Et kaotisk sind fører til kaotisk kode

Vi lever i en verden med mange ting, der spiser vores tid og det konstante behov for altid at gøre noget. Og hvis vi ikke gør det, bliver vi efterladt, mens verden bevæger sig videre.

At holde sig i live og være konkurrencedygtig i dag betyder altid at kontrollere, hvad der er nyt på Twitter, Reddit, Instagram, Facebook, podcasts eller andre sociale medieplatforme. Eller lære alle JS-rammer derude, forstå ethvert programmeringskoncept osv. Det ser ud til, at den eneste mulighed er at gøre et dusin ting.

I sidste ende fører det hele til et kaotisk sind, og vi kan ikke tænke lige længere. Vi lever bare igennem hver dag, mens opgaverne samlet. Og efter et stykke tid reducerer det kvaliteten af ​​det indhold, vi producerer, såsom kode eller andre ting i vores daglige arbejde.

Fokus i denne artikel er at finde effektive måder at håndtere et kaotisk sind for at producere indhold af høj kvalitet. Jeg vil tale om få kendte begreber, og hvorfor de er vigtige, men vil ikke dække detaljerne.

Lad os forstå, hvordan hjernen fungerer!

Hjernen er et af de største og mest komplekse organer i menneskekroppen. Den består af mere end 100 milliarder nerver, der kommunikerer i billioner af forbindelser kaldet synapser.

Her er hvad vi vil adressere

 • Hvad fører til et kaotisk sind
 • Accepter at den eksisterer
 • Det starter inden i dig
 • Fokuser på din vejrtrækning
 • Mindfulness
 • Beløn ​​dig selv
Hvis du vil blive en bedre webudvikler, starte din egen virksomhed, lære andre eller blot forbedre dine udviklingsevner, sender jeg ugentlige tip og tricks af høj kvalitet til de nyeste websprog på markedet.

Hvad fører til et kaotisk sind?

Et kaotisk sind er simpelthen et andet ord for stress. Hvis du har mange ting at gøre og ikke kan prioritere dem, der er virkelig vigtige, er du tilbage med lige fokus på alt, hvilket fører til stress. Der er ikke noget galt med at have lidt stress, da det forbereder dig på udfordringer og ting der betyder noget.

Problemet er dog, når det overtager dit sind, de ting, du producerer, og ændrer den måde, du opfører dig på. Det er ikke noget, du kan slippe af med, men at lære at håndtere et kaotisk sind hjælper dig med at træffe bedre beslutninger og leve i nutiden.

Her er få definitioner af, hvordan vi ender med et kaotisk sind

1. Tryk eller spænding udøvet på en materiel genstand.2. En tilstand af mental eller følelsesmæssig belastning eller spænding som følge af ugunstige eller krævende omstændigheder.

Det er ikke din skyld, at den verden, vi lever i, er fuld af "gør dette, ikke det, men vent, du skal gøre dette!" med andre ord mange ting, der dræner vores energi.

Hvis du prøver at sidde et øjeblik, rydde dine tanker og få noget arbejde udført på computeren, bliver du sandsynligvis distraheret af noget på nettet. Og før du ved af det, har du brugt et par minutter eller måske timer på alt undtagen det arbejde, der betyder noget.

Næste dag gør du det samme og dagen efter. Det ser ud til, at det er umuligt at udføre arbejde uden at miste fokus i disse dage.

En ting, du skal forstå, er at verden er bygget på at få din opmærksomhed, fordi mere opmærksomhed er lig med flere penge. Det er en del af forretningsmodellen, og hvordan alt andet fungerer i erhvervslivet. Sociale medier, mobilapps, tv-reklamer, du hedder det, de er alle konstrueret til at få mest muligt ud af din tid. Nogle gør det til det bedre, mens andre ikke gør det.

Lad os indse det, der vil altid være distraktioner, og noget der tager din opmærksomhed. Derfor er det vigtigt at styre et kaotisk sind, ellers flyder du bare midt i himlen.

