Sådan bliver du udvikler og får dit første job så hurtigt som muligt

Har du nogensinde tænkt på at blive softwareudvikler eller på udkig efter en karriereændring? Denne artikel giver dig en solid plan for at komme i gang med softwareudvikling og give dig dit første job!

Men hvorfor være en udvikler?

Hvis du overvejer at blive udvikler og ikke er sikker på, om det er en god ide, er der et par ting at tænke på:

 1. Der er en enorm efterspørgsel efter udviklere - i skrivende stund havde Indeed 37.739 jobannoncer for 'udvikler' i Storbritannien og 145.640 i USA. Disse tal vil kun stige, da US Bureau of Labor Statistics estimerer en stigning på 17% mellem 2014 og 2024.
 2. Arbejdet kan være meget varieret og interessant - som udvikler kan du arbejde på et stort udvalg af projekter fra e-handelswebsteder til computerspil, fra mobile apps til kunstig intelligens. Næsten alle færdighederne kan overføres mellem hvert af disse områder, og det betyder, at du ikke er låst i et enkelt job.
 3. Arbejdet kan være fleksibelt - Da det meste af dit arbejde er at læse og skrive kode, er alt hvad du behøver en computer. Dette betyder, at det kan gøres hvor som helst og når som helst. Der er et stigende antal fjernudviklere, der arbejder hjemmefra eller når de rejser verden rundt.

Sådan bliver du udvikler

At være udvikler kræver mange færdigheder, og der er to vigtige faktorer i udviklingen af ​​en færdighed: effektiv praksis og support fra seniorudviklere. Du skal maksimere begge disse for at hjælpe dig med at blive den bedste udvikler, du kan være. Der er tre gode måder at sikre, at du er på et hurtigt spor til at starte din udviklerkarriere:

Kodning af Bootcamps

Disse er gode, fordi de er designet til at tage dig fra lidt eller ingen kodningserfaring til jobklar på 3 måneder. Dette betyder masser af effektiv praksis og masser af hjælp fra udviklerne, der kører bootcampen.

De problemer, du måtte have med bootcamps, er at de normalt er 3 måneders fuldtidsstudie, og at de kan koste fra £ 3.000 ($ 4.000) til £ 15.000 ($ 20.000). Det er en masse penge at bruge, især da du ikke tjener i de 3 måneder.

Få en mentor

Dette er den perfekte situation: du begynder at kode og får en udvikler til at fungere som din mentor og vejleder. De kan være en ven, et familiemedlem eller bare en udvikler, der ønsker at hjælpe dig. Du får ikke så meget hjælp som med et bootcamp, men det er virkelig nyttigt at have nogen at henvende sig til, når du rammer en vejspærring. At have nogen til at tjekke ind på dig og sørge for at du bruger tiden kan hjælpe dig med at holde dig på sporet.

Dette lyder godt, men det kan være svært at få en mentor. Ikke alle kender nogen, der arbejder som udvikler, og det er meget ekstra arbejde for mentoren. Hvis du kender en udvikler, siger de muligvis nej til at være din mentor, og du skal respektere det.

Få et job som udvikler

Dette kan virke som et snyderi, da du skal kunne kode, før du kan få et job. Men jeg forklarer senere, hvordan man kommer til dette punkt uden en mentor eller bootcamp. Når du får dit første job, har du pludselig en stor fordel - du får betalt for at øve kodning, mens du arbejder med seniorudviklere. Hvad mere kan du ønske dig?

At arbejde som udvikler udsætter dig også for den side af udviklingen, som du ikke kan se, mens du studerer: forretningssiden. Dette er en massiv del af udviklingen, da det ikke har nogen mening at fremstille et produkt, som ingen ønsker, og at håndtere kunder er en færdighed, der tager tid at lære.

Start af en plan

Da ikke alle har råd til at gå til et bootcamp eller kender nogen, der vil vejlede dem, giver jeg dig en plan for, hvordan du får dit første udviklerjob. Dette er næsten nøjagtigt, hvordan jeg gik fra en ingeniør til en udvikler på bare 4 måneder.

