Hvordan man skriver en morder Software Engineering CV

En dybdegående analyse af det CV, der fik mig interviews på Google, Facebook, Amazon, Microsoft, Apple og mere.

Dette cv fik mig interviews på Google, Facebook, Amazon, Microsoft og Apple.

Jeg fik disse interviews ved at sende mit resumé til det sorte hul , også kendt som at ansøge online.

Ansøgning online er den mest almindelige måde, hvorpå folk ansøger om et job, og derfor er den mindst effektive måde at få et interview på grund af konkurrence. Alligevel var det nøjagtigt, hvordan jeg fik alle mine interviews.

Hvordan opnåede jeg dette?

I denne artikel vil jeg gennemgå en linje-for-linje-analyse af mit cv til følgende formål:

 • at forklare de valg, jeg tog i oprettelsen af ​​et resumé
 • hvorfor jeg mener, at dette CV arbejdede for at hjælpe mig med at lande disse interviews, og
 • hvordan du kan skabe et endnu bedre cv!

Jeg besluttede at skrive denne artikel, fordi jeg kæmpede meget med landingsinterviews, da jeg først begyndte at lede efter et job. Det ville have været yderst nyttigt for mig at have et virkeligt eksempel på et cv at se på.

Denne artikel er organiseret i følgende sektioner:

 1. Den alt for kendte måde at ikke lande et interview på - en kort anekdote over mine frustrationer, da jeg først begyndte at ansøge om job
 2. Evaluering af indstillingerne: Gå videre- en refleksion over forskellige strategier for at forbedre oddsene for landingsinterviews
 3. At lære at skrive en dræber-resume ved eksempel - trin-for-trin-analyse af mit cv med hvert af de følgende afsnit svarende til mit cv:
 • Det væsentlige fra et blik
 • Hvem er du
 • Kontakt information
 • Uddannelse
 • Beskæftigelse
 • Personlige projekter
 • Færdigheder

Den alt for velkendte måde at ikke lande et interview på

Ansøgning online

Du kender sandsynligvis det link, som hver virksomhed tilbyder til online applikationer. Det er det klassiske karriereside, der viser dig en masse jobtitler, som du synes du er helt kvalificeret til, indtil du åbner jobbeskrivelsen og læser minimumskravene.

En jobbeskrivelse med en masse ord, som du aldrig har hørt om, måske har hørt om eller håbet på, du havde hørt om. Og den har en uskyldigt udseende " Anvend" -knap .

På trods af den usikkerhed, du måtte have om dine kvalifikationer, ansøger du alligevel, fordi du vil have et job.

Så du udfylder ansøgningsskemaet, tryk på send - og vent og håb på et positivt svar.

Dine resultater varierer:

 1. Telefoninterview? (yay, en chance for ansættelse !!!)
 2. Umiddelbar afvisning? (darn, tilbage til tegnebrættet)
 3. Intet svar ? (øh, giv mig i det mindste høflighed at have en lukning)

Gentag indtil succes ... Ikke?

Desværre er dette den typiske proces, som mange mennesker gennemgår, når de leder efter et job / praktikophold.

Ansøg til et par virksomheder. Få et par afvisninger eller ingen svar. Ansøg til et par flere virksomheder. Få et par afvisninger mere eller ingen svar. Igen og igen og igen.

Hvorfor gør vi dette mod os selv? Vi bruger al denne tid på at gøre den samme gentagne opgave for at opnå de samme, skuffende resultater.

Fordi dette er hvad alle gør for at få et interview, ikke? For i det mindste arbejder vi mod den rigtige retning og har et glimt af håb, ikke? Hvordan skulle du ellers få et interview?

Evaluering af indstillingerne: Gå videre

”Modløshed og fiasko er to af de sikreste skridt til succes.”

- Dale Carnegie, (forfatter af "Sådan vinder du venner og påvirker mennesker")

Vi kan tænke på at nærme os problemet med ikke at få interviews på to måder:

 1. Sætte din ansøgning / cv under mikroskopet
 2. At stille spørgsmålstegn ved den proces, hvor du går frem til at få et interview

Denne artikel fokuserer på den førstnævnte, fordi uanset hvilken vej du ender med at tage for at få et interview, bruger stort set alle virksomheder din cv som grundlag for evaluering . Derfor vil vi undersøge mit resumé under et mikroskop og fokusere på at lære at skrive et bemærkelsesværdigt resumé.

