Hvordan man fortsætter med at lære og blive en bedre kode

Kodning er kommet langt siden Robert Taylor og ARPANET og Sir Tim Berners-Lee og CERNs dage - og det fortsætter med at komme videre. Når det kommer til at mestre kunsten at kode, er der altid plads til forbedringer. Jo bedre du kan kode, jo flere muligheder har du sandsynligvis i din karriere. Det er vigtigt, at du ikke lader dig selv være tilfreds med, hvor du er, og at du konstant stræber efter at lære mere og holde trit med udviklingen og dit samfund.

Følgende er fem gode taktikker, du skal indarbejde i din læringspraksis, så du konstant kan blive en mere effektiv kode.

Planlæg hvordan du overvinder begrænsninger og distraktioner

Lad os starte med det grundlæggende. En af de vigtigste ting, du skal gøre for at øge dine kodningsevner, er at vide, hvad du skal arbejde på. Der er så meget at lære, når det kommer til kodning, men hver koder har normalt en eller anden opgave eller et sprog, som de kæmper med. At vide, hvad du ikke ved, kan nogle gange være svært ved kodning, hvis du ikke skubber dig selv ofte og prøver at gøre nye ting.

Hvis du lige er kommet i gang, kan du starte med at lære JavaScript. Det er standardsproget for webplatform, er det mest populære med hensyn til brug og bruges ofte til oprettelse af mobilapp. Du kan prøve en boot camp for at udvide dine færdigheder, men disse kan blive dyre, så begiv dig kun, hvis du virkelig er investeret og vil have nogen at rapportere til.

Noget at overveje er også, hvor du koder. Georgia Institute of Technology udgav en undersøgelse, der viste, at onlineudviklere tog cirka ti til femten minutter at komme tilbage i strømmen af ​​arbejde, hvis de blev afbrudt. Planlæg hvordan man fjerner kontrollerbare distraktioner som sociale medier, baggrundsstøj osv. Lav et godt miljø, der fremmer fokus, uanset hvad der fungerer bedst for dig.

Stop ikke med kun en iteration eller et eksempel

Du vil aldrig perfektionere dine kodningsevner, hvis du skriver kode, indtil den fungerer og bare stopper, eller hvis du kopierer og indsætter uden at lære, hvorfor noget fungerer. Det er en god ide at have en vane med at skrive kode tre gange for at perfektionere dit arbejde og forståelse, før du kalder et projekt komplet. Du kan også skrive din kode manuelt. Dette kan lyde kontraintuitivt - computerkode via blyant og papir - og vil mere end sandsynligt tage lidt mere tid, håndskriftskode skærper din færdighed på ethvert niveau.

Koden kan næsten altid forbedres. Forbedre din kodning ved at omskrive den, så den fungerer hurtigere, for at være mere pålidelig eller for at gøre det lettere at dokumentere. Hvis du virkelig vil være en master-koder, skal du vane med at smide kode ud, når den er færdig og starter forfra. På denne måde ved du, at dit endelige produkt, efter tredje gang at skrive kode for at opfylde specifikationen, vil være så god som muligt, og din forståelse af det er fast.

Hav altid et projekt på vej, især med ny kode

Ud over dit rutinearbejde skal du til enhver tid have projekter og udfordringer i værkerne, der skubber dine grænser og giver dig mulighed for at vokse som en kode. Prøv at altid gøre noget, du aldrig har gjort før i din programmeringsoplevelse, så du konsekvent lærer.

Det er let at mestre et par sæt færdigheder, der giver dig mulighed for at udføre din rolle og derefter fristes til at stoppe der. Men du skal have sideprojekter, der giver dig mulighed for at arbejde på et kodningsområde, der er problematisk for dig, og som du endnu ikke har mestret.

Byg sideprojekter, når du lærer nyt materiale. Personlige mål og projekter er ofte de bedste udgangspunkt for at eksperimentere med nye emner, sprog og teknikker.

Undgå kun at lære et sprog

Hvert programmeringssprog har sine egne unikke fordele og ulemper. Ikke falde ind i den dårlige vane at tænke et sprog hersker øverst, og alle de andre er mere eller mindre ubrugelige og uværdige til forståelse.

At lære et andet sprog giver dig et nyt perspektiv og kan hjælpe dig med at håndtere projekter nede ad vejen med større ekspertise. Nogle af de mange nye sprog, du kan begynde at arbejde på, som du måske endnu ikke er fortrolig med, inkluderer C / C ++, Ruby, Python, Django, Pascal og NodeJS. At lære andre kodningssprog med forskellige tilgange og synspunkter giver dig en chance for at tænke på problemer fra flere vinkler. Udvid dit sind og din kreativitet.

En nyttig ressource for kodere med denne læringsproces er en kodningscoach. Dette er et robust træningsprogram med detaljerede procedurer, der hjælper dig med at lære sprog undervejs.

Kontakt andre mere erfarne kodere, når det er muligt

Du kan lære så meget ved at deltage i projekter med andre kodere - for eksempel blandt it-personale i din organisation - som er mere dygtige og erfarne end dig. På denne måde kan du bede dem med mere erfaring om hjælp og forklaringer, når du støder på en opgave eller et problem, som du ikke er bekendt med. En anden nyttig tilgang er at konsultere online ressourcer og løsninger; simpelthen Google spørgsmål og lære af folk på Reddit, YouTube, blogs eller Codecademy, blandt mange andre.

Når du arbejder med andre dygtige kodere - personligt og online - skal du sørge for at læse deres kode. Læsning af kode produceret af bedre kodere er en fantastisk måde at udvide din horisont og se, hvordan andre med mere dygtighed tackler opgaver, som du ville have håndteret anderledes.

Netværk og partner med dem, hvis færdigheder du beundrer og ønsker at tilegne dig. Når du arbejder på projekter med bedre kodere, får du lære nye ting, mens du bliver betalt. Og mens du arbejder på at løfte dine færdigheder, skal du udforske bredden og rigdom af online ressourcer derude, klar til at blive hørt.