Lær at kode på den hårde måde

Disse hurtige tricks vil gøre læring til kode så vanskelig og uindbetaling som muligt! *

Advarsel: indeholder satire ...

1. Vælg et virkelig vanskeligt sprog

Sørg for at vælge et vanskeligt programmeringssprog. Dette sætter virkelig din lære-til-kode-rejse tilbage, før den overhovedet er startet.

Tag ikke nogen chancer her. Du har måske hørt nogle folk sige, at C ++ eller Java er udfordrende for begyndere. Men selv disse kan mestres med lidt ekstra tålmodighed og udholdenhed.

Måske kan du hente et gammeldags sprog som COBOL eller PL / I. Eller hvad med noget virkelig lavt niveau som montering eller endda maskinkode?

For et bestemt væddemål, hvorfor ikke prøve et esoterisk sprog som Malbolge eller Befunge eller INTERCAL? At starte med et af disse sprog vil sætte dig tilbage i flere år allerede. Derudover vil deres mangel på jobmuligheder dæmpe dig grundigt.

Uanset hvad du gør, skal du ikke vælge et moderne, tilgængeligt og universelt anvendt sprog som JavaScript eller Python eller Ruby .

De er måske meget efterspurgteog har utallige gratis læringsressourcer derude på nettet . De kan have store, støttende samfund af medelever .

Men hvor er kampen i alt det?

2. Opret et mareridtkodningsmiljø

Du har muligvis hørt om forskellige teksteditorer og IDE'er (integrerede udviklingsmiljøer), der kan downloades eller testes gratis. Eksempler inkluderer Sublime, Atom, VSCode, IntelliJ, ... og mange flere udover.

Nogle mennesker hævder, at disse kan gøre skrivning af kode meget mere praktisk og produktiv . Ignorer disse mennesker.

Sure ... autocompletion, syntaksfremhævning, kode-linting, og adgang til alle former for udvidelse pakker alle lyd ligesom de vil gøre kodning lettere . Men virkeligheden er en helt anden. Ingen, der virkelig ved, hvordan man skriver software, behøver at bruge dem.

Det faktum, at disse redaktører og IDE'er er meget udbredt i hele branchen af ​​professionelle og erfarne udviklere, er irrelevant. Det må være en form for massiv sammensværgelse, finansieret af Big Tech ™ uden tvivl.

Terminalbaserede redaktører, som Vim eller Emacs , nævnes ofte som vanskelige at lære. Men selv disse kan læres med praksis .

For et mere udfordrende udviklingsmiljø, prøv Windows Notepad. Endnu bedre, vend dit tastatur på hovedet og tag stikket ud af skærmen.

Eller måske foretrækker du denne opsætning:

3. tackle større projekter tidligt

Hvis du er seriøs med at lære at kode, ved alle, at du skal gøre verdensrekordfremskridt.

Når alt kommer til alt, skal du være i stand til at opbygge en realtidsdistribueret video- og filmstreamingplatform inden for den første uge, tilføje et AI-drevet anbefalingssystem efter uge to og starte en tidsgeist-skiftende, multi-billion dollar værdsat tech-virksomhed inden for en måned eller sådan. Giv eller tag et par dage til ansættelse og fyring.

Og alligevel er det ikke som om der er mange eksempler på nybegyndervenlige, trinvise læringsprojekter derude . Det er heller ikke så let som det nogensinde har været at begynde at bidrage til populære open source-projekter .

Så gider bestemt ikke med det.

4. Bed aldrig om hjælp

På trods af sin almindelige, hverdagslige betydning henviser ordet ”begynder” i softwareudvikling faktisk til en person født med mange års erfaring og programmeringskendskab.

Dette er grunden til, at rigtige programmører aldrig behøver at bede om hjælp.

Plus at være nyt for noget er et klassisk tegn på svaghed.

Du vil ikke se svag ud, så spørg ikke efter hjælp, når du tror, ​​du muligvis har brug for det. Hvorfor gøre fremskridt, når du kan lære den hårde måde?

Spørgsmål og svar-websteder som StackOverflow kan virke fulde af udviklere på alle oplevelsesniveauer, der besvarer hinandens spørgsmål . Men hvad ved de egentlig ?

Ganske vist er mange af dem software-professionelle med ekspertviden, som de vil dele med programmører i alle faser . Men de hjælper absolut ikke rigtige programmører ... hvad det faktisk betyder.

5. Tag hyppige pauser på seks måneder

Ved du, hvad der er sværere end at lære at kode?

Det lærer at kode i to timers bursts med seks måneders pauser mellem sessionerne.

Alle ved, at nøglen til at lykkes i enhver forfølgelse er inkonsekvens. Nogle mennesker hævder, at det at øve ”lidt og ofte” er den bedste måde at lære en ny færdighed på . Disse er normalt de samme mennesker, der siger, at selv 20 minutter om dagen kan gøre en forskel . De tager fejl på begge punkter.

En lang, seks måneders pause er den perfekte tid til helt at glemme, hvad du lærte tidligere. Hvis du ikke kan klare seks måneder, skal du sigte på mindst tre eller fire.

Bare kom ikke ind i en regelmæssig vane med at gøre læring til en del af din normale rutine . Rutinemæssige opgaver inkluderer børstning af tænder, binding af sko og skylning af toilettet.

Ingen blev nogensinde god til disse ting ved at gøre dem hver eneste dag.

6. Læs ikke omkring emnet

Det er en velkendt ulempe ved internetalderen - der er simpelthen ikke nok ting til at læse, se og lytte til online.

Måske har du hørt om disse såkaldte 'blogs', 'online publikationer', 'nyhedswebsteder', 'podcasts' og 'video-tutorials'. Den dårlige nyhed er, at jeg har kontrolleret og kan bekræfte, at de simpelthen ikke findes.

