De bedste podcasts til nye kodere og de bedste værktøjer til at lytte til dem

Jeg var lidt overrasket over resultaterne af den nylige Free Code Camp / CodeNewbie-undersøgelse. Kun omkring 26% af de mennesker, der lærer at kode rundt om i verden, lytter til kodningsrelaterede podcasts. En respondent sagde endda, at hun "ikke havde nogen idé om, at der eksisterede kodende podcasts."

Hvis du er blandt de 74% af mennesker, der lærer at kode, men endnu ikke lytter til nogen udviklingsrelaterede podcasts, er denne artikel noget for dig.

Hvorfor skal du lytte til podcasts

Podcasts er simpelthen lydshows i radiostil distribueret over internettet, normalt gratis. De giver en glimrende måde at forbruge kvalitetsoplysninger på, mens du udfører daglige opgaver som pendling, rengøring eller træning.

Podcasts er vokset i popularitet gennem årene, og de dækker nu en meget bred vifte af emner. Der er ingen mangel på shows af høj kvalitet, der hjælper dig med at blive mere vidende, holde trit med dine yndlingsværktøjer og hjælpe dig med at udvikle et bredere perspektiv på det stadigt skiftende felt, der er teknologi.

Jeg anbefaler, at du abonnerer på få kodningsrelaterede podcasts og arbejder dem ind i din rutine i stedet for bare at lytte til musik hele tiden.

De fleste af de følgende podcasts er front-end og JavaScript-relaterede, men der er masser af andre, der dækker andre teknologier.

1. Shop talkshow

Hvis du er interesseret i frontend-udvikling og brugeroplevelsesdesign, er Shop Talk et fremragende show for dig. Den indeholder interviews med topudviklere i branchen samt hurtige fyringsessioner, hvor værter Dave Rupert og Chris Coyier besvarer masser af spørgsmål, der er indsendt af lyttere.

2. CodeNewbie

CodeNewbie Podcast er til - du gættede det - folk, der er nye inden for kodning! Værten Saron Yitbarek interviewer en ny gæst hver uge, og de fortæller om deres koderejse, hvordan de landede deres første kodejob og meget mere. Quincy Larson dukkede op på showet for et stykke tid tilbage, så det ville være en fremragende episode til at begynde med.

3. Front End Happy Hour

Front-End Happy Hour er en ny Podcast med et panel af softwareudviklere fra steder som LinkedIn, Netflix og Apple, der diskuterer alle ting webudvikling over deres yndlings happy hour-drinks.

4. Software Engineering dagligt

Uanset hvilket aspekt af programmering du er interesseret i, vil Software Engineering Daily være en fremragende kilde til teknisk information. Der er over 200 episoder, og de fleste er omkring en time lange - masser af indhold, som du kan fortære.

5. JavaScript jabber

JavaScript Jabber er en ugentlig podcast, der diskuterer alle ting JavaScript: Frameworks, server-side-teknologier såvel som kodningsteknikker og bedste praksis for udviklere.

6. Changelog

Startet i 2009 diskuterer The Changelog hovedsageligt emner relateret til open source-software. Det er vært for Adam Stacoviak og Jerod Santo. Free Code Camp blev diskuteret dybtgående i en af ​​episoderne, hvis du er interesseret i at tjekke det ud.

7. Udviklerte

Dette er en kort 15-20 minutters podcast, der er "designet til at passe ind i din tepause." En ny episode kommer ud hver anden eller tredje dag og dækker emner som at opbygge sunde relationer med klienter, forberede sig på interviews, netværkssamarbejde og meget mere. Jeg anbefaler, at du downloader alle episoderne, da der er en overflod af kvalitets ting her.

8. Kodningsblokke

Denne månedlige podcast er rettet mod alle typer udviklere og dækker ydeevne, designmønstre, databaseimplementering og masser af objektorienterede programmeringstip.

9. Responsiv webdesign-podcast

Du kan indhente alt, hvad mobilresponsivt er - og de mennesker, der får det til at ske - på denne ugentlige podcast hostet af Karen McGrane og Ethan Marcotte.

10. Moderne web

Modern Web er en JavaScript-centreret podcast, der dækker de seneste nyheder og udvikling omkring moderne værktøjer som EmberJS, React, AngularJS, RxJS og ES2015.

11. Front-End Five

Front-end Five er en ugentlig fem minutters podcast produceret af Code School, der dækker alle de saftige nyheder i webudviklingsrummet, herunder community events.