At få et interview via online applikation er ekstremt udfordrende, fordi dit cv skal bestå adskillige faser, før det kommer i hænderne på ansættelseslederen.

Det skal omgå online søgeordsfiltre, skille sig ud til en rekrutterer, der gennemgår det i ca. 6 sekunder og imødekomme forventningerne fra ansættelseslederen, der beslutter, om du er værd at interviewe.

Alligevel fik jeg alle mine interviews på trods af alle disse forhindringer ved at ansøge online. Hvordan? Afprøvning og fejl . Jeg har ansøgt om hundreder af forskellige softwaretekniske stillinger siden mit andet år på college.

Da jeg først begyndte at ansøge, stod jeg over for et svimlende antal afvisninger, men med tiden lærte jeg at tilpasse mig. Da jeg var senior, lykkedes det mig meget at lande interviews med næsten alle virksomheder, jeg søgte til.

Resuméet, der fik mig alle disse interviews, er den nøjagtige i denne artikel.

Det tog mig fire års iteration og test i virkeligheden at komme til dette punkt. Fra denne erfaring er jeg kommet op med en liste over principper for cv-skrivning, der hjælper dig med at skrive et endnu bedre softwareprøve. Dette er principper, der har hjulpet mig med at få mit drømmejob og er principper, der kan hjælpe dig med at lande dit.

Mens det tog mig fire års college at finde ud af det hele, behøver du ikke gennemgå alle springene, fordi du kan lære det hele lige her, lige nu.

Mit mål er at være one-stop-hub for alle dine spørgsmål om, hvordan du får et software engineering-interview. På den måde behøver du ikke spilde utallige timer med at henvise til Google-søgeresultater for at finde det bedste svar på, hvordan du skriver et resumé af softwareudvikling, der får interviews.

Din værdifulde tid kan bruges bedre på at skrive dit dræber-cv.

Så start her og nu med denne artikel. Hent fordelene ved mine tidligere erfaringer, og lad os begynde trin-for-trin gennemgang af mit cv!

Lære at skrive en dræber-cv - som eksempel

”Med hensyn til metoder kan der være en million og derefter nogle, men principperne er få. Den mand, der forstår principper, kan med succes vælge sine egne metoder. Manden, der prøver metoder og ignorerer principper, er sikker på at have problemer. ”- Ralph Waldo Emerson

Lad os se endnu en gang på dette cv:

Det væsentlige fra et blik

Resume af en side

Rekrutterere har ikke hele dagen til at læse dit cv. I gennemsnit ser de det i mindre end 6 sekunder. Hold det kort og koncist .

Sektioner (header, uddannelse, beskæftigelse, softwareprojekter, færdigheder)

Placer sektioner i rækkefølge efter betydning fra top til bund. Afsnittet 'Personlige projekter' er et unikt must-have for folk, der søger en stilling inden for softwareteknik.

Konsekvent layout + skrifttype pr. Sektion

Sørg for, at hver sektion indeholder et ensartet udseende. Konsistent stil er vigtig, da den forbedrer læsbarheden. Læsbarhed er afgørende.

Så hvorfor fungerer dette cv? Lad os undersøge de nummererede punkter.

Hvem er du (1)

Målgruppe: Enhver, der skriver et cv

At starte rigtig let. Dit navn. Placer dit navn øverst på dit cv med en stor læselig skrifttype.

Ingen grund til at være alt for lyst til det med ekstravagante farver eller smarte skrifttyper. Enkel og enkel gør tricket. Du vil have, at rekruttereren skal se dette let en kilometer væk, fordi du vil have dem til at vide, hvem du er. En rekrutterer, der skal udføre minimumsarbejde, er en glad rekrutterer. En glad rekrutterer er en, der er mere tilbøjelige til at give dig et interview.

Resumé: Gør det latterligt nemt for rekruttereren at læse og finde dit navn.

Kontaktoplysninger (2)

Målgruppe: Enhver, der skriver et cv

Dine kontaktoplysninger skal være lige så lette som at identificere dit navn. Dette er så vigtigt. Af alle ting i verden, skal du ikke ødelægge denne, for hvordan ellers på jorden vil rekruttereren kontakte dig?

