Hvis du vil blive en Android-udvikler, skal du læse disse bøger

Jeg har været en Android-udvikler i de sidste tre år, og på det tidspunkt har mange bøger hjulpet mig på min rejse fra en novice til en ekspert. Da jeg startede, syntes der ikke at være nogen nyttige artikler, der kunne henvise mig til de bedste ressourcer til Android-udvikling.

De fleste artikler var vage og syntes ofte at være skrevet af mennesker, der havde ringe eller ingen praktisk erfaring. Så jeg troede, jeg ville skrive denne artikel og rydde stien for alle en gang for alle.

Nedenfor er mine top 10 valg til bøger om Android-udvikling - du kan finde links til dem alle på min blog. Listen inkluderer bøger for hvert niveau fra begynder til avanceret. Så læs videre.

Hoved første Android-udvikling

Dette var den første bog, jeg læste om Android-udvikling. Det er perfekt til Android-udviklere, der er begyndere eller er på mellemniveau . Denne bog vil ikke bringe dig til et avanceret niveau og vil ikke berøre nogen emner som RxJava, ButterKnife eller Data Binding, men det får dine fundamentale punkter.

Det dækker alt fra, hvordan du opretter din IDE til oprettelse af en fungerende Android-app. Det har en unik måde at forklare koncepter med tankebobler og virkelige scenarier på. Det indeholder også interessante øvelser som 'fyld magneter' og 'matchings' for at gøre tingene mere interessante.

Hvis du er ny inden for Android-udvikling og vil læse om det, så er det den perfekte bog til at begynde med - stol på mig på dette.

NIVEAU: Begynder

Android-appudvikling til dummies

Som mit første forslag er dette en ældre bog. På nuværende tidspunkt har Dummies-serien sandsynligvis bøger om hvert emne?. Denne bog er virkelig god for nybegyndere, der formår at forklare begreber tydeligt med et enkelt sprog og færre tekniske ord.

Det vil guide dig om:

  • Sådan installeres alle de værktøjer, du har brug for
  • Design af en god brugergrænseflade
  • At vælge mellem at opkræve betaling for din app (og til hvilken pris) eller tilbyde den gratis
  • Håndtering af brugerinput
  • Designforskelle mellem telefon- og tabletapplikationer
  • Måder at undgå almindelige faldgruber
  • Inspirerende eksempler på apps.

Hvis du er usikker på, hvor du skal starte, kan du helt sikkert gå med denne.

NIVEAU: Begynder

Java: A Beginner's Guide, Sixth Edition

For at lære Android-udvikling eller blive bedre til Android-udvikling er du nødt til at få dine Java-grundlæggende ret, og denne bog er det perfekte sted at starte.

Denne bog er opdateret til Java 8, så den inkluderer emner som lambda-udtryk og standardgrænseflademetoder.

Dette er meget grundlæggende og godt for begyndere, der ønsker at komme i gang med Java til Android-udvikling.

NIVEAU: Begynder

Hej Android: Introduktion til Googles mobiludviklingsplatform

Denne bog er også for begyndere, men den har et abstraktionsniveau. Det forklarer ikke alle koncepter i dybden og giver dig kun koden. Hvis det er dine ting, kan du gå med det.

NIVEAU: Begynder til mellemliggende

Optaget koders guide til Android-udvikling

For at være ærlig har jeg ikke selv læst denne bog. De bøger, jeg har leveret ovenfor, var mere end nok til at holde mig opslugt? men jeg har hørt fra mange, at denne bog er god for udviklere på alle niveauer.

Det dækker alt, hvad der er i Android-udvikling, og bør ikke skuffe nye eller mellemliggende Android-udviklere.

Hvis du er en professionel udvikler, foreslår jeg, at du i stedet prøver Professional Android 4. udgave (detaljeret nedenfor) .

NIVEAU: Begynder til mellemliggende

Android-programmering: The Big Nerd Ranch Guide

Den Big Nerd Ranch Guide serien er en velkendt bogserie i programmering. De har bøger om mobil- og webudvikling og nogle andre teknologier. Men lad os tale om den til Android.

Big Nerd Ranch Guide er en introduktionsbog til folk, der kender Java og ønsker at lære om Android-udvikling.

Den består af mange eksempler til støtte for teorien. Du udvikler apps som katalogforbryder, fotobrowsere, jogging af rute trackers og mere.