Find dit job

For at oprette en god plan skal du have et mål, som du skal ramme. Vores mål er at få et udviklerjob så hurtigt som muligt. Jo hurtigere du får dit første job, jo hurtigere får du boostet af at øve kodning hver dag, få støtte fra seniorudviklere og bonus for at få betalt.

Der er mange måder at komme ind i udvikling på, fra datalogi til AI til spiludvikling, men den sektor, der er lettest at komme ind i, er webudvikling. Hvis du har sat dit hjerte på noget andet, skal du huske, at start i webudvikling ikke betyder, at du er låst inde i det. Du lærer et stort beløb, som du kan bruge til at overføre til dit foretrukne felt.

Da jeg søgte efter Junior Web Developer var den første jobliste, jeg så, en Junior Front End Web Developer . Kravet er:

Vi kan gennemse et par lignende jobannoncer og finde de krav, der ofte vises. Disse vil sandsynligvis være:

 • Frontend viden: HTML, CSS og JavaScript
 • Evne til at oprette responsive websteder
 • En portefølje, der viser din oplevelse og færdigheder
 • Forståelse af versionskontrol

Anden bonusfærdigheder kan være:

 • Javascript-biblioteker: jQuery, AJAX, Bootstrap
 • Fejlretning af viden

Oprettelse af planen

Nu hvor vi ved, hvad vi har brug for for at lære at opfylde kravene, kan vi oprette en plan for, hvordan vi lærer, hvad vi har brug for for at opfylde dem. Du bør prøve at følge denne plan trin for trin, da det bliver lettere at lære de senere afsnit, hvis du kender de tidligere.

HTML og CSS

Dette er byggestenene på de fleste hjemmesider i dag. Du skal udvikle en stærk forståelse af disse, hvis du vil have en chance for at få et job. Heldigvis er der hundredvis af gratis og betalte ressourcer derude, som kan hjælpe dig med at lære og mestre disse færdigheder.

freeCodeCamp er et websted, der lærer dig alt at gøre med webstedsudvikling, og det er utroligt. Det tager dig trin for trin gennem minilektioner, og det er her, jeg lærte HTML, CSS og JavaScript!

Vi starter med Responsive Web Design Certification og Basic HTML og HTML5 og Basic CSSsektioner. Disse sektioner introducerer dig til HTML og CSS, og i slutningen opretter du formularer og styler HTML med kaskadevariabler.

For at forbedre vores CSS gennemfører vi det anvendte visuelle designsektion op til Opret en mere kompleks form ved hjælp af CSS og HTML , og udfør derefter hele Responsive Web Design ogCSS Flexbox . Vi springer over nogle af udfordringerne og sektionerne for nu, da vores mål er at lære, hvad vi har brug for med det samme. Disse andre sektioner er fantastiske, men ikke nødvendige for nu.

Nu hvor vi har lært at bruge HTML og CSS til at oprette og style en webside, vil vi få effektiv praksis ved at udfyldeResponsive webdesignprojekter . Disse projekter bruger alt, hvad du hidtil har lært, til at opbygge fem websteder.

Versionskontrol

Versionskontrol er et system, hvor du gemmer filer, så du kan se tilbage over tid og se, hvad du ændrede på hvilket tidspunkt. Det vil sandsynligvis blive brugt hos ethvert softwarefirma, du nogensinde arbejder hos, og det er virkelig vigtigt at kende det grundlæggende.

For at lære at installere Git skal du oprette en GitHub-konto og arbejde med Git. Der er et godt tutorial-indlæg En introduktion til Git og GitHub . Du kan lære dette inden HTML- og CSS-designprojekterne og begynde at bruge versionskontrol til disse projekter.

Nu hvor du ved, hvordan du bruger versionskontrol, skal du prøve at udføre alle dine projekter i en lokal editor (som VS Code) og uploade dem til CodePen, når du er færdig. At arbejde i en lokal editor er, hvordan du gør det på et job, så det hjælper med at opbygge din oplevelse.

