Bestå AWS Developer Associate Exam med dette gratis 16-timers kursus

Som lovet er her det 3. gratis ExamPro AWS-certificeringskursus. Dette kursus forbereder dig til at optjene den eftertragtede AWS Developer Associate Certification.

Og ja - du læser alt det rigtigt. Dette er et komplet 16-timers videokursus - tilgængeligt gratis på freeCodeCamps YouTube-kanal.

Vi har nu gratis kurser til 3 ud af de 12 AWS-certificeringer:

 1. ? AWS Certified Cloud Practitioner
 2. ? AWS Solutions Architect Associate
 3. ? AWS Developer Associate (hele kursuslinket er i bunden af ​​denne artikel - men jeg håber, du læser denne artikel først?)
 4. AWS SysOps Administrator Associate (kommer snart)
 5. AWS Solutions Architect Professional (kommer snart)
 6. AWS DevOps Engineer Professional (kommer snart)
 7. AWS Machine Learning Speciality (kommer snart)
 8. AWS Security Speciality (kommer snart)
 9. AWS Advanced Networking Specialitet (kommer snart)
 10. AWS Alexa Skill Builder Specialitet (kommer snart)
 11. AWS Data Analytics Specialitet (kommer snart)
 12. AWS Databases Specialitet (kommer snart)

Hvad er AWS Developer Associate Certification?

Amazon Web Services (AWS) har 3 associerede certificeringer:

 1. Løsningsarkitekt (mest populære)
 2. SysOps-administrator (mest teknisk)
 3. Udvikler (mest praktisk)

AWS Developer Associate betragtes bredt som den sværeste associerede certificering. Dette skyldes, at eksamensspørgsmålene er baseret på praktisk viden om implementering, implementering og sikring af webapplikationer.

Undervejs får du praktisk udviklerviden til de 3 mest almindelige skyarkitekturer:

 • Traditionelle (virtuelle maskiner)
 • Beholdere / mikrotjenester (Docker)
 • Serverløs (AWS Lambda)

Jeg siger altid: Hvis du ikke ved, hvilken AWS-certificering du skal tage, skal du gå til AWS Solutions Architect Associate. Det er så bredt i omfang, at det tilbyder den største mængde skyroller, der er tilgængelige for dig.

Men hvis du vil have den største chance for at få et job, er AWS Developer Associate den objektivt bedste certificering. Det viser, at du har praktisk viden, som hjælper med at forsikre arbejdsgivere om, at du er klar til at arbejde i skyen.

Hvem er AWS Developer Associate for?

AWS Developer Associate er noget for dig, hvis:

 • du vil bevise, at du har praktisk viden om AWS.
 • du er allerede en webudvikler og vil vise, at du har Cloud Computing-viden.
 • du kan lide at skrive kode og opbygge applikationer.
 • du vil mestre, hvordan du implementerer webapplikationer til produktion.
 • du ønsker den største chance for at få et job som juniorudvikler.

Hvad er en Cloud Engineer?

En Cloud Engineer er en Full Stack Web Developer, der ved, hvordan man bruger skyen. Cloud Engineers er webudviklere, men ikke alle webudviklere er Cloud Engineers.

Lad os kontrastere disse to roller for at se, hvordan ansvar ændrer sig, når du bruger skyen:

Web-udvikler

 • Opsætning af et produktionsmiljø kræver dyb viden om Linux og konfiguration af OS-pakker. (Nogle udviklere undgår helt brug af implementeringsviden ved at bruge platforme som en tjeneste som Heroku.)
 • Det er ikke let for webudviklere at udnytte Machine Learning, Cloud Storage, Analytics eller Virtual Reality, fordi deres værktøjer ofte er direkte integreret i applikationen på en enkelt server.
 • Da kompleksiteten af ​​en enkelt webapplikation vokser, bliver det sværere at tilføje flere webudviklere, fordi appen bliver sværere at lære, konfigurere og vedligeholde.

Cloud Engineer

 • En Cloud Engineer har mange implementeringsmuligheder tilgængelige baseret på den arkitektur, de bruger. Mange skytjenester administrerer kompleksiteten for dig. Derefter - når du har lært skyværktøjerne - kan du direkte styre implementeringen selv.
 • Cloud Engineers har flere arkitekturer at vælge imellem, såsom Microservices, Serverless eller traditionel.
 • Cloud Engineers er bedre rustet til at gøre deres applikationer meget tilgængelige, holdbare og skalerbare.
 • Cloud Engineers kan udnytte cloud-tjenester til at starte maskinindlæring, Cloud Storage, Analytics, VR, Realtime og mere.
 • Det er lettere at dyrke et team af Cloud Engineers, da brug af Cloud-tjenester tilskynder til isolering af applikationer og holder apps små og nemme at vedligeholde.

