De bedste udviklersamfund, der deltager i 2020

Hvis du vil vokse som udvikler, kan jeg ikke overbelaste fordelene ved at deltage i et udviklerfællesskab. Der er mange fordele, lige fra peer-programmering til deling af viden, mentorskab, deling af support, delingsværktøjer, kodevurderinger, besvarelse af spørgsmål og meget mere.

Samfund bygger normalt på fælles kamp for enkeltpersoner, der lærer i en bestemt region, og målene for hvert samfund adskiller sig efter individets kollektive behov.

I årenes løb er disse udviklerfællesskaber vokset over hele verden med forskellige mål og missioner, men stadig med det generelle mål at give en platform for udviklere til at lære, interagere, dele ideer, støtte hinanden og vokse.

"Hvis du vil gå hurtigt, gå alene. Hvis du vil gå langt, gå sammen." - Afrikansk ordsprog

For bedre at hjælpe dem, der kigger efter samfund til at deltage, har jeg sammensat en liste over 20 bedste samfund i ingen særlig rækkefølge lige fra teknik, design, datalogi, maskinindlæring, udviklerrelationer, teknisk skrivning og mere.

Hvis du kender flere samfund, som du har fundet nyttige, kan du dele dem i kommentarfeltet til gavn for alle :).

1. Kvinder der koder

Skærmbillede 2020-03-09 kl.20.17.55.png

Women Who Code er en international nonprofitorganisation, der leverer et globalt samfund for kvinder inden for teknologi med begivenheder, kodningsressourcer, job, mentorskab og mere. De sigter mod at inspirere, støtte og hjælpe kvinder med at udvikle tekniske færdigheder og udmærke sig i deres karriere.

Deltag nu for at få eksklusiv adgang til deres samfund, begivenheder, stipendier, gratis begivenhedsbilletter, jobbrædder og meget mere.

2. Hashnode

Skærmbillede 2020-03-09 kl.20.18.13.png

Hashnode er et online samfund, hvor udviklere deler viden og udvider deres karriere. Udviklere fra hele verden deltager i efterfølgende diskussioner om Hashnode. Du kan skrive historier, stille åbne spørgsmål såvel som tekniske spørgsmål, stille spørgsmål anonymt og starte afstemninger. Du kan også stille populære tech-teams og udviklerpåvirkere spørgsmål eller lære af historier om fantastiske kvinder inden for tech.

Hashnodes Devblog-platform giver dig mulighed for at oprette din personlige blog på dit brugerdefinerede domæne i et par enkle trin med alt hvad du behøver for at vokse som blogger. (Intet Paywall, gratis domæne, SSL, automatisk sikkerhedskopiering af indlæg, Markdown, AMP Support og mere). Ej din kanoniske, gør dit indhold uafhængigt, og opbyg din domæneautoritet.

3. Freecodecamp

Skærmbillede 2020-03-09 kl.20.18.25.png

freeCodeCamp er en nonprofit organisation, der hjælper folk med at lære at kode gratis gennem tusindvis af videoer, artikler, interaktive kodningstimer og tusindvis af freeCodeCamp-studiegrupper rundt om i verden.

Du lærer ved at udføre kodningsudfordringer og bygge projekter sammen med verificerede certificeringer.

4. StackOverflow

Skærmbillede 2020-03-10 kl.11.54.48.png

Stack Overflow er et spørgsmål og svar-site for programmører med masser af spørgsmål og svar om en lang række emner inden for computerprogrammering.

Du kan lære af allerede stillede og besvarede spørgsmål, dele din programmeringsviden ved at besvare stillede spørgsmål eller dele dine problemer / bugs her.

5. HackerNews

Skærmbillede 2020-03-09 kl.20.18.37.png

Hacker News er et socialt nyhedswebsted med fokus på datalogi og iværksætteri, hvor du kan indsende et link til teknisk indhold.

Dette er et godt sted at promovere dit indhold til en bred vifte af seere og finde fantastisk indhold fra andre tekniske nørder.

6. Hackernoon

Skærmbillede 2020-03-09 kl.20.19.24.png

Hackernoon er et tech-medieside, der leverer historier og meninger skrevet af ægte tech-fagfolk og læst af teknologer, softwareudviklere, Bitcoiners, Blockchain-entusiaster.

Du kan skrive tekniske artikler her og lære af en bred vifte af tilgængeligt ubegrænset teknisk indhold.

7. SitePoint-fællesskab

Skærmbillede 2020-03-09 kl.20.20.43.png

SitePoint-samfund er et fællesskab for webdesignere og udviklere til at diskutere alt webudvikling fra HTML, CSS, JavaScript, PHP, Photoshop, SEO og meget mere.

Svarende til StackOverflow kan du stille og besvare alle spørgsmål om webudvikling her.

8. Kaggle

Screen Shot 2020-03-09 at 8.21.33 PM.png

Kaggle er et online samfund af dataforskere og maskinlæringsudøvere med et stort lager af publicerede data og kode fra samfundet med over 19.000 offentlige datasæt og 200.000 åbne notesbøger. Kaggle tilbyder også kurser om Machine Learning, Pandas, Python, Deep Learning, Data Visualization, SQL sammen med konkurrencer og diskussioner for at hjælpe dig med at vokse.

