Sådan bruges Googles Grasshopper Coding App til at lære kodning om det grundlæggende på din telefon

Hvad er græshoppe?

Grasshopper er en interaktiv uddannelsesapp til at lære om kodning. Det startede på Google som et eksperimentelt projekt oprettet af en gruppe kaldet Area 120.

Ifølge 9to5Google er Grasshopper siden lanceringen i april 2018 blevet downloadet 1,6 millioner gange på iOS- og Android-enheder.

Hvad der gør Grasshopper unik er, at det er specialiseret i mobil brugeroplevelse. Dens underliggende mission er at nå ud til folk, der ønsker at lære kodning, men som også primært bruger en mobilenhed. Det er fyldt med farverige og kreative øvelser designet til at vænne brugeren til syntaksen for JavaScript og karakteren af ​​programmering generelt.

Når du går igennem øvelserne, får du "patches" gennem forskellige præstationer. Grasshopper holder også styr på alle de begreber, du har lært hidtil. De har endda en tilstand af appen, der giver dig mulighed for at øve de koncepter, du lærte, for at blive bedre til programmering!

Hvor går du derfra?

På et eller andet tidspunkt kommer der et tidspunkt, hvor brugeren skal begynde at programmere på en stationær computer (med et faktisk, fysisk tastatur) for at fortsætte deres kodningsrejse. freeCodeCamp er en glimrende vej at tage, fordi der ikke kun er mange dybdegående øvelser, du kan også optjene certifikater i visse kodningsområder, som du kan arbejde for at tjene. Dette inkluderer områder som:

  • Responsivt webdesign
  • Datavisualisering
  • API'er og mikrotjenester

Du kan endda fortsætte, hvor du slap på Grasshopper, ved at optjene et certifikat på freeCodeCamp i JavaScript-algoritmer og datastrukturer!

Og den bedste del: Det hele er 100% gratis!

Certifikaterne involverer at arbejde gennem en række øvelser og gennemføre et sæt projekter, der tester det, du har lært. Hvis du sidder fast, kan du søge hjælp fra et samfund af andre kodere, nye og erfarne, som er klar og villige til at hjælpe! Der er også et nyhedsafsnit på webstedet, hvor hverdagsbrugere offentliggør nyttige artikler hver dag!

Udover den individuelle online oplevelse er der oprettet freeCodeCamp studiegrupper over hele verden, hvor du kan gå og mødes med andre programmører for at lære af og oprette netværk med hinanden!

Gennem fantastiske, gratis platforme som Grasshopper og freeCodeCamp vil din start i programmeringsbranchen være stærk !

Referencer

//9to5google.com/2019/01/02/google-grasshopper-coding-app-downloads/

//grasshopper.codes/about/