Så hvad fører der nøjagtigt til et kaotisk sind?

 • Begrænset tid: For mange ting, der skal gøres inden for en bestemt frist
 • Økonomisk budget: Ikke i stand til at købe de ting, du har brug for, for at leve et anstændigt liv
 • Venner / familie: Ikke tilfreds med hvad du laver, for mange forventninger
 • Selvbillede: Ikke i stand til at nå dine ønskede mål

Dette er få grunde ud af mange. Det afhænger af personen og deres miljø. Det er interessant, at de fleste mennesker falder ind under samme kategorier, der forårsager stress.

Accepter at den eksisterer

Først og fremmest skal du bare acceptere det. For det andet skal du forstå, at det eksisterer, og ikke prøve at bekæmpe det. For det tredje skal du analysere, hvordan din krop og dit sind reagerer. Det er ikke let at opdage et kaotisk sind. Og hvis du ikke er opmærksom på det, kan få ting hjælpe.

En måde at opdage et kaotisk sind på er, når tankerne bare sprænger rundt, og det er svært at lokalisere noget. Hvis du ofte glemmer ting, kan det også være tegn på et kaotisk sind.

Når du først er klar over, at den eksisterer, og hvordan du reagerer på den, kan du gradvist finde måder at reducere den på. Bare for at være klar er stress normalt, men det betyder ikke, at det ikke kan opretholdes til det bedre.

For eksempel, hvis du kører et eller andet sted, får du muligvis et billede, hvor du drejer rattet for hurtigt til venstre og måske rammer nogen. Det definerer dig ikke, men er simpelthen en tanke ud af snesevis, der tilfældigt kommer ind i dit sind. Hvad der definerer dig er den handling, du rent faktisk tager. Og tanker som disse er ikke usædvanlige.

Her er et par måder at reducere et kaotisk sind på!

Det starter inden i dig

Det er almindeligt, at folk siger, at for at reducere et kaotisk sind, er du nødt til at træne, være sund, deltage i en boot camp, tale med nogen, være sammen med nogen, lytte til podcasts og så videre. Det fungerer muligvis. Men hvis du tænker over det, er det ting, der peger på eksterne aktiviteter.

Gør mig ikke forkert, at træne og spise sund mad er godt for sindet og kroppen. Men det er vigtigt at indse, at problemet ligger i dig, og det er dig, der skal håndtere problemet.

For eksempel hvis min bil har brug for en olieskift, går jeg ikke og fylder mere benzin eller fortsætter med at køre. Kilden til problemet er, at jeg har brug for at skifte olie, det er det, ellers vil bilen blive beskadiget.

Her er sagen, at altid gøre noget gør os ikke lykkeligere, det tager bare vores opmærksomhed væk fra det, vi kæmper med. Vi har brug for at være i stand til at håndtere følelser, håndtere ting, der ikke er sjove. Mike Tyson blev spurgt en gang, hvad der er det sværeste ved træning. Sagde han, sindet.

Du kan meditere hele dagen, spise sund mad og træne 3 gange om ugen, men hvis du ikke kan håndtere et kaotisk sind, øger du simpelthen sværhedsgraden af ​​skaden. Lær at håndtere dine følelser ved at acceptere, at de eksisterer, og undgå dem ikke!

Fokuser på din vejrtrækning

Åndedræt er en vigtig aktivitet, der forsyner vores krop og dens forskellige organer med ilt, hvilket er afgørende for at holde sig i live. Vi kan leve uden mad og vand i et par dage eller måske uger, men hvis vi holder op med at trække vejret, dør vi inden for få minutter. Der er en stærk sammenhæng mellem vejrtrækning og vores sind. Dette er ikke noget, vi virkelig tænker på, fordi det meste af processen sker automatisk. At vide, hvordan vi trækker vejret, hjælper os med at kontrollere vores følelser, frygt og holde et klart sind.

For eksempel, hvis en programmeringsopgave er for vanskelig at løse, bliver din vejrtrækning hurtig og lav. Åndedræt dybt og langsomt vil øjeblikkeligt berolige dig både mentalt og fysisk.