Hvilke AWS-tjenester skal du være særlig opmærksom på

De fleste AWS-certificeringer lægger vægt på specifikke AWS-tjenester. Det er vigtigt for dig at give disse AWS-tjenester særlig opmærksomhed i dine studier. Jeg ville fremhæve de 8 bedste AWS-tjenester til AWS Developer Associate og forklare, hvorfor de er vigtige.

1. DynamoDB

DynamoDB er en NoSQL-database, der giver dig mulighed for at skalere til enhver størrelse. Alt du skal gøre er at fortælle det, hvor mange læser og skriver pr. Sekund, og du har en garanti for ydeevne. DynamoDB er serverløs, hvilket betyder, at det bare skaleres, og du kan vælge at betale efter behov.

Den mest øjeblikkelige brugssag, jeg finder i min daglige, er når jeg har brug for at oprette en lille applikation bakket op af en database.

Hvis du skal bruge en relationsdatabase som MySQL eller Postgres, kan du bruge RDS. Startomkostningerne ville dog være $ 15 pr. Måned for en t2.db.micro. Du kan oprette din egen Postgres-server på en t2.nano, som vil være omkring ~ 5 pr. Måned, men du bliver nødt til at konfigurere, sikkerhedskopiere og administrere den server.

Måske tror du, du kunne bruge Aurora Serverless, men efter min erfaring var det ikke så omkostningseffektivt som DynamoDB, hvor det var forskellen mellem at betale dollars kontant at betale øre.

Som Cloud Engineer vil du oprette isolerede applikationer i stedet for store apps, der gør alt på en enkelt server. Sidstnævnte er det, der er kendt som at bygge en monolit.

Fremtiden for applikationsarkitektur flytter til mikrotjenester. For at afkoble dine tjenester fuldt ud skal de have ejerskab af deres egen database. Med DynamoDB kan du gøre det.

Så i det gratis AWS Developer Associate-kursus har vi lagt en stor indsats for at sikre, at du forstår DynamoDB indefra og ud. Cheatsheetet er 7 sider langt! Faktisk offentliggjorde vi det gratis på freeCodeCamp, så du kan udskrive det på eksamensdagen.

2. Elastisk bønnestængel

Elastic Beanstalk (EB) er den hurtigste måde at implementere traditionel arkitektur på AWS. Traditionel arkitektur er, når du bruger virtuelle maskiner konfigureret til en webramme. Hvis du bruger traditionelle web-rammer som Ruby on Rails, Laravel, ExpressJS, Django eller Spring, bruger du traditionel arkitektur.

Når du bruger mikrotjenester eller serverløs arkitektur, opdeles din kode i mindre stykker. Meget af ansvaret for din traditionelle web-framework skubbes til applikationsintegration AWS-tjenester.

Imidlertid bruger de fleste teknologivirksomheder traditionel arkitektur, fordi det er, hvad de kender, og det tager tid for virksomheder at vedtage mikrotjenester og serverfri.

Når du vil implementere en traditionel webapplikation, skal du:

 • Konfigurer et billede af en virtuel maskine ved at installere de korrekte biblioteker og applikationer
 • Du skal oprette en load balancer og automatisk skaleringsgrupper
 • Du skal oprette en relationsdatabase og konfigurere en sikker forbindelse
 • Du skal konfigurere dit Cloud Networking, f.eks. Sikkerhedsgrupper
 • Du bliver nødt til at oprette en implementeringsrørledning.

Elastic Beanstalk opretter alt det ovenstående for dig. Alt hvad du skal gøre er at vælge det miljø, du ønsker, og uploade din kode.

Elastic Beanstalk administrerer infrastrukturen, men abstraherer den ikke væk, så du kan udforske alle de tjenester, den opsætter for dig. Til sidst, når du bliver fortrolig med al underliggende infrastruktur, kan du administrere disse ressourcer direkte.

Jeg kan godt lide at tænke på Elastic Beanstalk som træningshjul til implementering. Det er den bedste måde at komme i gang med AWS, hvis du er udvikler, og vi viser dig, hvordan du implementerer en række forskellige måder med EB.

