De 200 bedste gratis onlinekurser nogensinde (baseret på data - 2020-udgaven)

Hvert år frigiver Class Central en liste over de bedste gratis onlinekurser hele tiden, baseret på titusinder af brugeranmeldelser. I år udvides listen takket være et stigende antal anmeldelser fra 100 til 200 kurser.

Gratis online kurser? du spørger. Det er rigtigt. I næsten ti år har kendte og respekterede universiteter (tænk Stanford og MIT) eksperimenteret med at levere gratis versioner af deres kurser online.

Først bestod disse “kurser” primært af optaget lyd fra forelæsningssale og elektroniske dokumenter med pensum og opgaver.

Derefter begyndte nye platforme som Coursera og edX mellem 2011 og 2013 at tilbyde flere interaktive universitetskurser, stadig helt online og gratis for alle at bruge.

Disse universitetskurser tiltrak så mange brugere - mere end 100 tusind på nogle kurser - at de hentede navnet MOOC, forkortelse for massive åbne online kurser.

Hvert år frigives flere MOOC'er, der bidrager til en stadigt voksende samling af universitetsindhold, som alle kan bruge til læring. Selvom ikke alle kurser har været gratis, indeholder alle kurserne på denne liste indhold, der er gratis adgang (selvom du sandsynligvis bliver nødt til at betale et gebyr, hvis du ønsker at optjene et certifikat).

Sjov kendsgerning: vidste du, at der nu er mere end 15.000 MOOC'er fra omkring 1.000 universiteter verden over? Med tal som det er det let at blive overvældet af valgene. Det er her denne liste kommer ind.

Uanset om du er online læring nysgerrig eller en dedikeret online-lærer med et dusin kurser under dit bælte, er der sandsynligvis noget i disse 200 kurser, som du kunne lære. Og del med dine venner, kolleger og tilhængere af sociale medier.

Metodologi og resumé statistik

Nu, for dem der holder score:

Denne liste er baseret på mere end 125.000 brugeranmeldelser . For at generere listen sorterede vi kurserne i vores database efter det Bayesiske gennemsnit af deres ratings og fjernede derefter kurser med færre anmeldelser og kurser, der er blevet afbrudt.

 • Den bedste placering gennem tiderne indeholder kurser fra ~ 100 universiteter i 23 lande .
 • Her er de universiteter, der har flest kurser

  University of Sheffield - 9 kurser

  MIT - 8 kurser

  Hong Kong University of Science and Technology - 6 kurser

  Stanford University - 6 kurser

 • Coursera er den øverste kursusplatform med 75 kurser efterfulgt af edX (57) og FutureLearn (39).

Undrer du dig stadig over at tage en MOOC? Se vores Hjælp for svar på almindelige spørgsmål. Hvis du vil se alle kurser sorteret efter deres bedømmelser, skal du besøge siden Best Online Courses collection.

Alternativt kan du gennemse kurserne nedenfor. Disse kurser er organiseret i følgende kategorier: Datalogi (21 kurser), Programmering (10), Datalogi (5), Personlig udvikling (15), Sundhed og medicin (24), Humaniora (32), Uddannelse og undervisning ( 7), Naturvidenskab (23), Erhverv (25), Matematik (8), Samfundsvidenskab (16), Ingeniørarbejde (7), Kunst og design (7)

Datalogi (21)

Elementer af AI

Helsinki Universitet via Uafhængig

Elementerne i AI er et gratis online kursus for alle, der er interesserede i at lære, hvad AI er, hvad der er muligt (og ikke muligt) med AI, og hvordan det påvirker vores liv - uden kompliceret matematik eller programmering krævet.

★★★★★ (576 vurderinger)

Maskinelæring

Stanford University via Coursera

Maskinindlæring er videnskaben om at få computere til at handle uden at være eksplicit programmeret. Dette kursus giver en bred introduktion til maskinindlæring, datamining og statistisk mønstergenkendelse.

★★★★★ (371 vurderinger)

Låsning af informationssikkerhed I: Fra kryptografi til bufferoverløb

Tel Aviv University via edX

Lær hvordan systemer hackes og forsvares.

★★★★★ (161 vurderinger)

Introduktion til datalogi og programmering ved hjælp af Python

Massachusetts Institute of Technology via edX

En introduktion til datalogi som et værktøj til at løse virkelige analytiske problemer ved hjælp af Python 3.5.

★★★★ ☆ (126 vurderinger)

CS50's introduktion til datalogi

Harvard University via edX

En introduktion til de intellektuelle virksomheder inden for datalogi og kunsten at programmere.

★★★★★ (96 vurderinger)

Cybersikkerhed

UGC via Swayam

Alle studerende, arbejdende fagfolk og dem, der er interesseret i cybersikkerhed, er berettiget til at deltage i kurset. For dem, der ønsker at specialisere sig yderligere inden for cybersikkerhed og gerne vil blive certificerede professionelle, er det et ideelt kursus for en god begyndelse.

★★★★★ (96 vurderinger)

Machine Learning for musikere og kunstnere

Goldsmiths, University of London via Kadenze

Har du nogensinde ønsket at bygge et nyt musikinstrument, der reagerede på dine bevægelser ved at lave lyd? Eller oprette live-visuals til at ledsage en danser? Eller oprette en interaktiv kunstinstallation, der reagerer på et publikums bevægelser eller handlinger? I så fald skal du tage dette kursus!

★★★★★ (84 vurderinger)

Opdel og erobre, sortering og søgning og randomiserede algoritmer

Stanford University via Coursera

De primære emner i denne del af specialiseringen er: asymptotisk ("Big-oh") notation, sortering og søgning, opdeling og erobring (mastermetode, heltal og matrixmultiplikation, nærmeste par) og randomiserede algoritmer (QuickSort, sammentrækningsalgoritme til min. nedskæringer).

★★★★★ (67 bedømmelser)

Funktionelle programmeringsprincipper i Scala

École Polytechnique Fédérale de Lausanne via Coursera

På dette kursus vil du opdage elementerne i den funktionelle programmeringsstil og lære at anvende dem nyttigt i dine daglige programmeringsopgaver.

★★★★★ (66 vurderinger)

Algoritmer, del I

Princeton University via Coursera

Dette kursus dækker de vigtige oplysninger, som enhver seriøs programmør har brug for at vide om algoritmer og datastrukturer, med vægt på applikationer og videnskabelig præstationsanalyse af Java-implementeringer. Del I dækker elementære datastrukturer, sorterings- og søgealgoritmer. Del II fokuserer på graf- og strengbehandlingsalgoritmer. Alle funktionerne i dette kursus er gratis. Det tilbyder ikke et certifikat ved afslutningen.

★★★★ ☆ (61 vurderinger)

Kryptografi I

Stanford University via Coursera

Kryptografi er et uundværligt værktøj til beskyttelse af information i computersystemer. I dette kursus lærer du de indre funktioner i kryptografiske systemer og hvordan du korrekt bruger dem i virkelige applikationer.

★★★★★ (53 vurderinger)

INTRODUKTION TIL CYBERSIKKERHED

IGNOU via Swayam

Dette fundamentprogram er rettet mod at skabe og øge bevidstheden om cybersikkerhedsudfordringer og begreberne cybersikkerhed og cyberetik blandt interessenterne for at hjælpe dem med at blive ansvarlige cyberborgere og deltage sikkert og sikkert i det hurtigt udviklende informationsaldersamfund.

★★★★★ (48 bedømmelser)

Transportsystemer: Globale problemer og fremtidige innovationer

University of Leeds via FutureLearn

Opdag hvordan transportsektoren kan udvikle infrastrukturer, der imødekommer behovene i en befolkning i det 21. århundrede.

★★★★★ (45 bedømmelser)

Internethistorie, teknologi og sikkerhed

University of Michigan via Coursera

Dette kursus åbner Internettet og viser dig, hvordan det blev oprettet, hvem der oprettede det, og hvordan det fungerer. Undervejs møder vi mange af de innovatorer, der har udviklet de internet- og webteknologier, som vi bruger i dag.

★★★★★ (41 bedømmelser)

Computational Social Science Methods

University of California, Davis via Coursera

Dette kursus giver dig et overblik over de nuværende muligheder og den allestedsnærværende rækkevidde inden for computational social science. Resultaterne er overalt omkring os hver dag og strækker sig fra de tjenester, der leveres af verdens mest værdifulde virksomheder, over den skjulte indflydelse fra statslige organer til kraften i sociale og politiske bevægelser.

★★★★★ (40 bedømmelser)

Machine Learning Foundations: En case study tilgang

University of Washington via Coursera

I dette kursus får du praktisk erfaring med maskinlæring fra en række praktiske casestudier. I slutningen af ​​det første kursus vil du have studeret, hvordan man forudsiger huspriser baseret på husniveaufunktioner, analyserer følelser fra brugeranmeldelser, henter dokumenter af interesse, anbefaler produkter og søger efter billeder.