Så hvordan kan du vide, om du trækker vejret korrekt? Hvis du sidder på en stol, skal du lægge din hånd på din mave og den anden på dit bryst og derefter kontrollere, om dit bryst eller din mave bevæger sig, når du inhalerer. Hvis dit bryst bevæger sig, er det ikke et godt tegn. Årsagen er, at brystet har begrænset plads, hvilket forhindrer maksimal vejrtrækning (korte cyklusser). På den anden side, hvis du laver sportsaktiviteter, er brystet åndedræt normalt, fordi du har brug for ilt hurtigt. Men for ikke-sportsaktiviteter skal vejrtrækningen ske gennem din mave.

Mindfulness

Det handler om at bringe bevidsthed om, hvad du direkte oplever, være opmærksom på, hvor du er, og hvad du laver, ikke alt for reaktiv eller overvældet af, hvad der sker omkring dig. Det lyder let at sætte sig ned i et par minutter og leve i nutiden, men stol på mig, det er det ikke! Vi er så fanget med at leve i fortiden og fremtiden, at vi simpelthen glemmer at leve i nutiden.

Mindfulness er ikke noget nyt. Det har været brugt i lang tid, og selv religioner bruger det. At bede til Gud er for eksempel en form for afslapning og bringe tanker til nutiden. Jeg har brugt denne teknik til mindfulness til at rydde mine tanker, og ofte har jeg fundet løsninger på problemer bare ved at gøre det. Det er lidt sjovt, hvordan vi kan finde svar, når vi ikke sidder ved et skrivebord.

Beløn ​​dig selv

Hvis vi ønsker, at et dyr skal gøre en bestemt ting, giver vi det en godbid hver gang det gør det, og efter et stykke tid lærer det og ved, at det for at få det, det skal udføre handlingen. Men hvis vi ikke vil have det til at udføre det, råber vi eller sprøjter vand på dyret (anbefales ikke). Dette er ting, som mennesker har brugt til at lære dyr at gøre visse ting, for eksempel delfiner til at vende tilbage, hunde til at rulle og endda løver til at hoppe gennem ild (i et cirkus).

Vi mennesker er ikke så forskellige fra dyr. Det er vigtigt, at vi belønner os selv, når vi gør gode ting, da dette omdriver hjernens neurologiske mønster til at fortsætte med at udføre handlingen. Køb dig noget, du kan lide, for eksempel en chokoladebar, energidrik eller is, når du gør noget godt, og du fortsætter med at gøre det. Det kan også se en film, din yndlingsserie på Netflix osv. Find, hvad der fungerer for dig.

Konklusion

Et kaotisk sind er ikke noget, vi ønsker, og som nævnt fører det til at producere indhold af dårlig kvalitet. Det starter først inden i dig, så du skal forstå, hvordan du tænker og reagerer på bestemte ting, og ikke forsøge at undgå det ved at udføre eksterne aktiviteter hele tiden. Håndter dine tanker og følelser gennem mindfulness, vejrtrækning, og sørg for at belønne dig selv, når du gør noget godt.

Hvis du forstår, hvordan dit sind fungerer, vil du være i stand til at forbedre mange ting i din virksomhed såvel som det personlige liv.

Del venligst, hvis du har gode teknikker til at håndtere et kaotisk sind.

Her er et par artikler, jeg har skrevet om web-økosystemet sammen med personlige tip og tricks til programmering.

 • En sammenligning mellem Angular og React
 • Udviklere, der konstant vil lære nye ting
 • En praktisk guide til ES6-moduler
 • Lær disse centrale webkoncepter
 • Forøg dine færdigheder med disse vigtige JavaScript-metoder
 • Programmer hurtigere ved at oprette brugerdefinerede bash-kommandoer

Du kan finde mig på Medium, hvor jeg prøver at udgive ugentligt. Eller du kan følge mig på Twitter, hvor jeg sender relevante tip og tricks til webudvikling sammen med personlige livstips.