Resumé: Indsæt de korrekte kontaktoplysninger, ellers bliver du aldrig kontaktet.

Uddannelse (3)

Målgruppe: Enhver, der skriver et cv med en grad

Hvis du går på eller går på college, bør dette være den første sektion i dit cv, for det er en enorm bedrift at gå på college. Ifølge US Bureau of Labor Statistics er kun “66,7 procent af 2017 gymnasieelever i alderen 16-24 år tilmeldt gymnasier eller universiteter”. Så vær stolt af det og medtag det!

Umiddelbart fortæller dette rekruttereren, at du er investeret i uddannelse og læring, hvilket er afgørende, fordi teknologien konstant ændrer sig. Desuden fungerer disse oplysninger som en indikator for dine succeser, så sørg for at lægge dem ned.

Resumé: Læg ned, hvor du blev uddannet.

Sørg for at medtage relevante kurser svarende til den stilling, du ansøger om. Mens et kursus i historien om italiensk gastronomi lyder usædvanligt appetitvækkende, har det ikke et sted i et CV, der forsøger at få dig et job inden for datalogi.

Dette vil forbedre rekruttererens og ansættelseslederens evne til at se på dit cv for at afgøre, om du passer godt til stillingen. Og som tidligere nævnt er det mere sandsynligt, at en glad rekrutterer giver dig et interview.

Resumé: Inkluder kun relevante kurser.

Okay. GPA. Før vi taler om dette, lad os minde os om hovedformålet med et resumé.

Hovedformålet med et cv er at fremhæve din viden, færdigheder og præstationer kortfattet. Du vil medtage ting i dit CV, som du er stolt af, men også ting, der vil imponere. Du vil male et billede af dig selv i det bedst mulige lys, så rekrutterere og ansættelsesledere ønsker at interviewe dig.

Gå tilbage til din GPA. Det skal være ret tydeligt, om din GPA er imponerende. Hvis din GPA er under en 3.0, skal du ikke sætte den på dit cv. Der er ikke noget galt med at ekskludere din GPA fra dit cv, hvis det kun skader dine chancer.

Hvis du har en GPA mellem 3.0–3.2, er dette et dømmekald. Fra personlig erfaring har jeg talt med nogle virksomheder, der kræver en minimum GPA på 3,2, men disse var primært finansielle eller kvantitative virksomheder. De fleste softwarevirksomheder har ringe hensyn til din GPA. Hvis du har noget over en 3,2, vil jeg placere det på dit cv.

Hvis du har lav GPA, skal du ikke være bange, da dette giver dig muligheden for at være kreativ! Min samlede GPA var 3,2 på grund af dårlige karakterer fra mine førsteårs tekniske forudsætninger og humaniora. Men når jeg var færdig og begyndte at tage kurser inden for min major, var min GPA (GPA beregnet ud fra kurser i min major) en 3.44, hvilket var signifikant højere. Så det er det, jeg har lagt ned (men sørg for at kvalificere det som en GPA).

Der er mange måder at gå rundt på at præsentere dig i det bedst mulige lys, selv når det kan virke som om oddsene er stablet mod dig. Jeg gav kun et eksempel på at opnå dette, men der er mange flere måder, der venter på at blive opdaget af dig. Fuldt ud omfavne dine fiaskoer og bedrifter, fordi de udgør hvem du er. Vær ærlig og sandfærdig og fokuser altid på at fremhæve de bedste dele om dig selv.

Resumé: Din GPA definerer dig ikke. Formålet med dit cv er at præsentere dig selv i det bedste lys. Glem det aldrig! Vær kreativ, når du går om dette, og IKKE LIGE.

Beskæftigelse (4)

Målgruppe: Studerende med softwareteknisk arbejdserfaring

Hvis du er universitetsstuderende uden erfaring, skal du ikke være bange! Dette var mit sidste års CV, da jeg ansøgte om et fuldtidsjob. Jeg var heldig nok til at have samlet relevant erhvervserfaring fra sommerpraktikophold, men det er ikke absolut nødvendigt for at få et interview. Hvis du finder ud af, at du ikke har meget at sætte i sektionen, skal du hoppe ned til afsnittet 'Personlige projekter'.