3. AWS CLI og SDK, 4. CloudFormation

Næsten alle AWS-tjenester kan tilgås programmatisk via AWS API. Dette giver dig mulighed for at skrive kode for at automatisere oprettelse, sletning og konfiguration af AWS-tjenester og ressourcer inden for din konto.

AWS CloudFormation (CFN) bruges også til at automatisere oprettelse og konfiguration af infrastruktur. Selvom det er vigtigt for udviklere at kende CFN, er AWS CLI og SDK vigtigere for Developer Associate, da det giver mulighed for større finjustering af kontrol over tjenester programmatisk. Når du løber ind i en situation, hvor noget ikke kan gøres med CFN, kan du være sikker på at du kan gøre det med CLI eller SDK.

For at få adgang til AWS API bruger du enten AWS Command Line Interface (AWS CLI) eller AWS Software Development Kit (SDK).

AWS CLI sparer udviklere tid fra at logge ind på AWS-konsollen og navigere rundt i den grafiske brugergrænseflade.

AWS SDK er den primære måde, hvorpå du integrerer AWS Services i dine webapplikationer. SDK er også tilgængelig på de fleste almindelige programmeringssprog.

I dette gratis AWS Developer Associate-kursus benytter vi enhver lejlighed til at bruge CLI og SDK og tilføjede yderligere dias, der viser CLI-kommandoerne til forskellige tjenester. Du bliver nødt til at kende CLI-kommandoer til eksamen, og de er alle vigtige at kende som Cloud Engineer.

5 / 6. ECS og Fargate

Elastic Container Service (ECS) og ECS ​​Fargate gør det let at køre applikationer i en eller flere containere. At køre dine webapplikationer bliver mere og mere populært, fordi det giver dig mulighed for at pakke din serverkonfiguration med din kode, hvilket giver dig større bærbarhed af applikationer.

7. Røntgen

Med mikroservicearkitektur har du mange isolerede tjenester, der arbejder sammen. Det kan være svært at overvåge ydeevnen eller lokalisere fejl, så X-Ray er en tjeneste, der giver dig mulighed for at spore stien til HTTPS-anmodninger gennem forskellige tjenester.

8. Trinfunktioner

Lambdas giver dig mulighed for at betale pr. 100 ms for beregningstid - du uploader bare din kode og AWS er ​​ansvarlig for resten. Udfordringen er, hvordan man organiserer alle disse Lambda-funktioner i faktiske serverløse applikationer.  

Trinfunktioner er en tilstandsmaskine, der giver dig mulighed for at definere noget, der ligner et rutediagram, så du kan oprette serverløse applikationer.

9. CodeCommit 10. CodeBuild 11. CodeDeploy og 12. CodePipeline

Elastic Beanstalk (EB) leveres med en simpel implementeringsrørledning. Når du er uddannet fra EB, skal du bygge din egen implementeringspipeline. Så vi har brug for at vide, hvordan vi bruger alle CI / CD AWS-tjenester.

Overlappende indhold fra Solutions Architect Associate

Når du studerer for mere end en AWS Associate-certificering, vil du bemærke overlappende indhold.

40% af AWS Solutions Architect-indholdet er nødvendigt for at bestå Developer Associate. Så hvad vi har gjort, overføres de 40% til denne gratis Developer Associate-eksamen.

Så der er 6 timers indhold fra den gratis AWS Solutions Architect Associate med nogle mindre rettelser, og der er 10 timers nyt indhold, der er specifikt for Developer Associate.

Vi har markeret i indholdsfortegnelsen med? for at indikere dette er gentaget indhold. Så hvis du allerede har set vores gratis AWS Solutions Architect Associate-kursus, kan du springe disse videoer over.

#AWSCertified-udfordringen

For at maksimere din studieoplevelse anbefaler jeg, at du tilmelder dig #AWSCertified Challenge, så du ikke behøver at studere alene.

Tak til Jose Talancha for at moderere #AWSCertifiedChallenge Discord og frivilligt deres tid til at støtte andre mennesker, der studerer.

Anbefalede yderligere gratis ressourcer

Der er yderligere gratis læringsressourcer, som jeg vil anbefale dig, fordi:

 • vi havde ikke tid til at inkludere dem i dette gratis kursus
 • de er kernen i at være Cloud Engineer, men er ikke en del af eksamen lige nu
 • de forklarer visse vanskelige begreber på en alternativ måde.

Hvad skyen?

