AOL Mail - AOL Mail Login Tutorial, og hvordan man opretter en gratis AOL.com e-mail-konto

Hvis du brugte internettet tilbage i 90'erne, er chancerne for, at du på et tidspunkt havde en AOL-e-mail-konto. Det var en simpel e-mail-tjeneste, der på det tidspunkt havde millioner af brugere.

Og nu, mens der er mange gratis og mere populære e-mail-udbydere derude, fortsætter AOL med at holde fast.

Måske er det nostalgi, måske er det en ægte præference for brugergrænsefladen, måske er det den lille stemme, der siger "Du har post!" Uanset årsagen fortsætter folk med at bruge AOL.

Så hvis du vil oprette en ny AOL-konto (eller bare har brug for hjælp til at logge ind på en, du allerede har), skal du fortsætte. Gør det. Ignorer de unges snickers og forvirrede blikke fra dine kolleger. Du gør dig.

Sådan oprettes en gratis AOL-e-mail-konto

Trin 1: Besøg AOL-hjemmesiden

Hvis du vil oprette en ny AOL-konto, skal du blot besøge www.aol.com. På startsiden kan du se muligheden "Login / Deltag" i menuen til venstre sidebjælke.

Klik på den knap, og du kommer til en ny skærm. Nu er der steder at indtaste et brugernavn og en adgangskode, men disse hjælper dig ikke, medmindre du allerede har en konto.

Trin 2: Vælg "Opret en konto"

Se under de tomme felter, og du vil se den hvide knap "Opret en konto" - klik på den.

Dette fører dig til en tilmeldingsside, hvor du indtaster nogle grundlæggende oplysninger, såsom dit navn, den AOL-e-mail-adresse, du gerne vil have, og den adgangskode, du vælger:

Bemærk, at du skal angive et legitimt telefonnummer, ellers får du en fejlmeddelelse. Dette vil komme i spil nedenfor.

Trin 3: Nyd din AOL-e-mail

Når du først har indsendt disse oplysninger, er du klar! Du kan nu nostalgisk sende e-mails fra din @ aol.com-e-mail-adresse til alle dine venner og familie.

Sådan logger du på din AOL-konto

Hvis du sprang over den første del af denne artikel, fordi du allerede har en AOL-konto og bare har glemt, hvordan du logger ind, skal du læse videre. :)

Trin 1: Besøg AOLs hjemmeside og klik på "Login"

For at logge ind skal du besøge hjemmesiden - www.aol.com. Du klikker på knappen "Login / Deltag" i venstre sidebjælke, som bringer dig til denne skærm:

Tip: Der er også en "Login / Join" -knap øverst til højre på hjemmesiden.

Trin 2: Indtast dit AOL-brugernavn og din adgangskode

I hvert fald tilbage til loginskærmen:

Hvor der står "Brugernavn, e-mail eller mobil", skal du indtaste dit brugernavn (dette er bare den første del af din e-mail - som techguru45, hvis din AOL-e-mail er [email protected]), fuld AOL-e-mail-adresse eller mobiltelefonnummer. Der var en grund til, at de bad om det, da du tilmeldte dig ...

Bemærk, at du kan logge ind med Google eller Yahoo - valgmuligheder, personer. Muligheder.

Derefter slår du næste, og du bliver bedt om at indtaste din adgangskode. Hvis du husker det, skal du blot skrive det / få din adgangskodeadministrator til at udfylde det. Og du er klar!

Glemt dit AOL brugernavn eller adgangskode?

Hvis du ikke kan huske dit brugernavn, skal du bare klikke på "Glemt brugernavn?" knappen under loginfelterne.

Samme med din adgangskode - klik bare på "Glemt adgangskode?" knappen på adgangskodeskærmen, og vælg en af ​​mulighederne for at nulstille den (normalt et telefonnummer eller en alternativ e-mail):

Du bliver bedt om at indtaste den bekræftelseskode, den sender til din telefon / e-mail, og når du gør det, kan du klikke på "Fortsæt" og logge ind.

Det er det! Du er klar til at komme tilbage på den længe forsømte AOL-konto og begynde at rense al den gamle junk mail.