Selvom det er dejligt at have tidligere erhvervserfaring, behandles ikke al erhvervserfaring ens, når det kommer til at lede efter et job inden for softwareteknik. Fokuser kun på at inkludere erhvervserfaring, der har relevans for det job, du ansøger om. For eksempel, hvis du har erfaring med at arbejde som kasserer i detailhandel eller tjener i fødevareindustrien, skal du ikke medtage det! Desværre gav dine evner til at håndtere penge eller servere mad ingen indikation for, at du vil få succes som softwareingeniør.

En rekrutterers mål er at matche kandidater med job, der passer til kandidaternes færdigheder. Derfor er det kun vigtigt at medtage tidligere erhvervserfaring, der har en vis relation til den stilling, som du i øjeblikket ansøger om, i dit CV.

En del af at opnå dette betyder at skabe en samling af forskellige cv'er, hver skræddersyet specifikt til det forskellige job, som du er interesseret i. Dette er analogt med collegeansøgningsprocessen, hvor du var nødt til at skrive separate essays til hvert universitet, som du søgte på. Hvert kollegium har sine egne værdier, kultur og vision, hvilket gør det næsten umuligt at skrive et generisk kollegium-essay, der passer til alle. Derfor skræddersy dit cv til det job, du ansøger om.

Endelig en note om datoer. Bestil dine oplevelser i faldende rækkefølge startende med dine seneste oplevelser. For studerende betyder det at være opmærksom på at inkludere oplevelser, der er både nylige og relevante. Desværre er der ingen, der bekymrer sig om, hvad du har opnået i mellemskolen eller gymnasiet. Hvis oplevelsen er forældet, skal du udelade den.

Resumé: Få forskellige versioner af dit cv tilpasset til hvert job, du ansøger om. Der er ikke et CV, der passer til alle.

Den sværeste del af cv-skrivning er at have beskrivelser, der fuldstændigt indkapsler dine præstationer fra tidligere arbejdsoplevelser på en meningsfuld og imponerende måde.

Hvad betyder det for dine beskrivelser at være meningsfulde og imponerende? Det betyder at få rekruttereren til at tænke: ”Dette er en person, der har de færdigheder, vi leder efter. Dette er en person, der har haft en betydelig indflydelse i deres tidligere job. Dette er en, vi gerne vil interviewe og potentielt ansætte. ”

Det primære mål for sektionen Beskæftigelse er at vise den virkning og værdi, du havde, mens du arbejdede på en etableret institution. Dit mål er at vise rekrutterere, at du er en kandidat, der kan få tingene gjort og gøre det godt.

For bedst at fremvise mine præstationer i mit CV vedtog jeg følgende kraftfulde formel, oprettet af den tidligere SVP for People Operations på Google, Laszlo Bock:

“Opnået [X] målt ved [Y] ved at udføre [Z]” - Laszlo Bock

Du kan se dette meget tydeligt i det allerførste punkt i dette afsnit på mit cv.

Forbedret enhedens batterilevetid med 8% ved at integrere en brændstofmåler og etablere en batteribesparende tilstand

Lad os nedbryde det:

Udført [X] - Forbedret enhedens batterilevetid

Målt med [Y] - med 8%

Ved at udføre [Z] - integrere en brændstofmåler og etablere en batteribesparende tilstand

Jeg udnyttede denne formel i en eller anden form eller form i næsten hver sætning i mit cv.

For at hjælpe dig med denne proces er nedenfor en ordbank med fremragende verb, du kan og bør bruge:

Her er nogle eksempler på udfyldning af de tomme sætninger, som jeg er kommet med for at komme i gang:

 • Reduceret _____ af _____ af _____.
 • Nydesignet _____ for _____.
 • Implementeret _____ for _____ af _____.
 • Forbedret _____ med _____ gennem _____.
 • Brugt _____ til _____ for _____.
 • Øget _____ med _____ gennem _____.
 • Integreret _____ af _____ for _____.
 • Indarbejdet _____ for _____ af _____.

Resumé: Brug formlen "Opnået [X] målt ved [Y] ved at udføre [Z]". Det er den mest effektive og mest synlige måde at vise rekrutterere / ledere din indflydelse på.

Endelig slutter jeg hver arbejdsoplevelse med et gearet videnmål. Værktøjet bag denne sidste bit er, at det giver læseren mulighed for virkelig at få en fornemmelse af den teknologi, jeg er bekendt med, ved eksplicit at angive de teknologier, som jeg brugte til projektet.