★★★★ ☆ (39 vurderinger)

Software sikkerhed

University of Maryland, College Park via Coursera

Dette kursus vil vi undersøge grundlaget for softwaresikkerhed. Vi vil overveje vigtige softwaresårbarheder og angreb, der udnytter dem - såsom bufferoverløb, SQL-injektion og kapring af sessioner - og vi vil overveje forsvar, der forhindrer eller mildner disse angreb, herunder avanceret test og programanalyseteknikker.

★★★★ ☆ (27 vurderinger)

Byg en moderne computer ud fra de første principper: Fra Nand til Tetris (Projekt-centreret kursus)

Det hebraiske universitet i Jerusalem via Coursera

I dette projektcentrerede kursus * bygger du et moderne computersystem fra bunden. Vi deler denne fascinerende rejse i seks praktiske projekter, der tager dig fra at konstruere elementære logiske porte hele vejen gennem oprettelse af en fuldt fungerende computer til generelle formål.

★★★★★ (25 vurderinger)

Grundlæggende om forstærkningslæring

University of Alberta via Coursera

Forstærkningslæring er et underområde af maskinlæring, men er også en formalisme til generel anvendelse til automatiseret beslutningstagning og AI. Dette kursus introducerer dig til statistiske læringsteknikker, hvor en agent eksplicit tager handlinger og interagerer med verden.

★★★★★ (24 vurderinger)

Grundlæggende om websikkerhed

KU Leuven University via edX

Væsentlig viden for enhver webudvikler, find vigtige principper for moderne websikkerhed og lær om de nuværende bedste praksis for sikkerhed.

★★★★ ☆ (22 vurderinger)

Grundlæggende cybersikkerhed

Rochester Institute of Technology via edX

Lær grundlæggende cybersikkerhed, herunder hvordan man opdager trusler, beskytter systemer og netværk og forudser potentielle cyberangreb.

★★★★★ (19 vurderinger)

Programmering (10)

Programmering for alle (Kom godt i gang med Python)

University of Michigan via Coursera

Dette kursus har til formål at lære alle det grundlæggende ved programmering af computere ved hjælp af Python. Vi dækker det grundlæggende i, hvordan man konstruerer et program ud fra en række enkle instruktioner i Python.

★★★★★ (22874 vurderinger)

En introduktion til interaktiv programmering i Python (del 1)

Rice University via Coursera

I dette kursus skal du introducere de grundlæggende elementer i programmering (såsom udtryk, betingelser og funktioner) og derefter bruge disse elementer til at oprette enkle interaktive applikationer såsom et digitalt stopur.

★★★★★ (3253 vurderinger)

Introduktion til programmering med MATLAB

Vanderbilt University via Coursera

Dette kursus lærer computerprogrammering til dem med ringe eller ingen tidligere erfaring. Det bruger programmeringssystemet og sproget kaldet MATLAB til at gøre det, fordi det er let at lære, alsidigt og meget nyttigt for ingeniører og andre fagfolk.

★★★★★ (206 vurderinger)

Python og statistik til finansiel analyse

Hong Kong University of Science and Technology via Coursera

På grund af pythons enkelhed og høje læsbarhed får den sin betydning i den finansielle industri. Kurset kombinerer både pythonkodning og statistiske begreber og gælder i analyser af økonomiske data, såsom aktiedata.

★★★★ ☆ (170 vurderinger)

Computing i Python I: Grundlæggende og proceduremæssig programmering

Georgia Institute of Technology via edX

Lær det grundlæggende ved computing i Python, herunder variabler, operatører og skrivning og fejlretning af dine egne programmer.

★★★★★ (134 vurderinger)

ANIMATIONER

Banaras Hindu University via Swayam

I dette kursus undersøger vi animation på tværs af forskellige platforme, herunder film, tv, reklame, web, motion capture og game design. Dette kursus giver studerende mulighed for at udvikle deres overførbare beskæftigelsesegnethed og faglige færdigheder gennem projektbaseret vurdering for medie- og underholdningsindustrien.

★★★★ ☆ (121 vurderinger)

Lær at programmere: Grundlæggende

University of Toronto via Coursera

Bag hvert museklik og tryk på berøringsskærm er der et computerprogram, der får ting til at ske. Dette kursus introducerer de grundlæggende byggesten til programmering og lærer dig, hvordan du skriver sjove og nyttige programmer ved hjælp af Python-sproget.

★★★★★ (105 vurderinger)

Introduktion til agentbaseret modellering

Santa Fe Institute via Complexity Explorer

Dette kursus vil undersøge, hvordan man bruger agentbaseret modellering til at forstå og undersøge et meget forskelligt og forskelligt sæt komplekse problemer.

★★★★★ (81 vurderinger)

Introduktion til HTML5

University of Michigan via Coursera

Dette kursus vil appellere til en lang række mennesker, men specifikt dem, der ønsker en trinvis beskrivelse af det grundlæggende. Der er ingen forudsætninger for dette kursus, og det antages, at de studerende ikke har nogen tidligere programmeringsfærdigheder eller IT-erfaring.

★★★★ ☆ (43 ratings)

Programmeringssprog, del A

University of Washington via Coursera

Dette kursus er en introduktion til de grundlæggende begreber programmeringssprog med stor vægt på funktionel programmering. Kurset bruger sprogene ML, Racket og Ruby som redskaber til undervisning af begreberne, men den virkelige hensigt er at undervise nok om, hvordan ethvert sprog “passer sammen” til at gøre dig mere effektiv programmering på ethvert sprog - og til at lære nye sprog .

★★★★★ (25 vurderinger)

Datalogi (5)

Analytics Edge

Massachusetts Institute of Technology via edX

Gennem inspirerende eksempler og historier kan du opdage kraften i data og bruge analyser til at give en kant til din karriere og dit liv.

★★★★★ (80 vurderinger)

Python for datalogi

University of California, San Diego via edX

Lær at bruge kraftfulde Python-værktøjer med open source, inklusive Pandas, Git og Matplotlib, til at manipulere, analysere og visualisere komplekse datasæt.

★★★★ ☆ (44 vurderinger)

Python for datalogi

Indian Institute of Technology Madras via Swayam

Kurset sigter mod at udstyre deltagerne til at kunne bruge python-programmering til løsning af datavidenskabelige problemer.

★★★★ ☆ (41 vurderinger)

Introduktion til Computational Thinking and Data Science

Massachusetts Institute of Technology via edX

6.00.2x er en introduktion til brug af beregning til at forstå virkelige fænomener.

★★★★ ☆ (31 vurderinger)

Hele genom-sekventering af bakterielle genomer - værktøjer og applikationer

Danmarks Tekniske Universitet (DTU) via Coursera

Dette kursus vil dække emnet for helgenomsekventering (WGS) af bakterielle genomer, som bliver mere og mere relevant for den medicinske sektor.

★★★★★ (21 vurderinger)

Personlig udvikling (15)

Lære at lære: Kraftige mentale værktøjer, der hjælper dig med at mestre hårde emner

University of California, San Diego via Coursera

Dette kursus giver dig nem adgang til de uvurderlige læringsteknikker, der bruges af eksperter inden for kunst, musik, litteratur, matematik, videnskab, sport og mange andre discipliner. Vi lærer om, hvordan hjernen bruger to meget forskellige indlæringsmetoder, og hvordan den indkapsler ("klumper") oplysninger.

★★★★★ (15172 vurderinger)

Mindshift: Gennemgå forhindringer for at lære og opdag dit skjulte potentiale

McMaster University via Coursera

Uanset din alder eller dit stadium lærer Mindshift dig væsentlige ting, såsom hvordan du får mest muligt ud af online-læring og MOOC'er, hvordan man søger og arbejder med mentorer, hemmelighederne for at undgå karriererutiner (og katastrofer) og generelle spor i livet og indsigt som værdien af ​​selektiv uvidenhed i forhold til generel kompetence.

★★★★★ (5301 vurderinger)

Lære at lære for de unge

Arizona State University via Coursera

Baseret på det mest populære åbne online-kursus i verden giver dette kursus dig let adgang til de læringsteknikker, der bruges af eksperter inden for kunst, musik, litteratur, matematik, videnskab, sport og mange andre discipliner.

★★★★★ (454 vurderinger)

Arbejdets fremtid: Forberedelse til forstyrrelse

Online Learning Campus - Verdensbankgruppen via edX

Kun MOOC, der udforsker verdensudviklingsrapporten (WDR) og fremtidens arbejdsstyrke i 2019. Lær hvordan AI, automatisering, avancerede teknologier og nye virksomheder ændrer verden.

★★★★★ (243 vurderinger)

Aprender

Universidad Nacional Autónoma de México via Coursera

¿Quieres conocer tus recursos y niveles de desempeño relacionadas con tu proceso de aprender? ¿Te interesa desarrollar habilidades para aprender más y mejor?

★★★★★ (106 vurderinger)

Kritisk tænkning på universitetet: En introduktion

University of Leeds via FutureLearn

Kritisk tænkning er en vital færdighed for universitetsstudier uanset din disciplin. Forbered dig på universitetet nu.