 • Alejandra Quetzalli ??? - AWS Developer Advocate @ AWS
 • Jonathan Dion ??? - AWS Developer Advocate @ AWS

Hvad skyen? er det personlige projekt fra Ale og Jon for at gøre cloud-viden tilgængelig for alle. De opnår tilgængelighed på flere måder såsom:

 • Oversætte deres videoer til fransk og spansk
 • Alle deres videoer har lukket billedtekst
 • De tager sig tid til grundigt at forklare cloud-koncepter med illustrationer

Deres indhold er for alle. For eksempel dækker jeg i mine gratis AWS-kurser AWS Global Infrastructure, men jeg dækkede aldrig Points (PoPs), fordi jeg ærligt talt ikke vidste, hvad de var. De er nævnt, men aldrig forklaret i AWS-dokumentationen. Så da jeg så What the Cloud? Jeg var overrasket over at høre, at jeg savnede en sådan grundlæggende viden.

Ale og Jon efterlader ingen sten og ikke vendte, og jeg anbefaler deres videoer til at udfylde de huller i viden, du måske har været for flov til at spørge om.

AWS Identity & Access Management

 • Bart Castle ?? - Cloud Technical Trainer @ CBT Nuggets

AWS IAM kræves viden til alle AWS-certificeringer. Hvad der ser ud til at være en simpel tjeneste bliver meget kompliceret hurtigt. Alt, hvad IAM gør, findes ikke i AWS-konsollen, og det er vigtigt for dig at forstå den underliggende funktionalitet.

Jeg anbefaler kraftigt at se Barts IAM-afspilningsliste, så du har alternative forklaringer for at sikre grundig viden om denne vanskelige AWS-tjeneste.

AWS Amplify

Nader Dabit? ️? - Senior Developer Advocate @ AWS

Jeg ville virkelig medtage AWS Amplify i dette gratis AWS Developer Certification-kursus, men vi løb tør for tid. AWS Amplify vises ikke i øjeblikket i eksamen, men du vil se det i fremtidige eksamener.

Grunden til, at jeg ønsker at få dig praktisk eksponering for AWS Amplify, er, at det er den mest kraftfulde service, som Cloud Engineers kan lære.

AWS Amplify er en moderne serverløs ramme til opbygning af web- eller mobilapplikationer. Det har plugins til forskellige AWS-tjenester, så du hurtigt kan boltre på Analytics, Machine Learning, AR, VR, Decentral Authentication, Notifications, Chatbots og meget mere!

Ved at lære AWS Amplify får du en konkurrencemæssig fordel, fordi hvis du mestrer denne ramme, kan du hurtigt udvikle applikationer, der absolut vil imponere arbejdsgivere.

Så jeg anbefaler, at du tjekker Naders Youtube-kanal, der er fyldt med AWS Amplify-tutorials.

Amazon EventBridge

 • James Beswick ☕? - Senior Developer Advocate @ AWS

Vi dækker kun kort EventBridge i det gratis AWS Developer Associate-kursus, fordi det i øjeblikket ikke vises meget på eksamen. EventBridge er en tjeneste, som jeg vil have dig til at kende, fordi den fundamentalt ændrer vejen til arkitekt serverløse applikationer.

EventBridge blev tidligere kaldt CloudWatch Events, men AWS tilføjede nogle ekstra funktioner til at oprette flere hændelsesbusser og muligheden for at forbinde tredjeparts tjenester og multi-konto-tjenester.

Det er svært at beskrive, så jeg siger generelt til folk, at det er som Zapier. Men det er virkelig mere som IFTTT.

For at få et godt håndtag på EventBridge og holde dig opdateret med moderne serverløs arkitektur anbefaler jeg at se på James Beswicks indhold:

 • Introduktion til EventBridge
 • ? Amazon EventBridge: Integrering med Zendesk
 • ? Opsætning af en brugerdefineret begivenhedsbus
 • Hvordan Amazon EventBridge transformerer serverløs udvikling

Nogle afskedsord

Verdenen ? har brug for Cloud Engineers (Webudviklere + Cloudfærdigheder) lige nu mere end nogensinde.

Pandemien i 2020 har tvunget alle til at være åbne for fjerntliggende muligheder og skabt et krav om cloud talent. Så dette er din bedste mulighed for at komme ind i skyen og webudviklingsbranchen.

Jeg gjorde min del ved at gøre dette kursus gratis for dig - det er op til dig at gennemføre rejsen.

? Du kan se kurset her.

Bemærk, at YouTube ikke ville lade os uploade alle 16 timer som en enkelt video, så den første video er 12 timer. De sidste 4 timer af kurset er i en anden video, linket fra videobeskrivelsen.

Held og lykke med at forberede sig til eksamen.