Selvom det ofte anbefales til begyndere, synes jeg, det bliver lidt for teknisk, og du bliver nødt til at citere nogle andre ressourcer sammen med denne bog. Men for en person, der er på mellemniveau og ønsker at udnytte deres færdigheder, er dette den perfekte bog. Jeg kan ikke anbefale det nok.

NIVEAU: Mellemliggende

Android kogebog

Dette er ikke en bog til begyndere. Dette er en håndbog til professionelle Android-udviklere, der leder efter en hurtig guide til nogle emner, de har svært ved. Forklaringerne er kortfattede og lave. Forvent ikke at blive fodret med skeer, hvis du tilmelder dig denne bog.

Når det er sagt, er det perfekt til professionelle . Bare en hurtig guide og ikke for meget fodring af skeer. Avancerede emner er også kort berørt med løsninger tilbage som en øvelse.

Som et eksempel: at arbejde på en placeringsbevidst app involverer meget mere sofistikering end blot at anmode om en placeringsopdatering. Alligevel dækker placeringskapitlerne kun de grundlæggende ting, der hjælper nybegyndere med at få deres fødder våde, ikke for at skrive en app fra den virkelige verden.

NIVEAU: Professionelle og eksperter

Professionel Android 4. udgave

Som navnet antyder, er denne bog til erfarne kampagner.

Det dækker bedste praksis, Android-app-livscyklusser og UI-designteknikker, såsom at opbygge en robust app til forskellige skærmstørrelser, inklusive tablets.

Den inkluderer mange applikationer fra den virkelige verden, der giver dig en praktisk erfaring med professionel Android-udvikling. Men pas på, denne bog er virkelig dybtgående og kræver en vis programmeringserfaring for at få fat på dens koncepter.

For eksempel inkluderer det JobScheduler, arkitektoniske komponenter, en introduktion til Kotlin, navigationsmønstre og designmønstre.

Hvis du vil tage dit Android-udviklingsspil til et andet niveau, skal du tjekke denne bog.

NIVEAU: Avanceret

Kotlin-programmering ved eksempel: Byg virkelige Android- og webapplikationer på Kotlin-måde

Du vil udforske forskellige funktioner i Kotlin ved at opbygge tre applikationer af forskellig kompleksitet. Den første vil være et klassisk Tetris-spil og en uddybning af OOP-koncepter.

Den anden er en messenger-app med øget kompleksitet. Den sidste app er en stedanmelder: en webapplikation, der gør brug af Google Maps API og Place Picker.

Bemærk: Det inkluderer ikke kun eksempler på Android-apper, men også eksempler til opbygning af en webapp.

Når det er sagt, tror jeg, at ingen enkelt bog kan være nok til at beherske et sprog fuldstændigt. Eksemplet i denne bog er nok til at få et godt greb om sproget i Kotlin.

NIVEAU: Enhver, der ønsker at lære Kotlin

Kotlin til Android-udviklere: Lær Kotlin, mens du udvikler en Android-app

Dette er en e-bog af Antonio Leiva. Hvis du er en Android-udvikler, har du sandsynligvis læst hans Medium-artikler.

Denne bog gør et godt stykke arbejde med at introducere Kotlin-programmeringssproget, da det tager dig igennem udviklingen af ​​en Android-app. Hvis du er en Android-udvikler, og du vil begynde at udvikle med Kotlin, er denne bog ikke et dårligt sted at starte (især da det kun er en af ​​meget få Android / Kotlin-tutorials, der er tilgængelige på tidspunktet for denne skrivning).

Denne bog virkede dog som om, at den skyndte sig at blive offentliggjort, fordi den føltes ganske uorganiseret overalt. Det ser ud til, at forfatteren ikke var ligeglad med at forklare meget af, hvad der vises i bogen for at gøre det lettere for sig selv.

NIVEAU: Enhver, der ønsker at lære Kotlin til Android

Denne artikel blev oprindeligt sendt her.

Kan du lide det, du læser? Glem ikke at dele dette indlæg på Facebook , Whatsapp og LinkedIn .

Du kan følge mig på LinkedIn, Quora, Twitter og Instagram, hvor jeg besvarer spørgsmål relateret til mobiludvikling , især Android og Flutter .