★★★★★ (95 ratings)

Forbedring af dine studieteknikker

University of Groningen via FutureLearn

Forbedre dine studiefærdigheder og få bedre resultater ved at lære at bruge 'tre-trins studiemodellen'.

★★★★★ (70 vurderinger)

Psykologi af personlig vækst

Hong Kong University of Science and Technology via edX

Lær at forstå personlig vækst fra et komparativt perspektiv.

★★★★★ (50 vurderinger)

Inglés básico: samtaler og netværk

Universidad Anáhuac via edX

Cumple tu meta de aprender engelsk básico para utilizarlo de forma estratégica en los negocios e incrementar tu éxito profesional.

★★★★★ (42 bedømmelser)

Beslutningstagning i en kompleks og usikker verden

University of Groningen via FutureLearn

Dette kursus vil lære dig de første principper for kompleksitet, usikkerhed og hvordan man træffer beslutninger i en kompleks verden.

★★★★★ (40 bedømmelser)

Competencias profesionales genéricas para la inclusión laboral

Universidad Autónoma de Madrid via edX

Mejora tu capacitación laboral a través del aprendizaje de competencias comunicativas, sociales y emocionales con este curso accesible e inclusivo.

★★★★★ (38 bedømmelser)

Kend dig selv - værdien og grænserne for selvkendskab: det undersøgte liv

University of Edinburgh via Coursera

Ifølge legenden var der indskrevet på templets vægge på det hellige sted i Delfi i det antikke Grækenland to førende påbud: INGENTET UDVIDET, og KENDER DIG SELV. Dette kursus vil være en undersøgelse af sidstnævnte påbud i et forsøg på at finde ud af, hvad selvkendskab er, hvorfor det kan være værdifuldt, og hvilke, hvis nogen, begrænsninger det kan blive udsat for.

★★★★★ (28 bedømmelser)

Introduzione al Debate

Politecnico di Milano via Polimi ÅBEN VIDEN

Kom metodologia didattica innovativa, il Debat è oggetto di crescente interesse da parte non solo di istituzioni educative, enti di ricerca, docenti, ma anche di agenzie di formazione manageriale e orientate al potenziamento delle competenze maggiormente richieste dal mondo lavorativo.

★★★★★ (27 vurderinger)

Inspirerende lederskab gennem følelsesmæssig intelligens

Case Western Reserve University via Coursera

Følelsesmæssig intelligens, håb, opmærksomhed og medfølelse hjælper en person med at vende skaden ved kronisk stress og opbygge store ledelsesforhold. De positive og negative følelsesmæssige tiltrækkere inspirerer vedvarende, ønsket forandring og læring på mange niveauer.

★★★★ ☆ (23 vurderinger)

Lykkeligere medarbejdere og Return-On-Investment Course

University of Texas i Austin via edX

Lykke på arbejde betyder noget. For eksempel tjener de lykkeligste 20% af befolkningen 32% mere end de mindst glade 20%!

På dette kursus lærer du om ting, du kan gøre for at forbedre både din egen lykke og dine kollegers lykke.

★★★★★ (22 vurderinger)

Sundhed og medicin (24)

Forståelse af demens

University of Tasmania via Independent

Dette er et kursus om demens, der ser på en bred vifte af emner, herunder grundlæggende hjerneanatomi, patologi, demensforskning, risikofaktorer, symptomer, diagnose, medicinsk ledelse, at leve med demens, progression og iscenesættelse, palliation, adfærd og terapeutiske tilgange.

★★★★★ (8174 vurderinger)

Forebyggelse af demens

University of Tasmania via Independent

Forebyggelse af demens er et massivt åbent online kursus (MOOC), der tilbyder uddannelse af universitets kvalitet om den nyeste forskning i demensrisiko og beskyttende faktorer.

★★★★★ (3913 vurderinger)

Ernæring, motion og sport

Wageningen University via edX

Lær om ernæring, motion og sport og forstå, hvordan ernæring kan understøtte motion og sportspræstationer.

★★★★★ (641 vurderinger)

Forståelse af klinisk forskning: bag statistikken

University of Cape Town via Coursera

Hvis du nogensinde har sprunget over resultatafsnittet i et medicinsk papir, fordi udtryk som "konfidensinterval" eller "p-værdi" går over dit hoved, så er du på det rette sted.

★★★★★ (545 vurderinger)

Forståelse af multipel sklerose (MS)

University of Tasmania via Independent

Dette kursus sigter mod at forbedre forståelsen og bevidstheden om multipel sklerose (MS). Offentlige medlemmer vil øge deres viden om MS-relaterede spørgsmål, og dem i MS-samfundet får beføjelse til at oprette og bidrage til personaliserede MS-styringsplaner.

★★★★★ (424 vurderinger)

Muskuloskeletalsystemet: Videnskaben om at forblive aktiv i alderdommen

Newcastle University via FutureLearn

Afmystificer aldringsprocessen, og lær, hvordan vores hverdagslige opførsel sandsynligvis vil påvirke vores langsigtede muskuloskeletale sundhed.

★★★★★ (223 vurderinger)

Vedligeholdelse af et opmærksomt liv

Monash University via FutureLearn

Lær, hvordan du anvender mindfulness-teknikker, så du kan forbedre din kommunikation, forhold og følelsesmæssige sundhed.

★★★★★ (179 vurderinger)

Mindfulness for velvære og toppræstationer

Monash University via FutureLearn

Lær mindfulness-teknikker for at reducere stress og forbedre dit velbefindende og dine arbejds- / studiepræstationer i dette online kursus.

★★★★★ (145 bedømmelser)

Oplev tandpleje

University of Sheffield via FutureLearn

Et underholdende og oplysende kursus for alle at udforske den indflydelse, som tandpleje har på vores liv.

★★★★★ (109 vurderinger)

Mad som medicin

Monash University via FutureLearn

Udforsk madens rolle i sundheden. Anvend ernæringsvidenskab for at guide dig i at bruge mad som medicin til dig og din familie.

★★★★★ (99 bedømmelser)

De-Mystifying Mindfulness

Leiden University via Coursera

Men hvad er faktisk mindfulness? Er det virkelig godt for dig? Kan nogen lære det? Hvordan kan du genkende charlataner? Ønsker du at leve i et opmærksomt samfund, og vil det lugte som sandeltræ? Hvordan føles det at være opmærksom? Er du allerede opmærksom, og hvordan ville du vide det?

★★★★★ (72 vurderinger)

End of Life Care: Udfordringer og innovation

University of Glasgow via FutureLearn

Udforsk døende og palliativ pleje praksis rundt om i verden og evaluer nye tendenser og ideer omkring plejeproblemer i slutningen af ​​livet.

★★★★★ (72 vurderinger)

Introducción a la Regulación Emocional basada da Mindfulness

Universidad Autónoma de Madrid via edX

Entrena la mente para traerla al momento presente, toma conciencia y gestiona un amplio espectro de emociones con amabilidad a través de la práctica de Mindfulness.

★★★★★ (72 vurderinger)

Medicin og kunst: Humaniserende sundhedspleje

University of Cape Town via FutureLearn

Udforsk området med medicinske humaniora - skæringspunktet mellem kunst, humaniora og sundhedspleje - med dette gratis online kursus.

★★★★★ (70 vurderinger)

COVID-19: Bekæmpelse af det nye Coronavirus

London School of Hygiene & Tropical Medicine via FutureLearn

Hvad er COVID-19? Find ud af mere om udbruddet af den nye coronavirus og dens implikationer rundt om i verden.

★★★★★ (63 vurderinger)

Unge mennesker og deres mentale sundhed

University of Cambridge via FutureLearn

Hvad er de mest almindelige psykiske problemer, hvad kan du gøre ved dem, og hvordan forbedrer du din mentale sundhed?

★★★★★ (60 vurderinger)

Funktionelle fødevarer og ernæringsmidler

Rashtrasant Tukadoji Maharaj Nagpur University, Nagpur via Swayam

Dette online kursus beskæftiger sig med sundhedsfremmende ernæringsfaktorer og bioaktive bestanddele, deres potentielle sundhedsmæssige konsekvenser og virkningsmekanismer.

★★★★★ (51 vurderinger)

Stanford Introduktion til mad og sundhed

Stanford University via Coursera

Dette kursus flytter fokus væk fra reduktionistiske diskussioner om næringsstoffer og bevæger sig i stedet mod praktiske diskussioner om ægte mad og miljøet, hvor vi spiser det. Ved afslutningen af ​​dette kursus skal eleverne have de værktøjer, de har brug for til at skelne mellem fødevarer, der understøtter deres helbred, og de, der truer det.

★★★★ ☆ (41 vurderinger)

Forbedring af sundhedsvæsenet gennem klinisk forskning

University of Leeds via FutureLearn

På dette gratis online kursus kan du finde ud af, hvordan medicinske behandlinger opdages, testes og evalueres for at forbedre sundhedsydelser for alle.

