Lær Unreal Engine 4 ved Coding 3 Games - Et gratis 5-timers Dev Dev-videokursus

En af de mest anvendte spilmotorer er Unreal Engine fra Epic Games. På YouTube-kanalen freeCodeCamp.org har vi offentliggjort et omfattende kursus om, hvordan man bruger Unreal Engine med C ++ til at udvikle spil.

I dette begynderkursus fra Fahir Mehovic of Awesome Tuts lærer du at skabe tre fulde spil med Unreal Engine 4 og Blueprints (et visuelt script-system).

Unreal Engine er gratis at bruge, ligesom dette kursus. Dette er en fantastisk måde at begynde at lære spiludvikling uden omkostninger. Gennem oprettelse af disse tre spil lærer du mange principper for spildesign, der er nyttige til at skabe alle børn med spil.

Kurset starter med at undervise i et simpelt spil, så du kan lære de grundlæggende begreber. Du lærer at kontrollere et tegn omkring et 3-d miljø. Karakteren kan afhente ting og miste helbredet.

Derefter lærer du at skabe et brick breaker-spil og pac-man. Disse spil introducerer mere kompleksitet såsom at holde score og interagere med fjender. Alle aktiver, der er nødvendige for at oprette disse spil, er inkluderet gratis.

Du kan se kurset nedenfor eller på freeCodeCamp.org YouTube-kanalen (5 timers ur).