9. Indie-hackere

Skærmbillede 2020-03-09 kl.20.21.51.png

En Indie-hacker er "en person, der bygger et online-projekt, der kan generere indtægter." Indie Hackers er et globalt samfund af udviklere, der deler deres projekter, strategier og indtægtsstatistikker bag deres virksomheder og sideprojekter.

Du får lære af grundlæggerne bag hundreder af succesrige online-virksomheder og få kontakt med andre, der starter og vokser deres egne virksomheder gennem deres globale møder, diskussioner, artikler og meget mere.

10. Kode nybegynder

Skærmbillede 2020-03-09 kl.20.22.04.png

Code Newbie er det mest støttende samfund af programmører og mennesker, der lærer at kode. Det startede som en ugentlig Twitter-chat lavet for at yde tiltrængt support til folk, der lærte at kode. Det er siden vokset til et støttende, internationalt samfund af mennesker, der lærer at kode.

11. Digital Ocean Community

Skærmbillede 2020-03-09 kl.20.22.24.png

Dette er et inkluderende sted, hvor udviklere kan finde eller yde support og bidrage til samfundet af DevOps og cloud computing-entusiaster. Samfundet tilbyder omfattende guider, tutorials, trends for udviklere, Q / A-sessioner og meget mere.

12. Produktjagt

Screen Shot 2020-03-09 at 8.22.39 PM.png

Product Hunt er et spændende samfund af fremhævede fantastiske produkter, der lanceres hver dag. Det er et sted for produktelskende entusiaster at dele og finde ud af om de nyeste mobilapplikationer, websteder, hardwareprojekter og teknologiske kreationer.

13. Reddit

Skærmbillede 2020-03-09 kl. 20.33.05.png

Reddit er et globalt samfund bestående af tusindvis af underfællesskaber, uendelige samtaler og autentisk netværk med masser af uendelige streams til udviklere som r / reactjs, r / vuejs, r / JAMstack_dev, r / Python og mere.

14. DevCareers

Skærmbillede 2020-03-09 kl.20.23.24.png

DevCareer er en nonprofit organisation, der er fokuseret på at støtte kommende udviklere med mentorskab og ressourcer for at gøre det muligt for dem at blive udviklere i verdensklasse. De leverer bærbare computere, samarbejdsområde, ressourcer, mentorskab og jobplaceringer til softwareudviklere i Afrika, der gennemgår programmet.

15. Interaction Design Foundation Community

Skærmbillede 2020-03-09 kl. 20.33.47.png

Interaction Design Foundation Community giver en spændende mulighed for designere at oprette og finpudse deres portefølje, mens de gør sig klar til et nyt brugeroplevelsesjob. De tilbyder kurser fra UX-eksperter, lokale UX Design Meet-ups i byer over hele verden, UX-diskussioner, samarbejde og meget mere.

16. Daglig brugergrænseflade

Screen Shot 2020-03-09 at 8.24.01 PM.png

Daily UI er en gratis serie af daglige UI-designudfordringer, designinspiration og overraskelsesbelønninger for at gøre dig til en bedre designer om 100 dage. Deres fantastiske daglige påmindelser vil motivere dig til at fortsætte med at lære.

17. Dev.to

Skærmbillede 2020-03-09 kl.20.24.23.png

DEV er et samfund af softwareudviklere, der hjælper hinanden ud. DEV giver et sted, hvor udviklere kan samarbejde og netværke, mens de lærer og deler deres viden.

18. DevRel Collective

Skærmbillede 2020-03-09 kl. 20.44.39.png

DevRel Collective er et samfund af udviklerrelationsentusiaster, der findes for at lette deling af information, ressourcer og opmuntring blandt DevRel-samfundet.

Hvis du er aktivt involveret i udviklerfællesskaber, fortalervirksomhed eller begivenhedsadministration, skal du deltage i dette fællesskab.

19. Facebook-udviklercirkler

Skærmbillede 2020-03-09 kl.20.25.54.png

Developer Circles fra Facebook er et program designet til at skabe lokalt organiserede samfund for udviklere. Disse samfund uddanner og giver et forum til diskussion og videndeling omkring emner, der er top-of-mind for udviklere i et bestemt marked.

Find en lokal udviklercirkel tættest på dig her.

20. Google-udviklergrupper

Screen Shot 2020-03-09 at 8.26.13 PM.png

GDG bringer softwareudviklere med lignende interesser sammen for at mødes gennem møder og praktiske workshops. Samfundet byder alle og enhver interesseret i teknologi velkommen fra begyndere til erfarne fagfolk. ''

Find et GDG-kapitel tættest på dig her

Konklusion

"Der er ingen kraft til forandring større end et samfund, der opdager, hvad det bryr sig om." - Margaret J. Wheatley

Båndet i udviklersamfund er vokset fra bare "tekniske grupper" til "familiegrupper", hvor alle er lidenskabelige med at dele viden, give tilbage og hjælpe alle med at nå højere højder.

Er det ikke bare fantastisk? Skål til den nye tidsalder, hvor deling af viden og samvær bliver dagens orden. ??