Hvad er Quincy Larsons nettoværdi?

Folk spørger mig, hvor meget jeg får betalt hele tiden. Det kommer op på podcastinterviews, Quora-spørgsmål og ansigt til ansigt-diskussioner.

Og folk søger også meget på dette spørgsmål. Det er en af ​​de bedste autofuldførelsesmuligheder, når du googler mit navn.

Så for alle, der er interesserede i mit forhold til penge, har jeg gode nyheder.

Jeg arbejder fuld tid på freeCodeCamp.org - en 501 (c) (3) offentlig velgørenhed. Og da jeg er i bestyrelsen, betyder det, at min erstatning er offentlig.

freeCodeCamp har optjent GuideStar's Platinum Seal of Transparency i 2 år i træk. Du kan gå der og gennemse vores nonprofits fulde 990 selvangivelser derovre.

freeCodeCamp har lige optjent GuideStar's Platinum Seal of Transparency for 2019.

Vores 990'er er tilgængelige, og alle andre oplysninger, du måtte ønske.

100% af donationerne gik til programmer. (0% til administration, 0% til fundraising.)

Vores nonprofit er en åben bog .//t.co/UjVvSIj5BR pic.twitter.com/TLJZBydVUb

- Quincy Larson (@ossia) 22. november 2019

Men hvis du har travlt, sparer jeg dig en anstrengelse.

Jeg tjente $ 60.000 sidste år.

Det er mindre end jeg gjorde i 2010, da jeg arbejdede som lærer.

Og det er efter flere år med slet ikke at acceptere kompensation fra freeCodeCamp.

Hvad mere er, jeg lagde omkring $ 150.000 af mine egne ringe besparelser i freeCodeCamp i løbet af de første 3 år af livet.

Quincy - Hvordan havde du i første omgang sparet $ 150.000, hvis du bare arbejdede som lærer?

Dette er normalt det andet spørgsmål, som folk stiller mig. $ 150.000 er en masse besparelser for en amerikaner på 30 og noget at have ved hånden.

Svaret er, at min kone Jade og jeg er tvangssparere.

Vi arbejdede i mere end et årti og slyngede os væk så meget som muligt.

Vi boede også i Kina meget af den tid, hvor leveomkostningerne var meget lavere end i USA.

Det lykkedes os at forblive gældfri ved at leje små forstæderlejligheder, tilberede vores egne måltider og studere på billige offentlige universiteter.

Vores hobbyer var enten gratis eller likviditetspositive.

For eksempel vil jeg bruge mine weekender på at købe gamle arkademaskiner og videospilsystemer på Craigslist og derefter sælge dem på eBay.

Vi sparte op for at give et udbetaling af et hus i San Francisco Bay Area - det dyreste boligmarked i USA.

Da freeCodeCamp.org begyndte at starte - og millioner af mennesker begyndte at bruge det - besluttede vi at opgive disse drømme om at eje et hjem i San Francisco.

I stedet lagde jeg disse nedbetalingspenge mod at betale for servere og få hjælp til freeCodeCamps voksende læseplan.

Hvordan holdt du dig flydende i årevis med negativ indkomst?

Jade og jeg gjorde to vigtige ting for at få dette til at fungere:

  1. Jade fortsatte med at arbejde fuld tid i regnskab hos et softwarefirma. Hendes fordele sparede os $ 10.000 pr. År i sundhedsforsikringsomkostninger - som bare er en kendsgerning for folk her i USA.
  2. Vi forlod San Francisco. Efter at vores datter blev født, flyttede vi tilbage til min hjemby Oklahoma City - et af de billigste steder, du kan bo i USA.

Vi gjorde, hvad vi kunne, så freeCodeCamp-samfundet kunne fortsætte med at vokse og trives.

Men dette er ikke en af ​​de "alt er mulige" inspirerende historier. Jade og jeg kom fra baggrunde med relativ privilegium. Begge Jades forældre gik på college - hvilket var sjældent i Kina på det tidspunkt. Og min far gik også på college.

Stjernerne stilte op for os. Dette gjorde vores mange ofre ikke-fatale.

For de fleste mennesker ville det være en vej til økonomisk ødelæggelse at afslutte dit job for at starte en nonprofit. Men da vi begge havde arbejdet i næsten et årti, havde vi besparelserne og sundhedsforsikringen for at gennemgå det.

En ting er dog sikker. Hvis min datter var født et år tidligere, ville freeCodeCamp ikke eksistere. Jeg ville have opgivet mine drømme om at drive en uddannelses-NGO og i stedet få et job til at forsørge vores familie.

Men som skæbnen ville have det, blev Baby Jocelyn født, efter at freeCodeCamp allerede havde været online i 11 måneder. Og i de 11 måneder havde Jade set, hvor mange liv det rørte ved.

Jeg var i stand til at overbevise hende om, at dette en dag ville være en levedygtig nonprofit, hvor der kom nok donationer ind til, at vi kunne holde det i gang.

Hvor vi går herfra

freeCodeCamp er nu et af de største programmeringssider på Internettet. Vi har 1.500.000 YouTube-abonnenter. Vores forum er nu kun det næststørste af Stack Overflow som et sted at få programmeringshjælp.

Og vi er kun 5 år i vores mission.

Den gode nyhed er, at vi i år nu er "break even" - hvilket betyder, at jeg ikke har været nødt til at pløje flere af mine personlige besparelser i freeCodeCamp. Vi er endelig i stand til at dække udgifterne til servere og lønningsliste.

Men freeCodeCamps budget er stadig komisk lille. For at sætte vores 2019-budget på $ 373.000 i perspektiv: Jeg kender individuelle udviklere i Silicon Valley, der tjener flere penge end det hvert år.

Og vi prøver at bruge den lille sum til at køre en global nonprofitorganisation og et af verdens største websteder.

Vi kan gøre så meget mere, når vi har et større budget at arbejde med.

Og jeg siger dette som en person, der personligt har brugt $ 150.000 af hans hårdt tjente lærerbesparelser for at hjælpe med at få dette samfund fra jorden.

Hvis du har læst så langt, er du tydeligt interesseret i freeCodeCamp-samfundet. Så doner til freeCodeCamp. Du kan trække det fra dine skatter og alt.

Du kan lave en engangsårsgave her.

Eller endnu bedre - hvis du vil hjælpe os med at øge vores månedlige budget - kan du lave en månedlig gave her.

Med flere ressourcer kan vi hjælpe flere mennesker rundt om i verden. Vi kan oprette flere gratis programmeringskurser til dig og alle andre. Og vi kan udvide vores læseplan hurtigere.

Tak for din interesse for freeCodeCamp-samfundet - selvom du bare klikkede igennem for at se, om jeg i hemmelighed var millionær. (Det er jeg ikke. Med mit boliglån er jeg ikke sikker på, at min nettoværdi overhovedet er et positivt tal?).

Hav en sjov, velsignet feriesæson med dine venner og familie.

Jeg er lige her og arbejder på at gøre freeCodeCamp til en endnu bedre læringsressource for dig, dine børn og dine børnebørn.

Der er så meget mere arbejde at gøre.