Desuden tror nogen seriøst på , at læsning omkring et emne hjælper dig med at udvikle en bredere forståelse ? Eller at tilfældige artikler kan udløse din interesse i retninger, som du måske aldrig har overvejet ellers ?

Og selvom disse mytiske ressourcer eksisterede, hvem skal sige, at de ville være af høj kvalitet , skrevet af eksperter og meget ofte helt gratis ?

Måske er du fristet til at besøge en boghandel eller et bibliotek i stedet?

Nå, dårlige nyheder igen. Ingen udskriver fysiske bøger længere, fordi ingen læser dem. Internettet dræbte dem. Eller gjorde det?

7. Undgå at interagere med mere erfarne programmører

Den førende regel for at lære noget er "hold dig fri for eksperter".

Dette skyldes, at de fleste eksperter har korte minder og ikke kan huske, hvordan det var, da de lige begyndte. Det er ikke deres skyld. Deres hjerner er bare for fulde af ting, du ikke kender.

Erfaring er overvurderet alligevel ... ikke? Højre .

Mange siger, at parprogrammering er en fantastisk måde at lære tricks og tip fra mere erfarne udviklere på . I virkeligheden er du mere tilbøjelige til at opfange deres dårlige vaner / dårlig kropsholdning / kynisk verdensbillede.

Tænk også tilbage på sidste gang nogen så op til dig nok til at spørge din rådgivning om noget, de var interesseret i. Husk, hvor forfærdeligt det fik dig til at føle dig?

Så tror du virkelig, at erfarne udviklere kan lide at tale om, hvad de laver ? Selvfølgelig ikke. De har ondt af mennesker, der stiller alle de samme spørgsmål, som de havde, da de startede .

8. Hold dig væk fra praktikophold og jobansøgninger

Endelig skal du sørge for at undgå Googling til praktikophold og udviklerjob på entry level i dit område.

Du skal bestemt ikke ansøge om noget, før du har skrevet den kode, der bruges til en vellykket månelanding, og kan lande en håndskrevet fælleshenvisning fra Bill Gates og Tim Cook. Selv da, tænk to gange.

OK, så praktikophold kan give den virkelige oplevelse af at arbejde i software som en del af et team . De kan lade dig få reel feedback om, hvordan du skrider frem . De kan også hjælpe dig med at beslutte, om du er klar til en bestemt jobrolle .

Men! Du er blevet vildledt, hvis du tror, ​​at noget af det vil være nyttigt for dig som professionel udvikler.

Alle ved, at praktikanter er et billigere alternativ til at ansætte en barista på kontoret. I virkeligheden bruger du al din tid på at brygge kaffe. Husk, at alle de vellykkede lære-til-kode-historier, du har læst, udelader denne vigtige detalje.

På samme måde er det en forfærdelig idé at ansøge om job .

Ja, det er rigtigt, at se på jobansøgninger kan hjælpe dig med at måle, hvilke færdigheder du skal fokusere på at udvikle næste . Men husk, virksomheder vil altid have dig til at være ekspert med hundrede flere færdigheder, end du kan passe ind i dit CV / CV, så dette vil være en uendelig proces.

Selvom du ansøger om et job og bliver inviteret til et interview, skal du sørge for at afvise det. Interview er skræmmende og bliver aldrig lettere med praksis og erfaring . En meget sikrere satsning er at lukke øjnene og vente på, at jobene kommer til dig.

Definitivt ikke sæt dig selv derude og sigte højt !

Efterskrift

* Hvis du af en eller anden grund ønsker at lære at kode på den nemme måde, skal du selvfølgelig følge det modsatte af dette råd.

Eller måske bare læse fedtholdige bits ...

Vælg et moderne, tilgængeligt og universelt anvendt sprog som JavaScript eller Python eller Ruby. ... redaktører og IDE'er er meget udbredt i hele branchen af ​​professionelle og erfarne udviklere Autofuldførelse, syntaksfremhævning, kode-linting og adgang til alle slags udvidelsespakker ... gør kodning lettere Der er mange nybegyndervenlige trin-for-trin læringsprojekter derude Det er lige så let som det nogensinde har været at begynde at bidrage til populære open source-projekter StackOverflow ... fulde af udviklere på alle oplevelsesniveauer, der besvarer hinandens spørgsmål ... ... softwareprofessionelle med ekspertviden, de vil dele med programmører i alle faser At øve 'lidt og ofte' er den bedste måde at lære en ny færdighed på Selv 20 minutter om dagen kan gøre en forskel Kom i en regelmæssig vane med at gøre læring en del af din normale rutine Læsning omkring et emne hjælper dig med at udvikle en bredere forståelse Chance artikler kan gnist din interesse i retninger du måske aldrig har overvejet ellers de kan være høj -kvalitet, skrevet af eksperter og meget ofte helt gratis Besøg en boghandel eller et bibliotek Parprogrammering er en fantastisk måde at lære tricks og tip fra mere erfarne udviklere Erfarne udviklere kan lide at tale om, hvad de laver Stil alle de samme spørgsmål, de havde, da de begyndte Praktikophold kan give den virkelige verden erfaring med at arbejde i software som en del af et team . De kan lade dig få reel feedback om, hvordan du skrider frem. De kan også hjælpe dig med at beslutte, om du er klar til en bestemt jobrolle. At kigge på jobansøgninger kan hjælpe dig med at måle, hvilke færdigheder du skal fokusere på at udvikle næste interviews ... gør det lettere med praksis og erfaring Sæt dig selv derude og sig højt!

Tak for læsningen!