Unreal Engine Course: Opret et 2D Snake Game

Unreal Engine er en af ​​de mest populære spiludviklingsplatforme, og det er helt gratis at bruge. Når de fleste mennesker tænker på Unreal Engine, tænker de på 3D-spil. Men du kan også bruge det til at bygge 2D-spil.

Vi har lige udgivet et komplet 3-timers Unreal Engine-kursus på freeCodeCamp.org YouTube-kanalen, der vil lære dig at oprette et 2D Snake-spil. Kurset blev oprettet af spiludvikler extraordinaire Fahir fra Awesome Tuts.

I denne vejledning bygger du den klassiske spilslange. En spiller kan kontrollere slangen, samle mad, dyrke slangen, score point og til sidst gå ned og udløse et spil over. Der er også nogle enkle animationer til forskellige begivenheder i spillet.

Du lærer at bruge Blueprints til at oprette spillet. Blueprints er det visuelle script-system inde i Unreal Engine. Det gør det hurtigere at få et spil i gang. Du behøver næppe at skrive nogen egentlig kode for at oprette spillet.

Der er brug for sprites, teksturer og flipbooks til dette spil. Og de er alle inkluderet via et downloadlink.

Når du er færdig med at oprette spillet i vejledningen, kan du bruge de samme aktiver til at forbedre spillet alene eller til at oprette et helt nyt spil.

Du kan se hele kurset på YouTube-kanalen freeCodeCamp.org (3 timers ur).

????

Og hvis du først vil komme i slangestemning, kan du spille et slangespil nedenfor ved hjælp af piletasterne. Det spil, du opretter, bliver endnu køligere end dette. ? (Kilde)