Sådan downloades Instagram-fotos - Gem billeder på din pc eller Mac fra Chrome uden nødvendige værktøjer

Instagram gør det virkelig svært at downloade fotos til din computer uden at bruge deres mobilapp. Men det er muligt.

Denne artikel viser dig, hvordan du gør dette i 3 hurtige trin.

Trin 1: Find det Instagram-billede, du vil downloade.

Gå til instagram.com og find det specifikke fotografi. Klik på den.

Dette bringer billedet op i dets preview-modal, der flyder oven på personens nyhedsfeed, som dette:

Bemærk, at URL-adressen i Chromes adresselinje er ændret. I stedet for at sige personens Instagram-brugernavn, vil det nu sige instagram.com/p/#########.

Hvert foto på Instagram har sin egen dedikerede webadresse, og hvis du går direkte til den adresse, viser det bare det ene billede uden alle de andre fotos i deres nyhedsfeed.

Da billedets adresse nu er i adresselinjen, kan du bare opdatere din browser ved at klikke på opdateringsknappen i din browser eller ved hjælp af kontrol + r tastaturgenvejen (kommando + r på Mac).

Dette viser dig fotoets unikke side på Instagram.

Trin 2: Få webadressen til Instagram-billedet, så du kan downloade det

Højreklik på billedet, og vælg "Inspicer" i rullemenuen. Dette åbner Chrome's udviklerkonsol.

Selvom Chrome DevTools er designet til softwareudviklere, skal du ikke skræmme. Du skal bare klikke på et par specifikke knapper for at finde billedet.

Klik først på fanen "Kilder" øverst.

Klik derefter på VPmappen for at udvide dens indhold.

Hvert foto gemmes i sin egen mappe. Begynd at udvide disse mapper, og du vil til sidst finde billedet i fuld størrelse. Højreklik på filen, og klik på "åbn i ny fane."

Trin 3: Download Instagram-billedet til din computer

Nu kan du højreklikke på billedet og vælge indstillingen "Gem som".

På denne måde får du Instagram-billedet i fuld størrelse - det samme foto, som Instagram viser dig i Instagram-mobilappen. Dette er ikke et screenshot eller en miniaturebillede - dette er billedet i fuld størrelse.

Tillykke! Du fik dit billede, og nu kan du gøre hvad du vil med det.

Hvorfor gør Instagram det så svært at downloade dette billede?

Instagram vil have dig til at linke tilbage til deres hjemmeside i stedet for at kunne linke direkte til billedet. Men Instagram ejer ikke disse billeder - du eller den, der tog billedet, ejer det.

Det er latterligt, at Instagram ikke bare lader dig "højreklikke på gem som" billedet som andre websteder (inklusive freeCodeCamp.org) gør.

Men det er, hvad opmærksomhedsgrådige sociale medieplatforme gør - de gør det ubelejligt at bare downloade dit billede. De tilsidesætter din browsers funktionalitet ved hjælp af JavaScript.

Under alle omstændigheder kan du nu downloade disse billeder. Det tager lidt arbejde, men når du først får fat i det, behøver du ikke linke direkte til Instagram eller bruge et skærmbillede-værktøj til at få disse fotos.

Der er værktøjer derude til at downloade dine Instagram-fotos samlet. Men hvis du bare prøver at downloade et bestemt foto, er dette den hurtigste måde at gøre det på. Du behøver ikke at installere nogen værktøjer eller Chrome-udvidelser.

Og husk - hvis du ikke tog disse billeder, skal du sørge for at kreditere fotografen. Råb til @RubenHarris for at være mit emne i denne vejledning.