Dette giver mig også mulighed for at have en kortfattet, men ren 'Skills' sektion placeret i bunden af ​​mit cv. Rekrutterere kan derefter se i bunden for straks at få en fornemmelse af mine evner ved at se, hvilke computersprog jeg er fortrolig med. Hvis de søger at se, om jeg har specifik viden i et bestemt værktøj, ramme eller bibliotek, kan de finde ud af dette ved at se på mine projekter.

Resumé: Inkludering af teknologier, som du brugte i dine beskrivelser, hjælper dig med at omgå online søgeordsfiltre, når du ansøger online. Dette vil også give rekrutterere en klarere idé om dine oplevelser og viden.

Personlige projekter (5)

Målgruppe: Studerende, der søger praktikophold inden for softwareteknik / fuldtidsstillinger + Enestående sektion for softwaretekniske ansøgere

Måske hvis jeg siger det nok gange, vil du forstå vigtigheden af ​​dette afsnit, især for dem, der ikke har erhvervserfaring .

Personlige projekter er integreret i at pirre rekrutterere og ansætte ledelsesinteresse, da det viser, at du er lidenskabelig med programmering.

Et personligt projekt kan være alt programmeringsrelateret, hvad enten det er et Python-script, Java-program, webside, mobilapplikation osv. Disse projekter viser, at du er virkelig interesseret i datalogi, og du har stærke ønsker om at arbejde som softwareingeniør, fordi du er villig til at gå ud over dit skolearbejde og skabe noget på egen hånd.

At tage initiativ til at bygge noget på egen hånd er ekstremt imponerende. Det viser, at du er dedikeret til at udvide din viden om datalogi, og at du ikke er bange for at lægge ekstra arbejde i at gøre det. I sidste ende er det en fantastisk måde at demonstrere selvinitiativ og ægte interesse inden for dette felt.

Den anden fordel ved at udføre personlige projekter er, at du uundgåeligt får de færdigheder, der gælder for arbejde i den virkelige verden. Ting, som du normalt ikke gør i skolen, men du vil gøre på arbejdspladsen, f.eks. Ved hjælp af standardrammer / biblioteker, forståelse af webstedsudvikling i fuld stak, oprettelse af mobile applikationer, opsætning af et udviklingsmiljø eller effektiv programmering med Vim.

Tip: Opret en personlig hjemmeside, der viser og dokumenterer alle dine personlige projekter. Dette er et lille hack, der 'næsten udvider' dit CV ud over grænsen på en side.

For at gentage en sidste gang viser personlige projekter din lidenskab og dedikation til at udvikle de nødvendige færdigheder, der er nødvendige for et job, du endnu ikke har. Dette er et must-have på ethvert CV til softwareteknik.

“Byg nogle iPhone-apps, webapps, hvad som helst! Ærligt talt betyder det ikke så meget, hvad du bygger, så længe du bygger noget. Du kan bygge et ret kødfuldt projekt på en weekend. Dette betyder, at du med ca. 3-4 weekender i arbejdet kan få dit cv til at gå fra så-så til fantastisk. Seriøst - jeg har set mange mennesker gøre dette. ”

- Gayle McDowell, tidligere Google-ingeniør og forfatter til Cracking the Coding Interview

Hvis der er en bestemt virksomhed, som du virkelig vil arbejde hos, er en af ​​de bedste måder at skille sig ud på at lave et personligt projekt, der er direkte relateret til det job, du ansøger om.

Jeg fik min praktik hos Autodesk ved at tage et gratis online interaktivt computergrafik kursus om Udacity. Kurset lærte mig at bruge et JavaScript-bibliotek kaldet three.js , og det skete lige så, at der var en software engineering-praktikophold på Autodesk på udkig efter nogen med full-stack-websted og viden i three.js (også kaldet ME).

Et forsigtighedsord om denne teknik. Denne strategi er ikke perfekt. Dette fungerer kun virkelig for virksomheder som Autodesk, der ikke har generaliserede praktikpladser inden for softwareteknik som Google, Facebook og Microsoft. Når du starter tidligt i din karriere, er det bedre at generalisere og finde ud af de forskellige discipliner inden for datalogi. Ikke desto mindre er dette en fremragende metode, der er værd at prøve, hvis der er et bestemt firma, du ønsker.

