Hvordan jeg gik fra 0 til 70.000 abonnenter på YouTube om 1 år - og hvor mange penge jeg tjente

Det er svært at tro, at det allerede er gået 1 år siden jeg startede min YouTube-kanal, codeSTACKr.

I denne artikel vil jeg være åben og gennemsigtig om alt, hvad der har bragt mig til, hvor jeg er nu, både de gode og dårlige beslutninger. Og jeg håber, at du kan tage disse oplysninger og anvende dem i dine forhold.

Jeg tror, ​​at uanset hvilken kategori eller niche du måtte være i, kan disse oplysninger også hjælpe dig med at udvide din kanal.

Dette indlæg er ikke beregnet til at prale. Det er snarere beregnet til at give indsigt i, hvordan jeg hurtigt voksede min YouTube-kanal.

Jeg håber, at dette indlæg hjælper dig på en eller anden måde, men det, der fungerede for mig, fungerer ikke garanteret for dig. Så tilpas mine metoder til at imødekomme dine behov.

Alle disse strategier og tricks kan også gælde blogs og andre sociale medieplatforme.

Lad mig komme i gang med at give dig en lille baggrund om mig selv, og hvorfor jeg startede en YouTube-kanal.

Sådan startede det hele

Der er mange grunde til, at folk starter en YouTube-kanal. Det kunne være for berømmelse og berygtelse, for at tjene penge, for at hjælpe mennesker eller måske bare som en hobby. Jeg startede min kanal for at bevise et punkt.

Ser du, jeg har to teenagere, og de er typiske teenagere. Jeg ville udfordre dem til at komme med en forretningsidé. Du ved, i stedet for at spille videospil, se Netflix eller chatte med deres venner hele dagen.

Som du kan forvente, var der ikke mange ideer, der blev sendt rundt. Så jeg tænkte, måske kunne de starte YouTube-kanaler og lave indhold om ting, de nyder at lave. Min søn kunne starte en spilkanal, og min datter kunne starte en hårstylingskanal.

De syntes at synes, det var en okay idé. Min søn downloadede en skærmoptager og skulle oprette nogle videoer. Jeg hjalp min datter med at oprette et stativ og kamera, så hun kunne optage nogle smarte hårfletninger.

Og det er så langt, som de kom. Ingen videoer blev nogensinde sendt.

Det var da jeg kom på ideen om at starte min egen kanal. Jeg ville bevise et punkt: du kan gøre noget vellykket, hvis du lægger en indsats .

Jeg besluttede, at jeg ikke ville fortælle nogen, ikke engang min kone, at jeg startede kanalen, før jeg havde bevis for, at den var vellykket. Jeg tænkte, "hvis jeg kan få 300 abonnenter, fortæller jeg dem".

At vælge et emne til din kanal er efter min mening den vigtigste beslutning. Du vil vælge noget, der ikke er for bredt, men heller ikke for smalt. Du vil appellere til en bestemt målgruppe.

Emnet for min kanal var en no-brainer. Jeg har kodet siden jeg var 12, og det er et emne, som jeg brænder for. Så det var fornuftigt at tale om webudvikling.

Jeg havde set andre kanaler som Brad Traversy, Academind og The Net Ninja i årevis. Så jeg startede med en tutorial om VS-kode.

Vi får mere at vide om min kanal og videoer senere. Lad os lige nu tale om motivation og forventninger til at starte en kanal.

Motivation og forventninger

Når du starter en YouTube-kanal, en blog eller en hvilken som helst social mediekonto, skal du forstå, hvad din motivation er, og hvad du forventer at få ud af den.

For mig ville jeg bevise noget for mine børn. Forsøger du at blive berømt? Vil du tjene penge? Vil du hjælpe folk på en eller anden måde?

Uanset hvad dit svar er, skal du forstå, at du ikke kan se resultater natten over. Det kan tage måneder, endda år at se resultater.

Det er her, forventningerne kommer i spil. Hvis du kan klare dine forventninger, vil du være i stand til at modstå de op- og nedture, der helt sikkert kommer.

Når du vælger emnet på din kanal, skal du sørge for, at det er noget, du brænder for. Hvis ikke, indstiller du dig selv til fiasko. Det vil kun være et spørgsmål om tid, før du keder dig og giver op.

Kom godt i gang

Den første ting, jeg gjorde, var at vælge et kanalnavn. Ærligt talt kan jeg ikke huske hvorfor eller hvordan jeg landede på codeSTACKr.