12. Webplatformen

Denne podcast diskuterer alle ting relateret til webudvikling, mobil, projektledelse, Git-arbejdsgange, moderne JavaScript (ES2015). Der er over 85 episoder, og hvert show kører i omkring en time.

13. Eventyr i vinkel

Som du måske har gættet, dækker denne podcast alt Angular.js. Hvis du er Angular.js eller bruger det regelmæssigt, vil du helt sikkert holde øje med denne.

14. CodePen Radio

Hvis du ønsker at starte din egen softwarevirksomhed eller opstart, har CodePen Radio dig dækket. Chris Coyier, Alex Vazquez og Tim Sabat - medstifterne af CodePen - taler om udviklingen af ​​enkle ideer til ægte virksomheder. Der er over 80 episoder at pore over, og nye shows udgives ca. en gang om ugen. Højt anbefalet.

15. Style Guide Podcast

Style Guide Podcast er en kort række interviews hostet af Anna Debenham og Brad Frost. I hver af de 12 episoder taler de om at skabe og vedligeholde stilguider, designe genanvendelige mønstre og hvordan man kaster stilguider til interessenter.

Jeg har leveret en .opml-fil, som du kan downloade og importere til din foretrukne podcast-app for at abonnere på alle disse shows med et enkelt klik.

Download hele listen abonnementsfil her .

Når vi taler om podcastere, hvis du ikke har nogen idé om, hvordan du lytter til en podcast, eller hvis du lige er kommet i gang med denne form for medier, her er et par softwaremuligheder, du bør overveje.

Linux

Hvis du kører Linux, synes gPodder at være den bedste mulighed, du har. Det er den, jeg bruger på min maskine, og det gør et godt stykke arbejde med at organisere min samling. Det kan dog ikke afspille noget alene - du skal åbne downloadede filer i et eksternt program.

En anden mulighed er Vocal, som blev specielt bygget til Elementary OS, men fungerer på andre Ubuntu-baserede distributioner, RPM-distributioner (såsom Fedora) og Arch Linux.

Clementine er også en musikapp med fremragende support til podcasts, men den understøtter ikke videopodcasts, da det kun er en lydafspiller.

Windows

iTunes er den mest populære podcast-app til Windows, men jeg synes, den er klodset, langsom og bestemt overkill, hvis alt hvad du vil, er en simpel podcast-manager.

Grover Podcast (gratis) er et anstændigt alternativ til Windows 10-enheder. Det ser rigtig godt ud og giver iTunes-integration.

Den førnævnte gPodder-app er også tilgængelig på Windows.

OS X

For OS X-brugere, der ikke ønsker at bruge iTunes, giver Downcast ($ 7,99) et godt alternativ, eller du kan bare bruge Pocket Casts 'webversion, der koster $ 9. gPodder fungerer også på OS X.

Mobil

Der er ingen mangel på podcast-klienter på mobile enheder til at indhente dine yndlingsshows på farten.

På iOS-siden af ​​tingene betragtes Overskyet (gratis - iPhone / iPad) af mange som den bedste podcast-app.

Downcast ($ 2,99) er en anden god mulighed, hvis du vil synkronisere dine abonnementer mellem din iPhone og Macbook.

Hvis du kan lide at hoppe mellem enheder, er Pocket Casts ($ 3,99 - Android, iPhone / iPad, Windows Phone) simpelthen det bedste til at synkronisere din samling mellem disse enheder, og det giver også en webklient til at lytte på din computer.

Andre bemærkelsesværdige apps inkluderer: Doggcatcher ($ 3,99 - kun Android), Player FM (gratis - Android, web) og Grover Pro ($ 2,99 - Windows 10 Mobile). Open source-nørder skal bruge AntennaPod (gratis - kun Android).

Personligt bruger jeg Podcast Addict (gratis / $ 2,99 - kun Android), og min erfaring med det har været fejlfri, så det er også en glimrende mulighed at se på.

Jeg håber, dette indlæg har hjulpet dig med at finde nogle fantastiske kodende podcasts, der er værd at abonnere på og arbejde ind i din daglige rutine. Jeg håber, de viser sig værdifulde for din rejse mod at blive softwareudvikler.

Tak for læsningen. Hvis du kunne lide dette indlæg, skal du klikke på det grønne hjerte nedenfor og dele med dine spirende udviklervenner.

Og følg min rejse til kodning af fantastiskhed på min personlige blog. Skål.