API'er til begyndere - Lær hvordan du bruger API'er i dette gratis videokursus

Hvad er en API nøjagtigt? Hvordan bruger du en API? Vi har netop offentliggjort et komplet begynderkursus om Application Programming Interfaces (API'er) på freeCodeCamp.org YouTube-kanalen.

Dette kursus blev oprettet af Craig Dennis, udviklerpædagog hos Twilio. Han underviser i, hvad API'er gør, hvorfor de findes, og hvad deres fordele er. API'er bruges hele tiden til programmering og webudvikling, så det er vigtigt at forstå, hvordan man bruger dem.

Du får praktisk erfaring med et par populære web-API'er, herunder API'er fra Spotify og Twilio. Så længe du kender de absolutte grundlæggende kodning og internettet, har du ikke noget problem at følge med.

I det første afsnit af kurset (Enhed 1) lærer du, hvad en API er, og får et overblik over, hvordan internettet fungerer. I det andet afsnit (enhed 2) begynder du at udforske API'er online. Du vil lære at bruge Postman og hjælperbiblioteker i både JavaScript og Python. I det sidste afsnit (enhed 3) læner du dig, hvordan du opretter et projekt ved hjælp af en API ved hjælp af både Node.js og Flask.

Ved afslutningen af ​​kurset vil du have en fuldstændig forståelse af API'er og være i stand til at grine af den følgende tegneserie. ?

Du kan se kurset nedenfor eller på freeCodeCamp.org YouTube-kanalen (2 timers ur).

Sørg også for at tjekke de noter, der følger med videoen: //github.com/craigsdennis/intro-to-apis-course/blob/master/course-notes.md