Jeg gik til namecheap.com og ledte efter domæner. Jeg ledte efter kombinationer af "kode", "fuld", "udvikler", "stak" osv. Jeg husker, at der blev taget codestack, så jeg tilføjede et "r" til slutningen?.

Det næste trin var at optage videoen. Jeg besluttede, at jeg ikke ville bruge en krone på denne kanal til at begynde med. Hvis jeg tjente penge på det, ville jeg investere pengene tilbage i kanalen.

Da jeg ville dele min skærm, havde jeg ikke brug for et kamera. Jeg kunne bare bruge en skærmoptager. Jeg brugte OBS til det, og det gør jeg stadig.

Hvis du starter en kanal, der kræver et kamera, skal du starte med webkameraet på din bærbare computer eller din telefon. De fleste telefoner har fantastiske kameraer.

Hvis du vil bruge nogen penge, ville det første område, jeg vil anbefale, være på lyd. Audio er langt det vigtigste aktiv for enhver video. Det vil efter min mening skabe eller bryde din kanal.

Når jeg ser en video, og lydkvaliteten ikke er der, vil jeg sandsynligvis gå videre til en anden video.

Til mine første adskillige videoer brugte jeg bare en headsetmikrofon. Som en, du ville bruge til spil eller endda ørepropper fra din telefon.

Når jeg fik alt optaget, var jeg nødt til at redigere videoen. Der er et par muligheder for dette. Hvis du har en Mac, er iMovie en god mulighed. Jeg har en Windows-computer, så jeg bruger Davinci Resolve. Det er gratis og er meget robust. Den er også tilgængelig på Mac og Linux.

Nu er det tid til at sende videoen. Det er her, nogle bliver hængt op.

Jeg ved, at det er nervepirrende at uploade den første video, og du vil have den til at være perfekt. Men vær ikke besat af dette. Det bliver aldrig perfekt, uanset hvor meget tid du bruger på det. Bare upload det!

Det var præcis, hvad jeg gjorde, og det var ikke perfekt. Jeg havde en skarp stavefejl i min video, som jeg stadig får kommentarer til den dag i dag. ?

Resultater fra den første video

Før jeg indsendte min video, undersøgte jeg noget. Jeg ville finde steder at promovere videoen. Jeg følte mig nul på nogen anden social platform. Så jeg begyndte at se på Reddit og fandt en subreddit, hvor jeg kunne sende linket til min video.

Jeg ved, at selvpromovering på Reddit er forkert. Så vær meget forsigtig der. Jeg fandt en underreddit, der tillod denne type udstationering, og jeg sørgede for, at jeg ikke overtrådte nogen regler.

Jeg undersøgte også SEO til videoen. Jeg sørgede for, at titlen, beskrivelsen og tags var optimale for videoen. Det er i sig selv en hel artikel.

Nu var det tid til at skrive. Jeg klikkede nervøst på knappen. Derefter ramte du frenetisk i flere minutter for at se, om der ville være nogen synspunkter. Nej, ingen synspunkter. Så jeg sendte videolinket på subreddit. Det fungerede! Jeg begyndte at få et par visninger.

Dagen efter jeg offentliggjorde videoen, tog vi af sted til ferie. Jeg tog enhver chance for, at jeg kunne undersøge min YouTube-analyser på en iøjnefaldende måde, mens vi var væk. Det er svært ikke at blive fanget af tallene, men prøv ikke at gøre det. Og vi snakker lidt mere om det.

Den første uges analyse af min første video.

Den første dag fik jeg 111 visninger og 8 abonnenter. Den næste dag var 231 visninger og 14 abonnenter. Derefter faldt synspunkterne ned til 23 og 2 abonnenter. Disse kom for det meste fra Reddit-indlægget. På det første Reddit-indlæg fik jeg 88 stemmer. Det er ret godt for Reddit.

Du finder ud af, at dette er en typisk graf for de fleste videoer. Du får en stigning i de oprindelige visninger, så nivelleres de. På et eller andet tidspunkt håber du, at YouTube-algoritmen vil hente den. Vi taler lidt om det.

Så hvordan gik jeg fra at få et par visninger om dagen til tusinder om dagen? Det kommer op næste gang.

Konsistens

Den første ting, der hjælper dig med at udvide din kanal, som jeg er sikker på, at du har hørt før, udgiver konsekvent.

Kom med en plan, der fungerer for dig. Hvis du kan poste en gang om ugen, en gang hver anden uge eller en gang om måneden, skal du holde dig til det! Du får ikke abonnenter, hvis du ikke er konsekvent.

