Kontrol Alt Delete på en Mac - Sådan åbnes Jobliste på din Macbook

Det sker for de bedste af os: vi arbejder væk på et vigtigt projekt, og vores troværdige computer fryser. Eller rettere et program, vi er i, stopper bare med at svare. Så hvad laver du?

Hvis du har en Windows-maskine, kan du bare bruge den velkendte CTRL + ALT + DEL-sekvens til at tvinge afslutning, uanset hvilket program der ikke fungerer korrekt. Men det fungerer ikke på en Mac.

Bare rolig - der er dog en super enkel måde at tvinge til at afslutte på en Mac (og et par andre metoder, du også kan have i din baglomme). Lad os lære, hvad det er.

Sådan tvinges du til at stoppe på en Mac

Den nemmeste måde at tvinge et program til at afslutte på din Mac er en simpel nøglesekvens, der ligner ctrl + alt + delete. Bare tryk på COMMAND + OPTION + ESC i den rækkefølge. Her er hvor disse taster er placeret på et typisk Mac-tastatur:

Dette åbner et vindue med task manager-type, der ser sådan ud:

Vælg derefter det ikke-responsive program, og tryk på "Force Quit", som forhindrer programmet i at køre.

Bemærk : Da du tvinger programmet til at afslutte midt i det, du laver, kan eventuelle ikke-gemte data gå tabt. Sørg for, at du aktiverer automatisk lagring, ofte sikkerhedskopierer dine projekter og holder din computer ren og opdateret.

En alternativ metode

Hvorfor lære bare en måde at tvinge op, når du kan lære to? Klik på Apple-logoet øverst til venstre på skærmen i menulinjen. Rul ned til "Force Quit", så får du den samme task manager.

Så simpelt er det!

Nu hvor du har behandlet din nedbrudsprogram, kan du komme tilbage på arbejde. :)