★★★★★ (40 bedømmelser)

Buddhisme og moderne psykologi

Princeton University via Coursera

Dalai Lama har sagt, at buddhisme og videnskab er dybt kompatible og har opfordret vestlige lærde til kritisk at undersøge både den meditative praksis og buddhistiske ideer om det menneskelige sind. Dette kursus vil undersøge, hvordan buddhismen klarer sig under denne kontrol.

★★★★★ (29 bedømmelser)

Virus og hvordan man slår dem: Celler, immunitet, vacciner

Tel Aviv University via edX

Lær hvordan vores immunsystem bekæmper virussygdomme og træffer bedre vaccinationsbeslutninger med en klarere forståelse af celler, vira og immunitet.

★★★★★ (25 vurderinger)

Epidemiologi: Grundlæggende videnskab om folkesundhed

University of North Carolina i Chapel Hill via Coursera

Epidemiologi er studiet af distribution og determinanter for sygdomme, sundhedsmæssige forhold eller begivenheder blandt befolkninger og anvendelsen af ​​denne undersøgelse til at kontrollere sundhedsproblemer. Ved at anvende de begreber, der er lært på dette kursus, på aktuelle folkesundhedsproblemer og -problemer, vil de studerende forstå praksis med epidemiologi, som det vedrører det virkelige liv.

★★★★ ☆ (25 vurderinger)

Mekanisk ventilation til COVID-19

Harvard University via edX

Dette kursus vil give autoriserede medicinske fagfolk en forståelse af mekanisk ventilation, så de kan støtte det kritiske plejeteam, der tager sig af patienter, der modtager mekanisk ventilation under COVID-19-pandemien.

★★★★★ (19 vurderinger)

Positiv psykiatri og mental sundhed

University of Sydney via Coursera

I dette kursus vil vi undersøge forskellige aspekter af god mental sundhed samt give et overblik over de vigtigste former for psykiske lidelser, deres årsager, behandlinger og hvordan man søger hjælp og støtte.

★★★★★ (19 vurderinger)

Humaniora (32)

Engelsk i den tidlige barndom: sprogindlæring og udvikling

British Council via FutureLearn

Opdag hvordan meget små børn lærer engelsk som et ekstra sprog, og hvordan du kan hjælpe dem med at komme videre.

★★★★★ (1066 vurderinger)

Engelsk til arbejdspladsen

British Council via FutureLearn

Dette kursus for elever i engelsk hjælper dig med det sprog, du har brug for til at finde et job og med succes fungere på arbejdspladsen.

★★★★★ (951 vurderinger)

Akademisk skrivning

UGC via Swayam

Dette kursus har til formål at udfylde dette hul ved at give den grundlæggende viden, der kræves for effektiv og resultatorienteret akademisk skrivning. Det er et grundkursus, og anvendelsen af ​​denne viden afhænger fuldstændigt af den enkelte elev og hans eller hendes forskningsområde.

★★★★★ (823 vurderinger)

Udforskning af engelsk: sprog og kultur

British Council via FutureLearn

Dette kursus for elever i engelsk ser på britisk kultur og undersøger engelsk i brug for at hjælpe dig med at forbedre dine sprogfærdigheder.

★★★★★ (631 vurderinger)

Et liv med lykke og opfyldelse

Indian School of Business via Coursera

Dette kursus trækker indhold fra en række områder, herunder psykologi, neurovidenskab og adfærdsmæssig beslutningsteori for at tilbyde en testet og praktisk opskrift til at leve et liv med lykke og opfyldelse.

★★★★★ (478 vurderinger)

Udforskning af engelsk: Shakespeare

British Council via FutureLearn

Forbedre dine engelskkundskaber ved at se på William Shakespeares liv og værker og hans vedvarende popularitet.

★★★★★ (403 vurderinger)

Sådan lykkes du med: Skrivning af applikationer

University of Sheffield via FutureLearn

Dette gratis tre ugers kursus hjælper dig med at producere et perfekt CV, ansøgning og online profil, når du ansøger om et job eller kursus.

★★★★★ (297 vurderinger)

Undervisning i engelsk: Sådan planlægger du en stor lektion

British Council via FutureLearn

Udvikl dine engelsksprogede undervisningsfærdigheder og lær hvordan du planlægger og leverer effektive engelsktimer med dette online kursus.

★★★★★ (276 vurderinger)

Grundlæggende spansk 1: Kom godt i gang

Universitat Politècnica de València via edX

Lær spansk og udforsk spansk kultur i dette indledende sprogkursus designet til engelsktalende.

★★★★ ☆ (257 vurderinger)

Introduktion til hollandsk

University of Groningen via FutureLearn

Lær at tale, skrive og forstå grundlæggende hollandsk med dette gratis, tre ugers, indledende fremmedsprogskursus.

★★★★★ (189 bedømmelser)

Moderne og moderne amerikansk poesi (“ModPo”)

University of Pennsylvania via Coursera

I løbet af kursets 10 uger vil du blive guidet gennem digte, videodiskussioner af hvert digt og samfundsdiskussioner af hvert digt. Og (unikt blandt åbne online kurser) tilbyder vi ugentlige, interaktive live webcasts.

★★★★★ (187 bedømmelser)

HÅB: Human Odyssey til politisk eksistentialisme

Princeton University via edX

Hvad adskiller os og bringer os sammen som mennesker? Hvordan kan vi leve op til vores menneskehed? Deltag i os, når vi ikke kun udforsker "liv, frihed og forfølgelse af lykke" men "død, frihed og forfølgelse af mening."

★★★★★ (182 vurderinger)

Litteratur fra det engelske landhus

University of Sheffield via FutureLearn

Tag en rejse gennem litteraturen i engelske landhuse fra Thomas More's tid til Oscar Wilde.

★★★★★ (132 bedømmelser)

Tsinghua Chinese: Begynd at tale med 1,3 milliarder mennesker

Tsinghua University via edX

Begynderkinesisk kursus fra Kinas topuniversitet.

★★★★★ (81 vurderinger)

Introduktion til filosofi

University of Edinburgh via Coursera

Dette kursus introducerer dig til nogle af de vigtigste forskningsområder inden for moderne filosofi. Hvert modul vil en anden filosof fortælle dig gennem nogle af de vigtigste spørgsmål og emner inden for deres ekspertiseområde.

★★★★ ☆ (71 vurderinger)

Arbejde med oversættelse: Teori og praksis

Cardiff University via FutureLearn

Udforsk hvad det betyder at kommunikere på flere sprog i en række forskellige sammenhænge, ​​og opdag din indre oversætter.

★★★★★ (63 vurderinger)

Miracles of Human Language: En introduktion til lingvistik

Leiden University via Coursera

Der er ikke noget menneskeligt samfund, uanset hvor lille eller hvor isoleret, der ikke anvender et sprog, der er rigt og forskelligt. Dette kursus introducerer dig til lingvistik med interviews med kendte lingvister og med talere på mange forskellige sprog. Deltag i os for at udforske menneskets sprogs mirakler!

★★★★★ (55 vurderinger)

Shakespeare Matters

University of Adelaide via edX

Lær om Shakespeares skuespil og deres indflydelse gennem fokus på følelser som kærlighed, had og jalousi.

★★★★★ (49 bedømmelser)

Umano Digitale

University of Urbino via uafhængig

Digitale è uno degli aggettivi più usati di questo inizio di secolo. Non è un neologismo, ma ha assunto un significato che evoca le tecnologie informatiche, il progresso e l'innovazione.

★★★★★ (45 bedømmelser)

Succes: Praktiske tænkningskompetencer

Hong Kong Polytechnic University via edX

Dette prisvindende, praktiske kursus hjælper dig med at få succes i arbejde og liv. Det giver dig de positive værdier for et modstandsdygtigt liv og udstyrer dig med magtfulde problemløsningsevner, demonstreret med succeshistorierne og casestudier om, hvordan du kan udmærke dig i et jobsamtale og studere i videregående uddannelser. Den aktuelle version (2.1) indeholder nyt materiale, der viser, hvordan folk / virksomheder kan anvende de kreative tænkningskompetencer til at tackle de nye verdensudfordringer, som COVID-19 medfører.

★★★★★ (44 vurderinger)

Hverdagens moral

Yale University via Coursera

Hvordan kan vi forklare venlighed og grusomhed? Hvor kommer vores sans for rigtigt og forkert fra? Hvorfor er folk så ofte uenige om moralske spørgsmål? Dette kursus udforsker de psykologiske fundamenter i vores moralske liv.

★★★★★ (42 bedømmelser)

Kinesisk til begyndere

Peking University via Coursera

Dette er et ABC kinesisk kursus for begyndere, herunder introduktion af fonetik og daglige udtryk. Efter at have taget denne klasse kan eleverne have en grundlæggende forståelse af kinesisk mandarin og foretage grundlæggende samtaler om det daglige liv såsom at udveksle personlige oplysninger, tale om daglige arrangementer og mad, spørge om pris, introducere byen og vejret, fortælle dine hobbyer osv.

