Sådan får du vist dine Apple iCloud-fotos online i din bærbare eller desktop webbrowser

Forestil dig dette: du er netop vendt tilbage fra en smuk ferie og vil vise alle de smukke billeder til din familie. Men din telefon døde lige. Og da du er på en familiemiddag, er din bærbare computer intetsteds.

Hvad laver du?

iCloud-fotos til undsætning!

Hvis du har brug for at komme ind på dine fotos, men ikke har nogen af ​​dine pålidelige enheder ved hånden, viser denne guide dig hvordan.

Kom godt i gang

Du er sandsynligvis bekendt med fotosappen på din iPhone. Jeg ved, at jeg besøger det flere gange om dagen, når jeg tager eller leder efter et foto af min yndige bokser.

Men hvad hvis du er i den uheldige situation nævnt ovenfor og ikke har adgang til din telefon (eller tablet eller bærbar computer)? Der er et simpelt svar: iCloud Photos. Og du kan få adgang til disse fotos fra enhver computer eller enhed, så længe du har en internetforbindelse og dine Apple-loginoplysninger.

Så lad os finde dine fotos.

Gå til iCloud.com og log ind

Åbn en hvilken som helst webbrowser, og gå til icloud.com. Hvis du ikke er logget ind, bliver du bedt om at gøre det:

Find fotos-appen

Når du er logget ind, føres du til en skærm fuld af apps. Og et eller andet sted derinde kan du se ikonet for appens fotos:

Første gang du får adgang til dine fotos på denne måde, kan det tage et stykke tid at indlæse dem. Især hvis du har over 19.000 af dem som jeg har. Bare sidde tæt, mens iCloud forbereder dem (og giv dig fri til at gøre noget andet, mens du venter).

Gennemse, del og have det sjovt!

Når de alle er indlæst, ser det lidt sådan ud (med dine egne fotos, selvfølgelig):

Nu kan du vise din ivrige familie det 45 minutters diasshow, du forberedte på flyet hjem ... som sandsynligvis dræbte dit telefonbatteri.

Lær iCloud Photos at kende

Men hvad kan du ellers gøre, når du har adgang til dine fotos igen? Du kan organisere dem, oprette favoritter, slette unflattering eller duplikatoptagelser og mere. Lad os kigge på det.

Håndtering af favoritter

Ah, den sidste aften på stranden / bjerget / din yndlingsbar. Husk det super søde billede, du bare dør for at vise alle at gøre dem jaloux? Du kan gøre det til en favorit, så du aldrig behøver at søge gennem alle dine fotos efter det igen.

Vælg bare det foto ved at dobbeltklikke på det, så det åbnes. En lille menu med ikoner kan vælges øverst til højre:

Klik på hjertet. Nu er billedet i dine favoritter.

Hvis du vil administrere dine yndlingsfotos yderligere, skal du bare klikke på fanen "Foretrukne" i sidebjælkens venstre menu.

Når du klikker en gang på et af disse fotos (som du kan se, er det sidste foto fremhævet blåt), bliver den øverste højre menu igen tilgængelig.

Disse menuikoner giver dig mulighed for at uploade fotos, føje dit valgte foto til et album, dele det foto, downloade det eller slette det.

Tip: Bare vær forsigtig, når du sletter emner. Du sletter ikke bare billedet fra dine favoritter - du sletter det fra alle dine enheder.

Bare hvis du fejlagtigt sletter et foto, kan du dog gendanne det. Gå blot til fanen "Nyligt slettet" i menuen til venstre sidebjælke. Der kan du se dit netop slettede billede, og hvor mange dage det har tilbage, før det forsvinder. For evigt.

Oprettelse af et nyt album

Hvad hvis du vil dele bestemte fotos med din familie, men holde visse andre private?

Du kan også gøre det! Se bare efter fanen "Mine album" i menuen til venstre sidebjælke:

Hvis du vil oprette et nyt album, skal du bare klikke på "+" i øverste højre hjørne:

Du bliver bedt om at give albummet et navn, og når du gør det, kan du tilføje fotos ved at klikke på ikonet for upload fotos øverst til højre:

Du kan også føje fotos til dit nye album, mens du gennemsøger dine billeder. Vælg bare et foto (eller træk for at vælge flere fotos), og klik på "+" i øverste højre hjørne.

Vælg derefter det album, hvor du vil have billederne, og presto! Dit album er fyldt med yndige hundebilleder (eller hvilke fotos du har valgt. Er der andre slags fotos?).

Administration af dine album

I dine album kan du administrere dine fotos på samme måde som du kan i dine favoritter. Bare dobbeltklik på et album, vælg (klik på) et foto og rediger væk.

Og alt hvad du skal gøre nu er at sammensætte den næste fantastiske lysbilledshow.

Hvad hvis jeg ikke kan se nogen fotos?

Hvis du logger ind på iCloud og ikke ser nogen fotos, kan det være, at du ikke har valgt, at dine fotos skal gemmes i iCloud.

For at løse det skal du bare gå til Indstillinger på din telefon, vælge Fotos og skifte iCloud-fotos til:

Dette uploader og gemmer automatisk dine fotos i iCloud, så de er der, når du har brug for dem.

Tip: Hvis du ikke kan skifte til den switch, kan det være, at din telefon / enhed ikke har nok plads til at gemme dem. Hvis det er tilfældet, skal du bare opgradere din iCloud-lagringsplan.

Nu vil du aldrig være uden dine fotos igen.