Lær Python ved at bygge 5 spil

Mange mennesker lærer programmeringssprog bedst gennem byggeprojekter. Hvis du vil lære Python ved at kode fem spil, skal du tjekke det 7-timers videokursus, vi netop har frigivet på YouTube-kanalen freeCodeCamp.org. Vi har samlet 5 fantastiske spiludviklingsvejledninger, der hjælper dig med at lære Python.

Du vil bygge Pong, Snake, Connect Four, Tetris og et simpelt multiplayer-spil. Disse er alle populære spil, der er sjove at spille såvel som kode.

Dette kursus tager en projektbaseret tilgang. Hvis du lærer bedst ved at gøre, er dette kurset for dig. Du lærer af Christian Thompson, Keith Galli og Tech med Tim. Disse erfarne lærere hjælper dig med at forstå hver linje kode i projekterne.

Du har ikke brug for forudgående programmeringserfaring for at lære af dette kursus. Det er dog nyttigt, hvis du er opmærksom på nogle grundlæggende programmeringskoncepter, da dette kursus springer over den grundlæggende syntaksinstruktion og springer lige ind i byggeprojekter.

Byg spil ved hjælp af kommandolinjen, skildpadden og Pygame

Et af spillene bruger bare kommandolinjen. Skrivning af kode til kommandolinjen er en fantastisk måde at lære grundlæggende programmeringsfærdigheder uden at skulle bekymre sig om grafik.

Et andet spil bruger skildpaddegrafikmodulet. Dette er et indbygget modul, der ofte bruges til at undervise i begyndende programmeringsfærdigheder og kan bruges til enkle spil.

Du lærer også at bygge spil ved hjælp af Pygame. Pygame er et sæt Python-moduler, der bruges til at oprette alle mulige spil, selv avancerede. Det gør det nemt at tilføje grafik og lyd til Python-programmer.

I det sidste afsnit vil du lære at kode et skalerbart multiplayer-spil med Python ved hjælp af stikkontakter og netværk. Du lærer, hvordan du implementerer dit spil, så folk overalt i verden kan spille mod hinanden.

Gennem opbygning af et multiplayer-spil vil du lære om begreber som at udvikle klienter og servere, sende krypterede data og forbinde flere klienter til en server.

Du kan se hele kurset på freeCodeCamp.org YouTube-kanalen (7 timers ur).