★★★★ ☆ (40 vurderinger)

Bibelens forhistorie, formål og politiske fremtid

Emory University via Coursera

Med sine mure jævnet med jorden af ​​Babylons hære sluttede Jerusalem sig til en lang række gamle sejrede byer - fra Ur og Nineve og Persepolis til selve Babylon. Mens nogle kom sig efter ødelæggelsen, gjorde andre ikke.

★★★★★ (35 bedømmelser)

Samfund og medier

Guru Govind Singh Indraprastha University (GGSIPU), New Delhi via Swayam

Dette kursus med titlen "Samfund og medier" beskæftiger sig primært med at forstå tovejsstrømmen af, hvordan medier som institution har spillet en væsentlig rolle i udformningen af ​​samfundet, og hvad er de vigtige områder for dets forandring og på lignende måde hvordan med samfundet til et andet stadium har påvirket medierne som en institution og presset på for dets udvikling til nyere former.

★★★★★ (35 bedømmelser)

Tænk igen: Hvordan man kan argumentere og argumentere

Duke University via Coursera

Ræsonnement er vigtigt. Dette kursus vil lære dig, hvordan du gør det godt. Du vil lære at forstå og vurdere argumenter fra andre mennesker og hvordan man konstruerer egne gode argumenter om det, der betyder noget for dig.

★★★★ ☆ (32 ratings)

De gamle grækere

Wesleyan University via Coursera

Dette er en oversigt over den antikke græske historie fra bronzealderen til Socrates død i 399 fvt. Sammen med at studere de vigtigste begivenheder og personligheder vil vi overveje bredere emner såsom politiske og kulturelle værdier og metoder til historisk fortolkning.

★★★★★ (27 vurderinger)

Første trin koreansk

Yonsei University via Coursera

Dette er et elementært niveau koreansk sprogkursus og dækker 4 færdigheder: læsning, skrivning, lytning og tale. Hovedemnerne inkluderer grundlæggende udtryk, der bruges i hverdagen, såsom hilsner, introducere dig selv, tale om din familie og en dagligdag og så videre. Hver lektion dækker dialoger, udtale, ordforråd, grammatik, quizzer og rollespil.

★★★★★ (26 vurderinger)

Den moderne verden, første del: Global historie fra 1760 til 1910

University of Virginia via Coursera

Dette er en oversigt over moderne historie ud fra et globalt perspektiv. Første del begynder med de politiske og økonomiske revolutioner i slutningen af ​​1700'erne og sporer verdens transformation i løbet af 1800'erne. Del 1 konkluderer, da disse forvirrende ændringer synes at løbe ud over ældre institutioners kapacitet til at håndtere dem.

★★★★★ (25 vurderinger)

Comprendere la filosofia

University of Naples Federico II via edX

Un viaggio nella storia della filosofia tra passato e presente

★★★★★ (23 vurderinger)

L'Italiano nel mondo

University of Naples Federico II via edX

Impara a ragionare sulla competenza linguistica e sul modo in cui utilizzi la lingua italiana

★★★★★ (23 vurderinger)

Perdón y reconciliación: cómo sanar heridas

Pontificia Universidad Javeriana via edX

Aprende las herramientas básicas, teóricas y prácticas para perdonar y sanar heridas mediante la reconciliación. Este curso en línea ofrecerá propuestas de colaboración y dialogo entre actores enfrentados.

★★★★★ (23 vurderinger)

Arabisk-islamisk historie: Fra stammer til imperier

Tel Aviv University via edX

Lær om den arabiske og muslimske verdens historie i det første årtusinde, herunder politiske, sociale og kulturelle aspekter.

★★★★★ (22 vurderinger)

Uddannelse og undervisning (7)

Forståelse af IELTS: Læsning

British Council via FutureLearn

Find ud af, hvad du har brug for at vide om IELTS-læsningstesten, og lær teknikker og strategier til at forbedre din testydelse.

★★★★★ (615 vurderinger)

Tidlig børneomsorg og uddannelse (ECCE)

UGC via Swayam

Kurset er rettet mod folk, der har til hensigt at starte en ny børnehave / legeskole / daginstitution, eller opgradere en eksisterende børnehaveklasse, eller at tage en karriere som lærer i førskolen eller forbedre adgangsrådgivningskompetencer eller at blive uddannet i forskellige elementer i ECCE.

★★★★★ (155 bedømmelser)

Educación de calidad para todos: equidad, inclusión y atención a la diversidad

Universidad Autónoma de Madrid via edX

Aprenderás cómo debería ser un sistema educativo que promueva la inclusión y la calidad sin renunciar a la excelencia ni a la equidad y cómo puedes llevarlo a la práctica.

★★★★★ (77 bedømmelser)

Uddannelse for alle: Handicap, mangfoldighed og inklusion

University of Cape Town via FutureLearn

Find måder at gøre uddannelse mere inkluderende, især i områder, hvor ressourcerne er begrænsede.

★★★★★ (74 vurderinger)

Støtter vellykket læring i folkeskolen

University of Reading via FutureLearn

Byg din forståelse af læring og undervisning for at få tillid til at støtte børn i skolen som undervisningsassistent.

★★★★★ (65 vurderinger)

Transforming Digital Learning: Learning Design Meets Service Design

Deakin University via FutureLearn

Bring kraftfuld digital læring ind i din professionelle praksis. Udforsk aktuelle problemer og nye tendenser på området.

★★★★★ (37 bedømmelser)

Instruktionsdesign

Mahatma Gandhi University, Kerala via Swayam

Dette kursus om instruktionsdesign hjælper læreren med at udvikle en forståelse af historie og udvikling af instruktionsdesign, principper og karakteristika ved design og udvikling af instruktionsmateriale, de forskellige kompetencer og færdigheder i instruktionsdesign, design og udvikling af e-læringsmaterialer og tilstande og modeller af instruktionsdesign og rollen som lærer som en effektiv designer.

★★★★★ (31 bedømmelser)

Videnskab (23)

Bjerge 101

University of Alberta via Coursera

Mountains 101 er et bredt og integreret overblik over bjergverdenen. Dette 12-lektionskursus dækker et tværfagligt felt med fokus på de fysiske, biologiske og menneskelige dimensioner af bjergsteder i Alberta, Canada og over hele verden.

★★★★★ (436 vurderinger)

Ernæring og sundhed: Humant mikrobiom

Wageningen University via edX

Lær hvordan du kan påvirke dit helbred ved at balancere dit tarmesundhed; hvordan dit mikrobiom sammen med din diæt kan forbedre normal tarmfunktion. Et afbalanceret mikrobiom og ernæringsindtag kan undgå lidelser som IBS, fedme og diabetes.

★★★★ ☆ (320 vurderinger)

Retsmedicinsk ansigtsgenopbygning: Find Mr. X

University of Sheffield via FutureLearn

Lær om den retsmedicinske teknik til ansigtsrekonstruktion fra de eksperter, der er involveret i en rigtig kriminalsag.

★★★★★ (302 vurderinger)

Udryddelse: Fortid og nutid

University of Cape Town via FutureLearn

Oplev mangfoldigheden af ​​liv på jorden, virkningerne af fem tidligere masseudryddelser og udsigten til en sjette udryddelse i dag.

★★★★★ (172 vurderinger)

Introduktion til kompleksitet

Santa Fe Institute via Complexity Explorer

I dette kursus lærer du om de værktøjer, som forskere bruger til at forstå komplekse systemer. De emner, du lærer om, inkluderer dynamik, kaos, fraktaler, informationsteori, selvorganisering, agentbaseret modellering og netværk.

★★★★★ (136 vurderinger)

Dino 101: Dinosaur paleobiologi

University of Alberta via Coursera

Dino 101: Dinosaur Paleobiologi er et 12-timers kursus, der lærer et omfattende overblik over dinosaurer, der ikke er fugle.

★★★★★ (95 ratings)

Videnskaben om gastronomi

Hong Kong University of Science and Technology via Coursera

Dette kursus introducerer en række grundlæggende videnskabelige principper, der ligger til grund for metoden til madlavning, tilberedning af mad og nydelse af mad. Alle dækkede emner har et stærkt grundlag inden for anvendelse af biologi, kemi og fysik.

★★★★ ☆ (62 vurderinger)

Kvantemekanik til alle

Georgetown University via edX

Lær de grundlæggende forestillinger om kvantemekanik på et niveau, der er tilgængeligt for alle. Dette kursus er klassificeret som et af de bedste online-kurser nogensinde af Class Central og var finalist til 2018 edX-prisen for ekstraordinære bidrag til online undervisning og læring.

★★★★★ (59 vurderinger)

Økologi og bevarelse af vilde dyr

University of Leeds via FutureLearn

Oplev økologi, og hvordan vi kan beskytte dyrelivet og bevare den naturlige verden.

