De bedste værktøjer til automatiseringstest til udviklere

Testdrevet udvikling er noget, som enhver softwareudvikler skal implementere i deres projekter.

Succesen med at bruge TDD afhænger dog meget af, hvor produktiv udvikleren kan være, mens han implementerer kode- og applikationstest.

Det er her automatiseringsværktøjer kommer ind.

Nedenfor er en liste over 10 anbefalede testautomatiseringsrammer / platforme og en kort oversigt over deres funktioner.

Selen

Selen er uden tvivl den mest populære automatiserede testramme. Det er en browserbaseret ramme, der fungerer på forskellige operativsystemer og browsere.

Den har Selen IDE, som er Chrome- og Firefox-udvidelse, der tillader optagelse og afspilning af brugerinteraktioner. Til skaleringstest (dvs. kører på flere maskiner) er Selenium Grid det valgte værktøj.

Det mest populære værktøj i rammen er Selenium Webdriver, som er en samling af sprogspecifikke bindinger og giver mulighed for oprettelse af browserbaserede regressionstest.

Perfecto.io

Perfecto er både en testramme til web og mobilapp. Det leveres som et SaaS-værktøj og giver testingeniører mulighed for at køre deres tests overalt.

Webtestværktøjet giver mulighed for parallel test af apps på forskellige operativsystemer og browsere. Det giver mulighed for at køre en enorm mængde daglige tests, og testene er 50% hurtigere end nogen anden ramme.

Det mobile testværktøj giver ingeniører mulighed for at teste på både emulatorer og faktiske enheder. Ligesom webtestværktøjet giver det mulighed for en stor mængde testkørsler dagligt (10.000 henrettelser).

Sindsro

Serenity BDD's slogan er "Automatiseret accepttest med stil". Dette skyldes, at Serenitys unikke vinkel hjælper testere med at skrive testrapporter og dokumentation i verdensklasse.

Test starter med oprettelsen af ​​brugerhistorier og acceptkriterier. Serenity automatiserer derefter acceptkriterierne. Test opdeles automatisk i trin, der gør dem mere læsbare. Udviklere kan let køre disse tests mod faktiske applikationsektioner.

Når testene er færdige, opretter Serenity detaljerede rapporter, der inkluderer skærmbilleder af testene og alle relevante oplysninger såsom fejlmeddelelser og udførelsestider.

Cypress

Cypress er et godt værktøj til brug til frontend eller end-to-end automatiseret test.

Installation af Cypress i et projekt er lige så let som at køre en simpel npm install cypresseller yarn add cypresskommando. JavaScript-udviklere, der er vant til enhedstestværktøjer som Jest eller Mocha, finder skrivning af Cypress-testskripter en leg.

Dets instrumentbræt gør test mere kraftfuld og hurtigere ved at tillade, at test grupperes efter browsertype, miljø, pakketype osv. Paralleliseringsfunktionen giver udviklere mulighed for let at køre flere tests og teste flere funktioner.

Lambda Test

LambdaTest er en førende testautomationssoftware til både desktop- og webapps.

Det giver mulighed for live og interaktiv test af både offentligt hostede og lokale maskinehostede webapplikationer og websteder.

LambdaTest tillader også udviklere at køre Selenium test-scripts med sin Browser Testing Grid. Det er en meget kraftfuld og alsidig suite, der også integreres med CI / CD-værktøjer som Jenkins, Circle CI og Travis CI.

Nu er den sejeste del, at den giver mulighed for geotest, hvilket betyder, at webapplikationer kan testes for, hvordan de fungerer, afhængigt af hvilken placering i verden de får adgang til.

TestProject.io

TestProjects samfund er sandsynligvis et af de største blandt dem i testfællesskabet. Det er en end-to-end og API cloud hosted test framework.

Som et open source-projekt får brugerne nem adgang til opdateringer og kan endda deltage i forbedringerne. Det er klar til brug med Selenium med alle dets færdigpakkede afhængigheder.

Med sine utallige integrationsværktøjer giver det mulighed for test på forskellige browsere og endda i Docker.

En af de bedste ting ved TestProject er, at det tillader ikke-kodere at udføre test gennem sin scriptless testoptager.

Katalon Studio

En anden open source API, web og mobil testpakke er Katalon Studio. Det er en af ​​de mest komplette testpakker på hele listen med funktioner som optagelse, automatisk generering af testskripter og kraftfulde integrationer.

Det er en testramme, der er let at starte (ja, selv for ikke-kodere), men er kraftig nok til skalering.

Katalon Studio fungerer godt med eksisterende CI / CD-opsætninger. For eksempel er det let at integrere det med Github eller Gitlabs kontinuerlige testværktøjer. Dette gør det godt for Agile-hold.

OpenTest

OpenTest er et andet open source-værktøj, der automatiserer test for API'er, web-, mobil- og desktop-applikationer. Det bruges mest til funktionel test.

Det har stadig mange begrænsninger, da der er nogle testscenarier, der endnu ikke understøttes. Det er dog meget godt for begyndere og ikke-kodere, da det bruger almindelige engelske nøgleord til at skrive testhandlinger.

Nogle af de mest bemærkelsesværdige funktioner inkluderer webtest med Selen, mobil test med Appium, søgeordsdrevet test, parallel test og datadrevet test.

AccelQ

AccelQ er en kodeløs testautomatiseringsplatform, der er baseret på kunstig intelligens. Som sådan bruges det bedst til Agile udvikling, da det giver mulighed for hurtig opbygning og nem introduktion af ændringer i projektet.

Platformen giver mulighed for API og end-to-end test. AI-rygraden giver forudsigende analyser, der hjælper med at fremskynde genereringen af ​​testscript. Det har en intuitiv og brugervenlig brugergrænseflade, der giver selv begyndere mulighed for hurtigt at komme i gang.

Konklusion

Valget koger ned til, ikke overraskende, din særlige brugssag.

I betragtning af de omfattende muligheder for hvert af disse værktøjer er det forståeligt nok vanskeligt at vælge et. Det smukke ved, at mange af dem er open source, er at udviklingsteams kan bruge et til et bestemt projekt og et andet til et andet.