For mig har jeg et fuldtidsjob. Så efter vi kom tilbage fra ferie, besluttede jeg, at jeg kunne finde tid til at skrive en gang om ugen. Så jeg holdt fast ved det. Jeg skrev konsekvent mindst en gang om ugen. Hvert indlæg stødte op på mine gennemsnitlige synspunkter.

Juni 2019 Abonnenter opnået.

Du kan se fra denne graf, at jeg i juni 2019 offentliggjorde tre videoer. Du kan også se hullet, hvor jeg var på ferie. Hvert indlæg gav mig en bump i visninger og abonnenter, ikke kun for at videoen blev frigivet, men også for de tidligere videoer.

Du finder ud af, at nogle videoer får flere visninger end andre. Du vil have videoer, der klarer sig godt, og andre, der flopper. Brug disse indsigter til at finpudse, hvad dine seere vil se. Hvis en video klarer sig godt, så lav en anden video om det samme eller lignende emne.

Konsistens er det, der fik mig til mit 300-abonnentmål efter cirka 10 videoer og 2 måneder.

Afslører min hemmelighed?

Så jeg satte min familie ned for at fortælle dem den gode nyhed. Forestil dig, en 39-årig far og mand sidder sin kone og 2 teenagere nede for at fortælle dem, at han har oprettet en YouTube-kanal og har 300 abonnenter. ?

Efter at latterene var forbi, informerede jeg dem om mine planer om at fortsætte med at dyrke kanalen og se, hvor den kunne gå.

Undgå udbrændthed

At forstå, at konsistens er et maraton og ikke en sprint, er meget vigtigt. I januar 2020 besluttede jeg, at jeg skulle sende en kort video hver dag. Jeg ønskede at oprette korte videoer, der forklarede små dele af JavaScript. Jeg kaldte det #JavaScriptJanuary.

Disse var omkring 90 sekunders videoer. Du tror måske, at korte videoer ville være lettere at lave. Og i teorien burde de være det.

Men jeg har tendens til at overdrive ting. Jeg sørgede for, at disse videoer var fyldt med information. De havde animationer og var meget engagerende. I gennemsnit tog de hver især 3 timer at lave. ?

Det var en dårlig beslutning. Misforstå mig ikke, jeg er stolt af de videoer, jeg oprettede. Jeg har fået mange komplimenter til dem og taknemmelige seere, der elsker dem og vil have mere.

Men det var meget svært at følge med i tidsplanen. Det lykkedes mig at få en video ud hver dag, men det gør jeg aldrig igen.

Hvad lærte jeg af min fejl? Selvom jeg sendte en video hver dag, så jeg ikke en signifikant stigning i antal visninger eller abonnenter. Faktisk mistede jeg nogle abonnenter, fordi de ikke kunne lide mig, der oversvømmede deres startside med nye videoer hver dag.

Når du først starter din kanal, vil du være meget begejstret for at komme i gang og vil arbejde hele tiden. Vær meget forsigtig, tempo dig selv, og tilmeld dig ikke mere end du kan klare eller mere end dit publikum kan klare.

Vær aktiv i samfundet

For at få kontakt med mine seere svarede jeg på hver kommentar til hver video. Dine seere vil vide, at de bliver hørt.

Dette har været en af ​​mine nøgler til succes. Ved at interagere med seerne har jeg været i stand til at justere min indholdsstrategi til at omfatte emner, som de er interesserede i at se.

Du tror måske, at du ved, hvad dit publikum vil have, men det gør du virkelig ikke, før du spørger dem, hvad de vil have.

Markeds- og samfundsundersøgelser er afgørende for at udvide dit brand. Du skal forstå, hvem de store spillere er, og så godt som muligt prøve at interagere med dem.

Hvis du lige er begyndt, vil du ikke bugse en stor kanal og bede om ting. Du vil engagere dig i samfundet og skabe værdi.

En af de første rigtige engagementer, jeg havde, var med freeCodeCamp.org. Jeg var i stand til at oprette en 2 timers lang tutorial om Sass, så de kunne sende dem på deres YouTube-kanal. På det tidspunkt havde deres kanal omkring 1 MILLION abonnenter!

Min abonnent bump fra freeCodeCamp-videoen.

I denne graf kan du se stigningen i abonnenter, som jeg fik ved at sende min video på freeCodeCamp.org's YouTube-kanal.

På dette tidspunkt havde jeg erhvervet omkring 500 abonnenter. Så fik jeg over 300 på en dag! Jeg blev chokeret og forbløffet. Selvfølgelig udjævnede det sig til sidst. Men bemærk, at med hver bump stiger gennemsnittet. Hver enkelt fører dig til det næste niveau.