Der er mange måder at bruge Git / versionskontrol på, men du vil være i stand til at oprette et GitHub-arkiv, linke det til en lokal mappe, begå det arbejde, du har udført, og skubbe det op til GitHub. Når du har gjort dette, kan du arbejde effektivt som en del af et udviklingsteam.

JavaScript

JavaScript er det sprog, der styrer 94,8% af webstederne på internettet. Thats en masse steder! JavaScript giver dig mulighed for at ændre et statisk websted til et fuldt interaktivt websted.

For at lære JavaScript kan vi udføre Javascript algoritmer og datastrukturer certificering på freeCodeCamp . Fordi JavaScript er en så stor del af moderne websteder, vil vi gennemføre hele denne certificering. Dette kan virke som meget arbejde, men når du arbejder som webudvikler, bruger du sandsynligvis det meste af din tid på at skrive JavaScript. Så det er vigtigt at være god til det.

Opbygning af din portefølje

For at vise hvad du kan gøre, skal du have en portefølje for at vise mulige arbejdsgivere. Heldigvis har du allerede 10 projekter - 5 HTML og CSS og 5 JavaScript. Sørg for, at du har alt dette i versionskontrol og uploadet til GitHub, så andre mennesker (fremtidige arbejdsgivere) kan se og se, hvor godt du arbejder.

Du kan nu gå tilbage til porteføljesiden, du har bygget, og opdatere den med alle dine nye projekter. Du kan derefter bruge dine nye JavaScript-færdigheder til at tilføje interaktion til siden. Dette kan være en popup-beskrivelse, når en bruger svæver over et af dine projekter, et lysbilledshow med billeder eller endda et mini-spil.

Jobsøgningen

Hvis du har gjort alt i planen hidtil, skal du opfylde kravene til mange juniorjobs til webudviklere. Nu er det tid til at ansøge om nogle job.

For at ansøge om de fleste job skal du have et CV eller CV. Så vi kan oprette et webudvikler-CV. Dette skal fremhæve dine styrker uden at lægge ekstra opmærksomhed på, hvor længe du har kodet, eller det faktum, at du ikke har nogen kommerciel erfaring.

Her er det CV, som jeg brugte til at få mit andet job.

Hvilke job der skal ansøges om er også vigtigt. Dette kan virke forkert, men du skal ansøge om job, hvor du kan opfylde 80% (eller mere) af kravene. Du kan altid påpege, at du som selvlært udvikler sandsynligvis vil afhente de andre krav hurtigere end de fleste andre mennesker.

Dette betyder selvfølgelig ikke, at du skal anvende allejob, hvor du opfylder kravene. Anvend kun på job, som du synes er interessante, og som du ville tage, hvis du fik tilbudet.

Brug af rekrutterere

Rekrutterere kan være et effektivt værktøj til at få dit første job. De ved, hvad virksomheden vil have, har ofte job, der ikke er i jobtavler, og de vil have dig til at få jobbet ... sådan får de løn.

For at sikre at dit CV kommer i hænderne på så mange rekrutterere som muligt, er vi nødt til at ansøge om job på en række sider. Start med de store websteder som Indeed og Total Jobs, men prøv også at finde de mindre jobwebsteder.

Mange udviklere taler om, hvor forfærdelige rekrutterere er, men vi skal sørge for at udnytte dem. Når du taler til en rekrutterer, skal du sørge for at være respektfuld og høflig. Hvis de spørger dig om job, der ligger langt over eller under det ønskede job, skal du takke dem og afvise, men minde dem om den type job, du leder efter.

Mine to første job kom fra rekrutterere, der spurgte om et job, der ikke passede for mig, men de havde et andet job, der var perfekt. Giv dem ikke så hårdt.

Fortsat forbedring

Du får sandsynligvis ikke et interview og et jobtilbud i den første uge, hvor du ansøger om job. Du får muligvis ikke et interview i den første måned, men det giver dig tid til at forbedre dig.

