Hvorfor AngularJS er min foretrukne ramme for softwareudvikling

AgularJS er en af ​​de mest alsidige og populære rammer, der findes i dag. Google introducerede det i 2012. Det giver en skalerbar infrastruktur, der understøtter Googles største applikationer.

AngularJS , en struktureret JavaScript-ramme, bygger dynamiske applikationer på en enkelt side. Det er en klienterside, der understøtter flere platforme. Alle funktionerne og kommandoerne i denne ramme bruger kodeskabeloner skrevet i HTML-script.

Desuden har AngularJS-rammen mange kraftfulde funktioner. Disse funktioner tillader afkobling af enhver applikationslogik fra manipulation af DOM (Document Object Model). Det giver også en række fantastiske og nyttige funktioner. Derfor er AngularJS-udvikling ofte den foretrukne mulighed for virksomheder.

Her er en liste over funktioner, som AngularJS tilbyder

1. Model View Controller (MVC) Framework

MVC er et softwaredesignmønster til udvikling af webapplikationer. Den består af:

Model: det første niveau af mønsteret, der er ansvarlig for vedligeholdelse af data. Det svarer til primitive datatyper som booleanske, tal, strenge eller objekter. Det er det enkleste script uden nogen getter- og sorteringsmetoder.

Visning: ansvarlig for at vise dele af data til brugeren. De præsenterer dataene i et bestemt format udløst af controllerens handling.

Controller: styrer interaktionen mellem modellen og visningen. Det reagerer på brugerinput og interagerer med datamodelobjekterne. Controlleren modtager input, validerer det og udfører derefter operationerne.

Da AngularJS er et open source-script, er arbejdsmodellen baseret på MVC-mønstre og det nyeste JavaScript på klientsiden. Model View Framework Control Architecture i AngularJS er let, alsidig og dynamisk.

MVC gør det lettere at oprette en separat applikation på klientsiden. Selvom MVC-elementerne blev udviklet separat, kan du kombinere dem med AngularJS. Det er ikke nødvendigt at skrive ekstra kode for at kombinere alle attributterne sammen.

2. Brugergrænseflade med HTML

Brugergrænseflader i AngularJS er bygget på HTML. Det er et deklarativt sprog, der har kortere tags og er ekstremt let at forstå. Selv den grænseflade, den giver, er organiseret, glat og struktureret.

Mange gange bliver det komplekst at udvikle, organisere og reorganisere JavaScript-grænsefladerne. Så HTML-grænsefladen kan også regulere implementeringen af ​​applikationen. Så i stedet for at forstå programflow og indlæsning kan du definere, hvad du vil have, og AngularJS vil udskille afhængighederne.

3. POJO-model

Sammenlignet med andre rammer bruger AngularJS POJO-objekter (Plain Old JavaScript). Nu betyder det, at du ikke behøver at tilføje yderligere getter- og setterelementer for at binde AngularJS sammen med yderligere datakilder.

En POJO-model giver også spontane og velplanlagte objekter. Udviklere skal oprette sløjfer af objekter og sløjfer af arrays med de krævede egenskaber. Derefter skal de justere og omformulere det.

Dette gør AngularJS selvforsynende og nem at bruge. Den velplanlagte og hurtige anvendelse af POJO-modellen er en af ​​grundene til at bruge AngularJS i dit næste udviklingsprojekt.

4. Aktivt community på Google

Når du vil vedtage en ramme for udvikling, ser du altid efter god samfundsstøtte. AngularJS skuffer heller ikke her.

Hvorfor? Fordi Google opretholder AngularJS. Derudover frigives den under MIT-licensen og kan downloades på GitHub.

Så hvis du har vedligeholdelsesproblemer eller sidder fast et eller andet sted, er der mange fora, hvor du kan få dine forespørgsler løst. Hvis du har forslag, eller nogen kan forbedre noget, er kilden let tilgængelig til download.

5. Routing

Routing er dybest set overgangen fra en visning til en anden. Nu er dette nøgleaspektet ved applikationer på en side.

I applikationer med en enkelt side kommer alt på en enkelt side. Udviklere ønsker ikke at omdirigere brugerne til en ny side, hver gang de klikker på en menu eller en undermenu. Udviklerne ønsker, at indholdet skal indlæses asynkront på den samme side, hvor blot URL'en ændres.

Næsten alle websteder arbejder på denne metode. Nogle af de populære platforme som Chrome-appbutikken og Twitter er de bedste eksempler på applikationer med en enkelt side. Denne metode hjælper brugeren med at føle, at de interagerer med en desktop-app.

Nu med AngularJS bliver dette en nem opgave, og du kan lave forskellige visninger for forskellige webadresser. AngularJS giver dig også mulighed for at indlæse den relevante visning på hovedsiden til en specifik URL-anmodning. Dette er en anden grund til, at udviklere elsker AngularJS.

6. Tovejs binding

Databinding er den automatiske synkronisering af data mellem visningen og modellen. Visningen angiver HTML og modellen angiver JavaScript-variablerne.

I AngularJS kan du nemt oprette en skabelon, der kan binde forskellige komponenter med forskellige modeller. På denne måde opdateres den bundne modelværdi, når værdien af ​​en hvilken som helst HTML- eller visningskomponent adskiller sig.

Lad os sige, at hvis inputtekstværdien ændres, ændres den bundne model også og opdateres i overensstemmelse hermed. For at kontrollere de skiftende data er der ikke behov for at programmere et separat sæt tilbagekaldsfunktioner.

Med tovejs databinding bliver applikationens præsentationslag meget simpelt. Som et resultat er brugergrænsefladen ren og har en forbedret appel. Også komplekse datamanipulationer og beregninger kan let udføres.

For at opsummere

Webapplikationer på tværs af browsere bygget med AngularJS er brugervenlige og interaktive. En yderligere fordel ved AngularJS er, at den analyserer siden DOM og derefter bygger bindinger, der er baseret på AngularJS-specifikke elementer.

Som et resultat reducerer det kodningsdelen betydeligt sammenlignet med andre rammer. Et enkelt kodesæt til en applikation, og din opgave er udført. Også mindre kodning betyder mindre chancer for fejl.

AngularJS er en fantastisk multifunktionel ramme, der fremskynder din udviklingsproces. Det tilbyder afhængighedsinjektion og dybkobling og er en robust platform til softwareudvikling.