En anden ting, der har hjulpet mig, er at lære andre at kende i mit samfund. Du ville tro, at andre YouTubere, der postede videoer om det samme emne, ville være konkurrence. Men det er slet ikke sandt.

Jeg var i stand til at samarbejde og dele indsigt med mange i mit samfund, der postede om de samme ting som jeg gør. Selvom vi måske skriver om det samme emne, har vi alle forskellige undervisningsmetoder og forskellige synspunkter. Så det er ikke så meget.

Bundlinjen: du skal oprette netværk og lære andre at kende, der er i samme niche som dig.

Den undvigende algoritme

YouTube-algoritmen er en gåde. Forsøg ikke at forstå det. Bare ved, at når den finder dig, vil du vide det!

Social Blade-graf over mine ugentlige visninger og abonnenter opnået det sidste år.

Læg mærke til i grafen den store stigning omkring december 2019. Det var da den mægtige algoritme besluttede at skubbe en af ​​mine videoer til titusinder af seere.

Jeg havde et gennemsnit på 1.000 visninger om dagen på det tidspunkt. Så pludselig fik jeg 12.000 visninger på en dag. Det tog mig derefter til det næste niveau. Jeg gjorde ikke noget andet. Jeg sendte konsekvent en video om ugen.

I den næste graf kan du se, at banen ændres omkring december 2019.

Social Blade-graf over mine månedlige visninger og abonnenter opnået det sidste år.

Siden da har algoritmen hentet flere af mine videoer. Ved at forblive konsekvent, lytte til mit publikum og interagere med mit samfund var jeg i stand til at få 70.000 abonnenter og næsten 2 millioner visninger om året. Skørhed!

Bliv ikke fast i numrene

Jeg satte oprindeligt målet om at få 300 abonnenter. For mig var det på det tidspunkt det nummer, der ville betyde, at jeg havde succes, og at mine strategier fungerede.

Det var endnu en fejltagelse. Prøv dit hårdeste for ikke at fokusere på tal. Dit antal abonnenter eller tilhængere definerer ikke din succes. Kvaliteten og værdien af ​​dit indhold er det, der definerer din succes. Hvis du har kvalitet og værdifuldt indhold, kommer de.

Og ... Sammenlign ikke dig selv med andre. Hver rejse er anderledes. Fokuser på dine omstændigheder, bliv konsistente og producer kvalitetsindhold.

Højder og nedture

Når man ser tilbage på nogle af graferne, vil man se toppe og dale. Det er helt normalt. Bliv ikke bange, når dine synspunkter begynder at falde. Det er den naturlige cyklus på YouTube. De vil tage op igen, så længe du forbliver konsekvent.

Indtægtsgenerering

På YouTube skal du have 1.000 abonnenter og 4.000 visningstimer for at tjene penge. Det er 240.000 minutters seetid!

Jeg ramte 1.000 abonnenter efter 3 måneder, i september 2019. Men jeg ramte ikke 4.000 afspilningstimer indtil november 2019. Det er 5 måneder efter start af min kanal.

Månedlig annonceomsætning

I november tjente jeg $ 197 . ? Jeg kunne ikke tro, at jeg tjente penge på at uploade videoer til YouTube! I december tjente jeg $ 545. Så i januar, hvilket var lige efter, at algoritmen hentede en af ​​mine videoer, tjente jeg $ 830!

Derefter falder omsætningen, men er udjævnet og er for nylig begyndt at stige. Efter 8 måneders indtægtsgenerering tjente jeg lidt over $ 5.000.

Det er ikke nok for mig at afslutte mit daglige job, men jeg er stadig forbløffet over, at jeg har været i stand til at skabe sideindkomst så hurtigt.

Ugentlig graf for annonceomsætning med CPM

I denne graf vil du se den ugentlige opdeling af annonceindtægter. De to andre statistikker er en del af, hvad indtægterne er baseret på.

CPM er "Pris pr. Mil" eller simpelthen den pris, som en annoncør betaler pr. 1.000 visninger af en video. Min gennemsnitlige CPM her er $ 10,20. Så annoncører betalte $ 10,20 pr. 1.000 indtægtsgenererende visninger af mine videoer.

RPM er "Omsætning pr. Mil" eller simpelthen den indtjening, du tjener pr. 1.000 visninger af en video.