Nu hvor vi har opfyldt de grundlæggende krav, kan vi begynde at tilføje mere pæne ting i vores værktøjssæt. Nu er det tid til at tilføje et nyt værktøj til din værktøjskiste. Tilføjelse af flere færdigheder til dit bælte vil gøre arbejdsgivere mere tilbøjelige til at ønske dig og øge dine chancer for at få et interview. Her er nogle færdigheder at lære:

Lær et bibliotek

Der er JavaScript-biblioteker derude, som kan gøre dit liv meget lettere. Et af de mest populære biblioteker er jQuery, som hjælper dig med DOM-manipulation, objekt- og array-funktioner og meget mere.

Jeg vil anbefale at lære at bruge jQuery, fordi det er en god introduktion til brug af biblioteker i JavaScript. Der er masser af kurser og selvstudier til læring af jQuery, men jeg elsker stadig freeCodeCamp-lektionen.

Gennemførelse af HTML- og CSS-lektioner

Gå tilbage til HTML- og CSS-lektionerne fra freeCodeCamp, og fuldfør resten af ​​lektionerne i Anvendt visuelt design , Anvendt tilgængelighed,og CSS Grid .

Fremad din CSS (valgfri)

Hvis du kan lide design- og stilsiden af ​​frontend-udvikling, så er der et sejt Daily CSS-kursus, der får dig til at lave billeder med bare CSS og HTML. Disse billeder kan være en god ting at tale om i et interview.

Lær, hvordan JavaScript fungerer

At kunne bruge JavaScript er fantastisk, men at forstå, hvordan det fungerer, kan hjælpe dig med at blive en meget bedre udvikler. Det giver dig mulighed for at skrive den bedst mulige kode, da du ved, hvorfor og hvordan den kode løser problemet.

For at få denne dybere forståelse af JavaScript, anbefaler jeg stærkt You Don't Know JS-bogserien. De to første bøger er gode til at forstå de grundlæggende i JavaScript. At forstå dette giver dig et godt fundament, hvorpå du kan blive en endnu bedre udvikler. De kan tilgås GRATIS online eller købes i papirkopi.

Byg projekter

En anden måde at forbedre dine færdigheder på er at opbygge projekter. Disse kan være hvad som helst, men dit mål er at øve dig ved at bruge de værktøjer, som du er mindre erfaren med. Ikke fantastisk med arrays? Opret en indkøbsliste-app. Lidt iffy om styling? Prøv at lave en nøjagtig kopi af et rigtigt websted.

Disse projekter skal forbedre dine færdigheder, så hvis det er for let eller for svært, skal du stoppe og starte et projekt, der er på et bedre niveau.

Nogle gange når du bygger et projekt, skal du muligvis lære en helt ny færdighed. At lære, mens du går, kan være en god måde for nogle mennesker at lære.

Interviews

Når du har ansøgt om en masse job og fortsat forbedret dine færdigheder, bliver du forhåbentlig bedt om et interview. Dette er din tid til at skinne. Der er masser af artikler om, hvordan man nærmer sig interviewprocessen, så jeg vil ikke gå for meget i detaljer her. Men jeg vil fremhæve, hvad denne artikel siger:

 • Kend dit CV
 • Kend til virksomheden
 • Øv dine færdigheder
 • Vær tidlig, høflig og selvsikker
 • Stil spørgsmål
 • Opfølgning efter samtalen

Hvis du følger alle disse råd, har du en god chance for at få et tilbud. Fantastiske! Hvis du ikke får et tilbud, skal du sørge for at bede om feedback og bruge det til at være bedre i dit næste interview.

Resumé

Hvis du vil blive udvikler, skal du sigte på at få et junior webudviklerjob ASAP, så du får erfaring og support fra seniorudviklere. For at få denne type job skal du:

 • lære HTML, CSS og JavaScript
 • opbygge en portefølje af små projekter.

Når du har gjort dette, kan du begynde at ansøge om job.

Forbered dig derefter godt på dine interviews, og fortsæt med at opbygge nye færdigheder, mens du venter på det tilbud.

Tak for at følge min guide til at blive udvikler og få dit første job. Hvis du nød det, så giv det et klapp og følg mig for flere tip og tricks til udviklere!