Hvad er flytilstand? Hvad gør det, og hvornår skal du tænde det?

Hvis du har flyvet med et fly i det sidste årti, og du har en smart telefon, har du sandsynligvis været nødt til at sætte telefonen i flytilstand, før flyet starter.

Mens de fleste af os simpelthen overholder denne FAA-regulering, har du nogensinde spekuleret på, hvorfor du virkelig har brug for flytilstand?

I denne artikel lærer vi, hvad flytilstand gør, hvorfor du skal bruge det under flyvning, og hvordan det ellers kan hjælpe dig i dit daglige liv.

Hvad er flytilstand?

Når du aktiverer flytilstand, deaktiverer du telefonens evne til at oprette forbindelse til mobil- eller WiFi-netværk eller til Bluetooth. Dette betyder, at du ikke kan foretage eller modtage opkald, sende tekster eller surfe på internettet.

Du kan dog stadig bruge din telefon: Du kan tage billeder, lytte til musik, spille spil eller komponere e-mails / beskeder, der skal sendes senere. Dybest set alt, der ikke kræver signal eller internet.

Hvordan tænder du det?

For at tænde flytilstand, hvis du har en iPhone eller iPad, skal du blot stryge op fra bunden af ​​skærmen. Du får vist et lille flyikon i menuen, der dukker op - bare klik på det, så bliver det orange. Dette betyder, at flytilstand er aktiveret.

Du vil også bemærke, at din wifi er blevet slukket, og at din telefon ikke længere sender et radiosignal.

Hvis du har en Android-telefon, er processen ens - stryg bare ned fra toppen og tænd for flytilstand.

Hvorfor skal vi gøre dette?

Din mobiltelefon er en stærk lille enhed. Det udsender radiobølger og elektromagnetisk interferens (EMI), der potentielt kan ødelægge et flys kommunikationsenheder. Og ingen ønsker et fly, der ikke kan kommunikere med f.eks. Lufttrafikstyring i din destinationslufthavn.

Federal Aviation Administration (FAA) har også fastslået, at cellulære signaler, der kommer fra planer, kan overvælde celletårne ​​nedenfor og forårsage afbrydelse af servicen. Når alt kommer til alt, flyver millioner af mennesker hver dag, så det ville være en masse tårn tilstopning.

Uanset årsagerne, og uanset hvordan du synes om dem, er det en god ide at følge instruktionerne fra din flyvehjælper og tænde flytilstand, når du er i luften.

Sølvforingen

For seks år siden besluttede FAA, at dets begrænsninger for mobiltelefoner / mobilenheder var lidt for hårde. Så de begyndte at tillade passagerer at bruge WiFi og Bluetooth under flyvninger.

Hvis dit fly har WiFi-funktioner, er du velkommen til at oprette forbindelse til internettet og søge væk. Bonus: du kan også bruge dine Bluetooth-hovedtelefoner. Du skal bare tænde WiFi manuelt igen, når du er i flytilstand (i den samme dock-menu, du så ovenfor).

Er der andre anvendelser til flytilstand?

Tænk på, hvad flytilstand gør: det gør det, så du ikke kan modtage (eller foretage) opkald eller modtage (eller sende) beskeder. Det holder dig også fra tankeløst at gennemse interwebs. Ah, potentialet for ro i sindet og produktivitet.

Få noget arbejde udført

Hvis du har brug for at fokusere og få gjort noget dybt arbejde, skal du overveje at tænde flytilstand. Ikke mere distraherende pop op-vinduer, meddelelser eller lyde fra din enhed - hvilken lettelse.

Du kan indstille en tidsgrænse for dig selv (ingen grund til at have flytilstand aktiveret hele dagen. Hvad hvis din meddelelse skal spørge dig, hvad du vil have til middag? Eller dit barn har brug for at komme i kontakt?). Prøv et par timer og se, hvor meget du får gjort.

Beskyt dine børn

Apropos børn, flytilstand kan også være nyttigt for dem. Hvis du giver dit barn din telefon eller tablet (i meget begrænset screentime - ikke?), Vil du ikke have, at de ved et uheld ringer til din chef eller køber hele din Amazon-ønskeliste.

Så bare slå flytilstand til. De vil stadig være i stand til at spille spil, tage fotos osv. De vil bare ikke kunne komme i næsten lige så mange problemer.

Oplad hurtigere (og spar batterilevetid)

Når din telefon er i flytilstand, forsøger den ikke konstant at finde et trådløst netværk eller signal. Så dit batteri holder meget længere.

Hvis du har en lang dag og har glemt din batteripakke, skal du tænde for flytilstand. Du får mere gjort, har lidt ro i sindet, og din telefon vil stadig have noget gebyr senere, når du har brug for det for at navigere til den varme nye restaurant (eller hvad som helst) du har ønsket at prøve.

Bonus: når du bruger flytilstand, oplades din telefon faktisk hurtigere (samme grunde som nævnt ovenfor: den prøver ikke at gøre så meget, så kan fokusere på opladning). Så hvis du ikke har en ny, superhurtig opladningsenhed, hjælper dette dig.

Afbryd forbindelsen og tag en pause

Endelig vil du nogle gange bare gå væk fra din telefon eller tablet og frigøre dig fra alle meddelelser. Godt for dig - gør det.

Flytilstand gør det let at afbryde forbindelsen til din enhed, men lader den stadig være tændt (for eksempel at bruge den som dit vækkeur. Eller tag nogle fotos på ledig.). Så klik på det lille fly, og lad dine bekymringer være lidt.