Da YouTube letter disse synspunkter, tager de et snit, og det er jeg okay med. De ejer platformen, de vedligeholder den, de sender seere til min kanal, de gør det meste af det tunge løft. Plus, de leverer mange gode værktøjer til indholdsskabere og tilføjer og forbedrer konstant disse. Så $ 3,03 er det, jeg lavede pr. 1.000 indtægtsgenererede videovisninger.

Nu tæller ikke alle visninger. Bemærk, at jeg sagde "indtægtsgenererende" synspunkter. Hvilket betyder, at annoncen blev set. Hvis seeren bruger en annonceblokering, eller de springer over annoncen, tæller den ikke som en visning af indtægtsgenerering.

Andre indtægtskilder

Udover annonceomsætningen tjente jeg også omkring $ 8.000 fra sponsorer i det forløbne år. Dette er ikke noget, der kommer med det samme. Du er nødt til at opbygge dit brand og blive kendt i samfundet.

Jeg har ikke fået et eneste sponsorat ved at række ud og bede om sponsorer. Alle mine sponsorer har nået ud til mig først. Så igen er det et maraton. Forvent ikke at ting skal ske natten over. Bliv laserfokuseret, og gode ting kommer.

I enhver virksomhed vil du diversificere din indkomst. YouTube-annonceindtægter bør aldrig være din vigtigste indtægtskilde. Hvad hvis YouTube ved et uheld sletter din konto eller af en eller anden grund stopper indtægtsgenerering? Du skal diversificere!

Udover YouTube-annonceindtægter og sponsorer var mit mål at skabe mine egne digitale produkter.

Dette er et eksempel på en anden fejltagelse, jeg lavede. Fejlen var ikke beslutningen om at lave mine egne produkter, men min forsinkelse med at fremstille dem. Faktisk har jeg stadig i dag ikke frigivet nogen produkter.

Jeg planlagde at frigive 3 premiumkurser i 2020. Vi er over halvvejs gennem året, og jeg har ikke frigivet 1.

Jeg blev fanget i andre sideprojekter og fokuserede ikke på mine egne projekter. Disse andre sideprojekter bragte abonnenter og penge til mig, men de skulle ikke have været mit hovedfokus.

Din vigtigste indtægtsstrøm skal være dine personlige produkter. Det er hvad du styrer. Alt andet kunne en dag forsvinde. Forbliv fokuseret!

Tips til succes

Det største tip til succes, som jeg kunne give dig, er at fokusere. Det er så let at blive distraheret af alle de ting, som du "kunne" gøre for at øge din rækkevidde.

Fokus på at lave kvalitetsvideoer. Prøv at holde orden. Opret en liste med indhold, som du vil oprette. Hver gang du tænker på en ny idé, skal du føje den til listen.

Men fokus på et emne ad gangen. Opret indholdet til den video, og fortsæt derefter til næste emne.

Tidligere sagde jeg, at da jeg startede min kanal, havde jeg ikke nogen tilstedeværelse på andre sociale platforme.

Hvis du allerede har følgende et andet sted, skal du bruge det til din fordel for at bringe seere til din kanal. Men hvis du ikke har følgende andre steder, skal du ikke prøve at dyrke flere platforme på samme tid. Bliv fokuseret på den platform, der fungerer for dig.

Efter at jeg fik min YouTube-rutine nede, hvilket var efter ca. 6 måneder, startede jeg en Instagram-, Facebook-, LinkedIn- og Twitter-konto. Jeg er også langsomt vokset på disse platforme, nogle bedre end andre. (Jeg aner ikke hvordan Facebook fungerer?).

Efter flere måneder på disse platforme har de haft en meget minimal indflydelse på min YouTube-vækst. Jeg tror, ​​at for min niche har Twitter og Instagram været den mest effektive. Twitter især til netværk. Men virkningen af ​​disse på min kanal har ikke været signifikant.

Afhængigt af din niche kan du opleve, at dit publikum kan være mere modtageligt på bestemte platforme. Brug disse til brandbuilding, når din kanal får lidt trækkraft.

Hvis du vil se koncepterne i denne artikel igen via video, kan du tjekke denne videoversion, jeg lavede her.

Konklusion

Afslutningsvis vil jeg bare sige, at enhver kan gøre hvad som helst. Hvis du har (1) den rette motivation, (2) realistiske forventninger og (3) du ikke overarbejder dig selv, kan du få succes.

Jesse Hall (codeSTACKr)

Jeg er Jesse fra Texas. Tjek mit andet indhold, og fortæl mig, hvordan jeg kan hjælpe dig på din rejse til at blive webudvikler.

  • Abonner på min YouTube
  • Sig hej! Instagram | Twitter
  • Tilmeld dig mit nyhedsbrev