★★★★★ (58 bedømmelser)

Molekylærbiologi - Del 1: DNA-replikering og -reparation

Massachusetts Institute of Technology via edX

Et dybtgående eventyr gennem DNA-replikering og reparation for at styrke din videnskabelige tænkning og eksperimentelle designfærdigheder.

★★★★★ (57 vurderinger)

Introduktion til dyreadfærd

Wageningen University via edX

Udforsk det fantastiske udvalg og kompleksiteten af ​​vilde dyrs opførsel. Opdag hvordan dyr lærer, kommunikerer, finder mad, undgår rovdyr og interagerer socialt.

★★★★★ (55 vurderinger)

Introduktion til biologi - Livets hemmelighed

Massachusetts Institute of Technology via edX

Udforsk livets hemmelighed gennem det grundlæggende inden for biokemi, genetik, molekylærbiologi, rekombinant DNA, genomik og rationel medicin.

★★★★★ (51 vurderinger)

Videnskaben om hverdags tænkning

University of Queensland via edX

Lær hvordan man tænker bedre, argumenterer bedre og vælger bedre.

★★★★★ (48 bedømmelser)

Vitale tegn: Forstå hvad kroppen fortæller os

University of Pennsylvania via Coursera

Kurset er designet til et bredt generelt publikum, men vil være særligt interessant for personer, der arbejder i sundhedsvæsenet, dem der overvejer en karriere som sundhedspersonale, lægearbejdere, dem med interesse for personlig sundhed og fitness eller enhver, der blot ønsker at forstå hvordan kroppen fungerer.

★★★★★ (46 bedømmelser)

Videnskaben om solsystemet

California Institute of Technology via Coursera

Lær om videnskaben bag den nuværende udforskning af solsystemet i denne gratis klasse. Brug principper fra fysik, kemi, biologi og geologi til at forstå det nyeste fra Mars, forstå det ydre solsystem, overvej planeter uden for vores solsystem og søg efter beboelighed i vores nabolag og videre.

★★★★★ (45 bedømmelser)

Medicinsk neurovidenskab

Duke University via Coursera

I dette kursus vil du opdage organisationen af ​​neuralsystemerne i hjernen og rygmarven, der formidler sensation, motiverer kropslig handling og integrerer sensorimotoriske signaler med hukommelse, følelser og relaterede erkendelsesevner.

★★★★★ (44 vurderinger)

Astrobiologi og søgen efter liv i det ydre rum

University of Edinburgh via Coursera

Lær om livets oprindelse og udvikling og søgen efter liv ud over Jorden.

★★★★★ (34 ratings)

Får i landet af ild og is

Islands universitet via edX

Hvad har får, vulkaner og gletschere til fælles? Tag dette kursus for at se, hvordan menneskelig jordanvendelse, som fåregræsning, i løbet af få århundreder kan være en lige så stærk drivkraft for landskaber som vulkaner og gletsjere i årtusinder.

★★★★★ (33 vurderinger)

Introduktion til genetik og evolution

Duke University via Coursera

Dette kursus giver den grundlæggende biologi, du har brug for for at forstå alle disse spørgsmål bedre, forsøger at afklare nogle misforståelser og forsøger at forberede de studerende på fremtidige, mere avancerede kurser i biologi (og især evolutionær genetik).

★★★★★ (30 bedømmelser)

Indledende menneskelig fysiologi

Duke University via Coursera

På dette kursus lærer de studerende at genkende og anvende de grundlæggende begreber, der styrer integreret kropsfunktion (som en intakt organisme) i kroppens ni organsystemer.

★★★★ ☆ (28 vurderinger)

Sådan fungerer ting: En introduktion til fysik

University of Virginia via Coursera

En introduktion til fysik i sammenhæng med hverdagens objekter.

★★★★★ (27 vurderinger)

Forståelse af hjernen: Neurobiologien i hverdagen

University of Chicago via Coursera

Lær hvordan nervesystemet producerer adfærd, hvordan vi bruger vores hjerne hver dag, og hvordan neurovidenskab kan forklare de almindelige problemer, der rammer mennesker i dag. Vi vil undersøge funktionel human neuroanatomi og neuronal kommunikation og derefter bruge disse oplysninger til at forstå, hvordan vi opfatter omverdenen, bevæger vores kroppe frivilligt, holder os i live og leger godt med andre.

★★★★★ (25 vurderinger)

Ekstreme geologiske begivenheder

Cardiff University via FutureLearn

Udforsk hvordan ekstreme geologiske begivenheder har formet Jorden, og hvilke udfordringer fremtidige begivenheder kan udgøre for vores planet.

★★★★★ (22 vurderinger)

Forretning (25)

Six Sigma: Definer og mål

Technische Universität München (Technical University of Munich) via edX

En introduktion til Six Sigma-metoden og DMAIC-cyklussen til procesforbedring med fokus på definer og mål faser, herunder grundlæggende statistik til forståelse af prøveudtagningsplaner og beregning af proceskapacitet.

★★★★★ (432 vurderinger)

Præsentationsevner: Design af præsentationsglas

Tomsk State University via Coursera

Målet med dette kursus er at ændre det ved at udstyre eleverne med et sæt værktøjer til at skabe enkle, klare og æstetiske dias, der forbedrer præsentationen af ​​højttaleren.

★★★★★ (427 vurderinger)

Excel: Fundamentos y herramientas

Universitat Politècnica de València via edX

En este curso aprenderás las herramientas más habituales de Microsoft Excel, desde lo más básico a los gráficos, funciones y tablas de datos.

★★★★★ (386 vurderinger)

Anvendt Scrum til Agile Project Management

University System of Maryland via edX

Lær projektledelsesprocesser, roller, mekanik og filosofier bag Scrum, den enkleste og mest rene tilgang til styring af arbejde på teamniveau.

★★★★ ☆ (378 vurderinger)

Lean produktion

Technische Universität München (Technical University of Munich) via edX

Lær hvordan du anvender nøgleelementer i Lean Production, fra minimering af lager og reducering af opsætningstider til brug af 5S og Kaizen for at forbedre kvalitet og produktivitet på din arbejdsplads.

★★★★★ (309 vurderinger)

Introducción a la inversión bursátil

Universitat Politècnica de València via edX

Aprende las bases de la inversión en bolsa. Conoce los productos en que invertir, gráficos e indicadores que usan los gestores profesionales.

★★★★★ (277 vurderinger)

Marketing Digital: Content & Community Manager

Galileo University via edX

Efterlader en crear estrategias de marketing de contenidos y domina Facebook, Instagram, YouTube, Twitter og más. Midt KPI'er og opnåede resultater.

★★★★★ (208 vurderinger)

Herramientas de la Inteligencia de Negocios

Galileo University via edX

Efterbehandling af ekstraudstyr og transformardata for generelle oplysninger og tomar beslutninger. Usa-software, herramientas y sistemas de apoyo.

★★★★★ (199 vurderinger)

Almacenamiento de energía

Galileo University via edX

Los sistemas de energía están evolucionando a un ritmo acelerado. Sistemas distribuidos de energía renoverbar de pequeña, mediana y gran escala son cada vez más comunes.

★★★★ ☆ (199 vurderinger)

Marketing i en digital verden

University of Illinois i Urbana-Champaign via Coursera

Dette kursus undersøger, hvordan digitale værktøjer, såsom Internettet, smartphones og 3D-udskrivning, revolutionerer markedsføringsverdenen ved at flytte magtbalancen fra firmaer til forbrugere.

★★★★★ (166 vurderinger)

Introducción a la gestión de proyectos

Universitat Politècnica de València via edX

Curso de introducción a la gestión de proyectos (projektledelse) siguiendo la metodología del Project Management Institute (www.pmi.org).

★★★★ ☆ (144 ratings)

Digital markedsføring

UGC via Swayam

Der er designet et kursus om digital markedsføring, der har til formål at opbygge det konceptuelle fundament for digital markedsføring og at udvikle de studerendes færdigheder til at planlægge, implementere og overvåge digitale marketingkampagner i et globaliseret miljø. Målgruppen for dette kursus er primært studerende, der forfølger MBA og andre ledelsesrelaterede kurser.

★★★★★ (118 vurderinger)

Análisis estadístico con Excel

Galileo University via edX

Este curso en línea entrega al estudiante los conocimientos fundamentales de estadística para el análisis de datos, tanto a nivel personal como empresarial.

★★★★★ (86 vurderinger)

Forbereder sig på at styre menneskelige ressourcer

University of Minnesota via Coursera

Forlad dette kursus med en nybegyndt forståelse af de muligheder, der er tilgængelige for ledelse af medarbejdere, en forståelse af, hvad der får medarbejderne til at krydsse og beredskab til at udvikle dine egne HRM-færdigheder.

★★★★★ (80 vurderinger)

Bæredygtig turisme: samfund og miljøaspekter

Wageningen University via edX

Få færdigheder og viden til at drive bæredygtighed i den største branche verden over: turisme! Forstå omfanget ved siden af ​​sociale og miljømæssige implikationer af vækst i dette spændende studieretning.

