Vinkel 6 introducerede os til Vinkelelementer. Du er i stand til at gengive dine vinkelelementer som native webelementer, og de fortolkes som pålidelige HTML-elementer.

Du kan tilføje vinkelelementer ved at køre kommandoen nedenfor:

Importer createCustomElementi din komponent.

Opret derefter dit tilpassede element!

MyElemComponent.ts

Resultatet:

Bemærk: Du skal implementere DomSanitizermetoden fra for @angular/platform-browserat gøre dit tilpassede element til et betroet HTML-tag.

Du kan lære mere om vinklede elementer her

Opgradering til RxJS 6.0.0

Angular 6 bruger den nyeste version af Rxjs-biblioteket. Nu kan du nyde de nyeste funktioner i RxJS 6 i din Angular-app :)

Afslutter

Angular i sig selv har ikke mange banebrydende ændringer i den kantede kerne, men Angular-cli er virkelig spændende. Angular-teamet fokuserer mere på ydeevne og bygger let PWA'er og giver et godt miljø til at arbejde, hvor man kan arbejde med Angular på en nem måde.

Du kan finde mig på Twitter.

Forresten har jeg for nylig arbejdet med en stærk gruppe softwareingeniører til en af ​​mine mobilapplikationer. Organisationen var fantastisk, og produktet blev leveret meget hurtigt, meget hurtigere end andre firmaer og freelancere, jeg har arbejdet med, og jeg tror, ​​jeg kan ærligt anbefale dem til andre projekter derude. Skyd mig en e-mail, hvis du vil kontakte - [email protected]