Resumé: Personlige projekter er bydende nødvendigt. Hvis du ikke allerede har gjort det, start NU! Du har intet at tabe og alt at vinde.

Færdigheder (6)

Målgruppe: Enhver, der leder efter et softwareingeniørjob

Titlen forklarer det hele. Hold dette afsnit stumt, enkelt og rent. Skriv en liste over alle de relevante færdigheder, som rekrutteren skal vide, at du har. Jo flere færdigheder du har angivet her, der matcher nøgle tekniske ord i kvalifikationsafsnittet i jobbeskrivelsen, jo bedre er dine chancer!

Dette giver dig mulighed for nemt at omgå online-nøgleordsscanneren. Dette er dog ikke en idiotsikker metode til at omgå scanneren. I sidste ende er det en rekrutterer, der får fat i dit cv, der beslutter, men de vil også være mere tilbøjelige til at give dig et interview, hvis de ser dig som en god pasform til jobbet!

En ting at bemærke om afsnittet om færdigheder er at IKKE blot liste alle nøgleordene i jobbeskrivelsen kun for at vise, at du passer godt. Det vil vende tilbage for at bide dig, når du bliver spurgt om de færdigheder, du hævder at kende.

En del af at give dig selv noget spillerum i dette inkluderer en indikation af dit færdighedsniveau. Da du sandsynligvis ikke praktiserer hvert sprog, du nogensinde har stødt på dagligt, kan et færdighedsniveau hjælpe rekruttereren med at kende dine stærkeste sprog på et tidspunkt og andre sprog, som du er fortrolig med.

Jeg har valgt at bruge to niveauer:

 1. Dygtige - Sprog, som jeg er meget fortrolig med, har det godt med at bruge og kan interviewe med lige nu.
 2. Velkendt - Sprog, som jeg tidligere har brugt, men måske ikke er så vidende i øjeblikket, men kan hente den givne tid.

Andre gyldige muligheder inkluderer:

 1. Fremskreden
 2. Mellemliggende
 3. Grundlæggende

eller

 1. Ekspert
 2. Fremskreden
 3. Mellemliggende

eller

 1. Flydende
 2. Dygtig
 3. Velkendt

eller

 1. Praktisk kendskab
 2. Basis viden

Resumé: Når du ansøger om et specifikt job online, skal du krydshenvise jobbeskrivelsen og tilføje vigtige tekniske nøgleord i dit cv for at øge din chance for at få et interview.

Vigtigste takeaways

 • Sørg for, at dit navn og dine kontaktoplysninger er korrekte og læselige
 • Sørg for at medtage din uddannelse. Hvis din GPA er lav, skal du udelade den eller være kreativ!
 • Brug formlen "Opnået [X] målt ved [Y] ved at udføre [Z]" for effektivt at vise den indflydelse, du havde i din tidligere ansættelse
 • Lav personlige projekter - især hvis du ikke har tidligere erfaring med at arbejde inden for teknologi

Afsluttende tanker

Mens dette CV fik mig interviews med adskillige softwaretekniske virksomheder, er der ingen garanti for, at det at følge alle de principper og teknikker, jeg har forklaret her, giver de samme resultater for dig.

Dette var mit sidste års CV i 2017. Det er et udstillingsvindue for min rejse og interesse for software engineering. Kopiering af det vil ikke gøre dig noget godt, da teknologien konstant udvikler sig, og talent-søgningen er en konstant skiftende proces. Brug i stedet dette som en reference.

Brug mit cv og denne artikel som en ressource til at blive en bedre cv-forfatter og en mere effektiv kommunikator. Fokuser på at lære, hvordan du bedst kan formidle dine færdigheder og præstationer til andre. Dette er i sig selv en uvurderlig, livslang færdighed, som du får brug for, uanset hvor du går.

Når du skriver dit cv, skal du huske - vær dig selv!

Dit cv er en liste over dine egne præstationer, præstationer og interesser. Dit mål er at skabe den mest polerede version af dig selv. Endelig have det sjovt og nyd processen!

For alle der er interesserede i at bruge denne CV-skabelon, fik jeg den fra CareerCup, som blev grundlagt af Gayle Laakmann McDowell, forfatter af Cracking The Coding Interview .

Fra personlig erfaring er det vigtigste, indholdet. Principperne for CV-skrivning beskrevet ovenfor kan anvendes på enhver skabelon!