★★★★ ☆ (80 vurderinger)

ODS en la Agenda 2030 de las Naciones Unidas: Retos de los Objetivos de Desarrollo Sostenible

Universitat Politècnica de València via edX

Conoce los retos de los 17 Objetivos de Desarrollo Sostenible (ODS) de la Agenda 2030 de la ONU og el panorama actual de la cooperación al desarrollo.

★★★★★ (79 vurderinger)

Introduktion til markedsføring

University of Pennsylvania via Coursera

Undervises af tre af Whartons øverste fakulteter i marketingafdelingen, der konsekvent rangeres som verdensførende marketingafdeling, dette kursus dækker tre kerneemner inden for kundeloyalitet: branding, kundecentreret og praktiske, go-to-market strategier.

★★★★ ☆ (72 vurderinger)

Introduktion til finansiel regnskab

University of Pennsylvania via Coursera

Mestre de tekniske færdigheder, der er nødvendige for at analysere regnskaber og videregivelser til brug i finansiel analyse, og lær hvordan regnskabsstandarder og ledelsesmæssige incitamenter påvirker den finansielle rapporteringsproces. Ved afslutningen af ​​dette kursus er du i stand til at læse de tre mest almindelige regnskaber: resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse. Derefter kan du anvende disse færdigheder på en realistisk forretningsudfordring som en del af Wharton Business Foundations Specialization.

★★★★★ (61 vurderinger)

Resultatbaseret projektledelse: Overvågning og evaluering

University of the Witwatersrand via edX

Lær hvordan du bruger en resultatorienteret tilgang til at designe og styre programmer i den offentlige sektor, der leverer konkrete fordele og optimerer ressourceforbruget.

★★★★★ (55 vurderinger)

Startup School

Y Combinator via uafhængig

Lær hvordan du starter en opstart med YCs gratis 8-ugers online kursus.

★★★★★ (39 bedømmelser)

Finansielle markeder

Yale University via Coursera

En oversigt over de ideer, metoder og institutioner, der tillader det menneskelige samfund at styre risici og fremme virksomhed. Vægt på økonomisk kloge lederskabskompetencer. Beskrivelse af praksis i dag og analyse af fremtidsudsigterne. Introduktion til risikostyring og adfærdsmæssige finansieringsprincipper for at forstå værdipapirer, forsikrings- og bankindustriers virkelige virkelighed. Det endelige mål med dette kursus er at bruge sådanne industrier effektivt og mod et bedre samfund.

★★★★ ☆ (32 ratings)

Kritiske perspektiver på ledelse

IE Business School via Coursera

Dette kursus er designet til studerende med alle baggrunde, der har interesse i, hvordan virksomheder styres, de kræfter, der har været med til at definere moderne ledelsespraksis, og resultaterne af denne praksis ikke kun for firmaet selv, men også for de samfund, hvor de operere.

★★★★★ (32 bedømmelser)

Grundlæggende om produktstyring

University System of Maryland via edX

Forstå nøglerne til vellykket navigering i roller og ansvar for at være produktchef for at forkæmpe forandring med interne og eksterne samarbejdspartnere og påvirkere

★★★★★ (30 bedømmelser)

Projektledelse: Grundlæggende om succes

University of California, Irvine via Coursera

Dette kursus kombinerer de væsentlige elementer i projektledelse og teamledelse i et kursus. Gennem klassengagement og refleksion får du yderligere forståelse af ledelsens ansvar og bliver bedre forberedt på at anvende denne viden i projektmiljøet.

★★★★ ☆ (25 vurderinger)

Konkurrencedygtig strategi

Ludwig-Maximilians-Universität München via Coursera

På dette kursus med seks moduler lærer du, hvordan virksomheder og organisationer opfører sig i situationer, hvor strategiske beslutninger er indbyrdes afhængige, dvs. hvor mine handlinger påvirker mine konkurrenters fortjeneste og omvendt. Ved hjælp af de grundlæggende værktøjer i spilteorien analyserer vi, hvordan virksomheder vælger strategier for at opnå konkurrencemæssige fordele. Dette kursus er også tilgængeligt på kinesisk. Gå til vores kursuskatalog for at få adgang til den kinesiske version af Competitive Strategy.

★★★★★ (22 vurderinger)

Matematik (8)

Matrixalgebra for ingeniører

Hong Kong University of Science and Technology via Coursera

Dette kursus handler om matricer og dækker kortfattet den lineære algebra, som en ingeniør skal kende. Vi definerer matricer, og hvordan man tilføjer og multiplicerer dem, og introducerer nogle specielle typer matricer.

★★★★★ (255 vurderinger)

Fibonacci-numre og det gyldne forhold

Hong Kong University of Science and Technology via Coursera

I dette kursus lærer vi oprindelsen af ​​Fibonacci-numrene og det gyldne forhold og udleder en formel til at beregne ethvert Fibonacci-tal ud fra kræfterne i det gyldne forhold.

★★★★★ (144 bedømmelser)

Matematisk økonomi

Doon University, Dehradun via Swayam

Efter at have gennemført dette kursus vil du have lært: # Hvordan man bygger modeller ved at udtrykke ord i symboler, tal og ligninger # Nye teknikker til løsning af komplekse problemer # At måle effekten af ​​forandring og finde teknikker til at forbedre din beslutningsproces

★★★★★ (121 vurderinger)

Introduktion til dynamiske systemer og kaos

Santa Fe Institute via Complexity Explorer

I dette kursus får du en introduktion til den moderne undersøgelse af dynamiske systemer, det tværfaglige felt for anvendt matematik, der studerer systemer, der ændrer sig over tid.

★★★★★ (117 vurderinger)

Estadística Aplicada a los Negocios

Galileo University via edX

Usa estadística descriptiva e inferencial en los negocios. Efter en tomar beslutninger con ayuda de estimadores, análisis regresional y más.

★★★★ ☆ (112 vurderinger)

Introduktion til matematisk tænkning

Stanford University via Coursera

Et centralt træk ved matematisk tænkning er at tænke uden for kassen - en værdifuld evne i nutidens verden. Dette kursus hjælper med at udvikle den afgørende tankegang.

★★★★ ☆ (48 vurderinger)

Precalculus: Matematik for tal, funktioner og ligninger

University of Padova via FutureLearn

Få en introduktion til den nødvendige matematiske viden og færdigheder, der kræves for at tage et første kursus i beregning.

★★★★★ (32 bedømmelser)

Sandsynlighed - Videnskaben om usikkerhed og data

Massachusetts Institute of Technology via edX

Byg grundlæggende viden om datavidenskab med denne introduktion til probabilistiske modeller, herunder tilfældige processer og de grundlæggende elementer i statistisk inferens - En del af MITx MicroMasters-programmet i statistik og datalogi.

★★★★★ (29 bedømmelser)

Samfundsvidenskab (16)

Hvad er et sind?

University of Cape Town via FutureLearn

Udforsk de mest relevante videnskabelige og filosofiske begreber for at forstå vores egne sind med dette gratis online kursus

★★★★★ (230 vurderinger)

Udforskning af leg: Betydningen af ​​leg i hverdagen

University of Sheffield via FutureLearn

At forstå legens natur og værdi gennem vores liv på tværs af kulturer og samfund.

★★★★★ (110 vurderinger)

Introduktion til psykologi: Læringens psykologi

Monash University via FutureLearn

Udforsk hvordan ny adfærd læres ved at undersøge forskellige typer psykologisk konditionering.

★★★★★ (100 vurderinger)

Støtte til ofre for vold i hjemmet

University of Sheffield via FutureLearn

Lær at genkende tegn på vold i hjemmet og støtte overlevende i hjemmet som en sundheds- eller socialrådgiver.

★★★★★ (92 vurderinger)

Beskyttelse af forretningsinnovationer via patent

Hong Kong University of Science and Technology via Coursera

Dette kursus forudsætter ingen forkundskaber inden for jura, forretning eller teknik. Studerende med baggrund inden for alle tre områder finder dog nyttige begreber eller ideer i kurset om, hvordan man beskytter forretningsinnovationer ved hjælp af patenter.

★★★★★ (86 vurderinger)

Socialpsykologi

Wesleyan University via Coursera

Dette kursus tilbyder en kort introduktion til klassisk og nutidig socialpsykologi, der dækker emner som beslutningstagning, overtalelse, gruppeadfærd, personlig tiltrækning og faktorer, der fremmer sundhed og velvære.

★★★★★ (79 vurderinger)

Køn og seksualitet: Anvendelser i samfundet

University of British Columbia via edX

Køn og seksualitet former arbejde, liv og leg. Udstyr dig selv med viden og færdigheder til at engagere dig i nøglespørgsmål gennem nøglekoncepter og perspektiver.

★★★★★ (70 vurderinger)

Model tænkning

University of Michigan via Coursera

I denne klasse præsenterer jeg et startsæt med modeller: Jeg starter med modeller af tippunkter. Jeg fortsætter med at dække modeller, der forklarer menneskemængdenes visdom, modeller, der viser, hvorfor nogle lande er rige og andre er fattige, og modeller, der hjælper med at pakke ud de strategiske beslutninger fra firma og politikere.

★★★★★ (66 vurderinger)

EU-politik og gennemførelse: få Europa til at fungere!

Leiden University via Coursera

På dette kursus lærer vi, hvordan Den Europæiske Union forbereder og beslutter politik, og hvordan politikken overføres til medlemslandene og implementeres af forskellige myndigheder, herunder regionale og lokale regeringer.

★★★★★ (51 vurderinger)

Direkte skatteregler og praksis

Tezpur University via Swayam

Dette UG / PG niveau 4-kreditkursus er tværfagligt, og enhver kandidat eller enhver, der forfølger eksamen, der ønsker at lære om det indiske indkomstskattesystem, kan tilmelde sig.

★★★★ ☆ (47 bedømmelser)

Retfærdighed

Harvard University via edX

Denne introduktion til moralsk og politisk filosofi er et af de mest populære kurser, der undervises på Harvard College.

★★★★★ (40 bedømmelser)

Forståelse af GDPR

University of Groningen via FutureLearn

Kom i gang med den generelle databeskyttelsesforordning, og tag de første skridt til at sikre, at din organisation er kompatibel.

★★★★★ (37 bedømmelser)

AP® mikroøkonomi

Massachusetts Institute of Technology via edX

En oversigt over indledende mikroøkonomi. Lær de vigtigste principper for økonomi, og hvordan du anvender dem i den virkelige verden - og AP®-eksamen!

★★★★★ (34 ratings)

Videnskaben om lykke

University of California, Berkeley via edX

Den første MOOC, der underviste i positiv psykologi. Lær videnskabsbaserede principper og praksis for et lykkeligt, meningsfuldt liv.

★★★★★ (32 bedømmelser)

Introduktion til psykologi

University of Toronto via Coursera

Dette kursus vil fremhæve de mest interessante eksperimenter inden for psykologi og diskutere implikationerne af disse studier for vores forståelse af det menneskelige sind og den menneskelige adfærd. Vi vil udforske hjernen og nogle af de kognitive evner, den understøtter som hukommelse, læring, opmærksomhed, opfattelse og bevidsthed.

★★★★★ (24 vurderinger)

Videnskaben om velvære

Yale University via Coursera

”Viden om velvære” undervist af professor Laurie Santos giver et overblik over, hvad psykologisk videnskab siger om lykke. Formålet med kurset er ikke kun at lære, hvad psykologisk forskning siger om, hvad der gør os lykkelige, men også at omsætte disse strategier i praksis.

★★★★★ (21 vurderinger)

Ingeniørvidenskab (7)

Introduktion til ingeniørmekanik

Georgia Institute of Technology via Coursera

Dette kursus er en introduktion til læring og anvendelse af de principper, der kræves for at løse ingeniørmekanikproblemer. Begreber vil blive anvendt i dette kursus fra tidligere kurser, du har taget i grundlæggende matematik og fysik.

★★★★★ (165 vurderinger)

Kartografi

Esri via uafhængig

Én gang lavede kun kartografer kort. I dag kan alle. Alligevel kan kartografer lære folk at lave bedre kort, ligesom kokke kan vise folk, hvordan man laver bedre måltider. Med coaching fra erfarne kartografer og praktiske, praktiske øvelser ved hjælp af ArcGIS Pro, bliver du en smartere mapmaker, klar til at gå ud over standardindstillingerne og lave bedre kort.

★★★★★ (124 vurderinger)

Mekanik for materialer I: Grundlæggende om stress og belastning og aksial belastning

Georgia Institute of Technology via Coursera

Dette kursus udforsker emnet for faste genstande udsat for stress og belastning. Metoderne undervist i kurset bruges til at forudsige svaret fra tekniske strukturer på forskellige typer belastning og til at analysere sårbarheden af ​​disse strukturer over for forskellige fejltilstande.

★★★★★ (112 vurderinger)

Teknisk rapportskrivning til ingeniører

University of Sheffield via FutureLearn

Få en introduktion til teknisk rapportering. Find ud af, hvordan du kommunikerer dine ideer gennem velskrevne tekniske rapporter.

★★★★★ (102 vurderinger)

Kredsløb og elektronik 1: Grundlæggende kredsløbsanalyse

Massachusetts Institute of Technology via edX

Lær teknikker, der er grundlæggende for designet af mikrochips, der bruges i smartphones, selvkørende biler, computere og internettet.

★★★★★ (52 bedømmelser)

Gør-det-selv Geo-apps

Esri via uafhængig

Du behøver ikke at være softwareudvikler for at opbygge værdifulde geo-aktiverede apps, der gør dine samfund smartere og virksomheder mere succesrige. Dette kursus viser dig, hvordan du kombinerer placering og fortælling i en applikation for bedre at kommunikere og udsende din historie, oprette brugerdefinerede webapplikationer, der løser problemer i dit samfund og opbygge kraftfulde native applikationer til iOS- og Android-enheder uden at røre ved et stykke kode. Hvis du er en udvikler, vil du være interesseret i Esris API'er, SDK'er og det summende GeoDev-samfund.

★★★★★ (51 vurderinger)

Kunsten om strukturteknik: Vaults

Princeton University via edX

Lær om designet af klassiske og moderne hvælvinger, og opdag, hvordan strukturteknik er en kreativ disciplin og kunstform.

★★★★★ (21 vurderinger)

Kunst og design (7)

Sådan skriver du din første sang

University of Sheffield via FutureLearn

Få en praktisk introduktion til mekanikken i sangskrivning og mød etablerede sangskrivere med dette gratis online kursus

★★★★★ (113 vurderinger)

Gamification

University of Pennsylvania via Coursera

Gamification er anvendelsen af ​​spilelementer og digitale teknikker til design af spil til ikke-spilproblemer, såsom forretningsmæssige og sociale konsekvenser. Dette kursus vil lære dig mekanismerne til gamification, hvorfor det har et så enormt potentiale, og hvordan man bruger det effektivt. For yderligere information om de begreber, der er beskrevet i kurset, kan du købe professor Werbachs bog til vinder: hvordan spil tænkning kan revolutionere din virksomhed i trykt eller e-bog-format på flere sprog.

★★★★★ (56 vurderinger)

Introduktion til realtidsprogrammering af lyd i ChucK

California Institute of the Arts via Kadenze

Kurset, forelæsningen og eksemplerne bygger på hinanden for at undervise i det grundlæggende i programmering generelt (logik, sløjfer, funktioner, objekter, klasser) og beskæftiger sig også med avancerede emner, herunder multi-threading, begivenheder og signaler.

★★★★★ (34 ratings)

Lydproduktion i Ableton Live for musikere og kunstnere

California Institute of the Arts via Kadenze

Dette kursus giver praktisk erfaring med at producere, mikse og lyddesign med en digital lydarbejdsstation. Studerende lærer de grundlæggende (fysik) lyd og digital lyd, korrekt forstærkning, hvor og hvordan forvrængning indgår i optagelser og mix, hvordan man indstiller niveauer og panorering, effektiv undergruppeblanding og en introduktion til signalbehandling såsom udligning, komprimering , forsinkelse og rumklang.

★★★★★ (30 bedømmelser)

Introduktion til klassisk musik

Yale University via Coursera

Ved hjælp af en enkel og behagelig undervisningsstil introducerer dette kursus nybegynderlytteren til vidundere ved klassisk musik, fra Bach-fuguer til Mozart-symfonier til Puccini-operaer.

★★★★★ (24 vurderinger)

Introduktion til grafisk illustration

Cornish College of the Arts via Kadenze

På nutidens forskelligartede forbrugermarked eksisterer illustration gennem mange udtryksformer, der bryder med illustratorens traditionelle roller. Gennem en række projekter vil eleverne udforske oversættelse, produktion og distribution af deres visuelle ideer. Gennem integrationen af ​​designprincipper og tegnefærdigheder får de studerende en mulighed for at opdage nye muligheder for illustreret visuelt udtryk på markedet.

En studerende skal have grundlæggende tegnefærdigheder, grundlæggende digitale værktøjsfærdigheder (Adobe Illustrator og Adobe Photoshop) og forståelse i grundlæggende designteori for at tage denne klasse.

★★★★★ (23 vurderinger)

Programming Max: Strukturering af interaktiv software til digital kunst

Stanford University via Kadenze

Max er en kraftfuld platform, der rummer og forbinder en lang række værktøjer til lyd, grafik, musik og interaktivitet ved hjælp af et fleksibelt patch- og programmeringsmiljø. Denne klasse dækker ikke hver eneste sprogfærdighed, men fokuserer i stedet på nøglekoncepter og mekanismer, der giver mulighed for en enorm ny frihed og muligheder i Max.

★★★★★ (22 vurderinger)