Sådan gendannes faner på Chrome: Gendan din sidste session og sider

Chrome er blevet verdens mest populære webbrowser ved at tilbyde ydeevne og funktioner, der bedst konkurrenterne. Men denne stigning i popularitet har fået mange til at kæmpe med at miste vigtige websider, forskning og sessioner med tabte eller lukkede kromfaner.

Et JavaScript-linjediagram med flere serier, der illustrerer Chrome-browsere, bliver dominans over tid.  Oprettet ved hjælp af JSCharting med data fra statcounter.com

Forestil dig, at du laver research til et projekt, og når du har klikket gennem et ton af links, når du den perfekte informationskilde. Du har ingen idé om, hvordan du kom derhen, men du er der nu, og det er alt, hvad der betyder noget.?

Du arbejder på noter, e-mails, skifte faner, alt går godt ... indtil katastrofe rammer: du klikker ved et uheld på den forkerte pixel, og den fane, du har brug for, forsvinder uden advarsel. ?

Eller, uden din egen skyld, beslutter Chrome at gå ned på dig uden nogen åbenbar grund.

Du behøver ikke bekymre dig. Du er ikke den første person, dette er sket med, og du vil ikke være den sidste. Heldigvis husker Google Chrome din websides browsinghistorik, og uanset hvad der gik galt, skal du være i stand til fuldt ud at komme sig.

Her er et par måder, du nemt kan gendanne lukkede faner i Chrome, hvis dette nogensinde sker for dig.

Lukket fane ved ulykke

Hvis du blot klikkede på den forkerte pixel og lukkede en fane, som du ikke mente, er det let at gendanne. Du kan blot højreklikke på et tomt område i fanebladets sektion og vælge genåbne lukkede faner.

Du kan også bruge en tastaturgenvej - tryk på Ctrl + Shift + T (eller Command + Shift + T på en Mac), og den sidste fane, du lukkede, åbnes igen på en ny faneside.

Chrome eller computer styrtede ned

Et computerkrasj er aldrig en behagelig oplevelse, men du behøver ikke bekymre dig om, at Chrome mister din nuværende session.

Google Chrome kan håndtere et nedbrud yndefuldt, når du mister alle dine åbne faner. Normalt når du genstarter Chrome, viser den en "gendannelsesfaner" -knap. Denne mulighed gendanner din sidste browsersession fuldt ud. Klik på den, og du er lige tilbage, hvor du slap.

Hvis du ikke får denne mulighed, er det okay. Klik på Chrome-menuen, og hold markøren over historikmenupunktet. Der skal du se en indstilling, der læser "# faner" for eksempel "12 faner". Du kan klikke på denne mulighed for at gendanne din tidligere session.

Ctrl + Shift + T-kommandoen kan også genåbne nedbrudte eller lukkede Chrome-vinduer. Du kan fortsætte med at trykke på denne genvej, indtil den løber tør for faner og lukkede vinduer for at gendanne.

Gendan for nylig lukkede faner

På samme måde kan du gendanne for nylig lukkede faner ved igen at klikke på Chrome-menuen og holde markøren over historikmenupunktet. En kort oversigt over sider, du for nylig har besøgt, vises også der.

Hvis den side, du vil gendanne, er angivet der, kan du klikke for at gendanne den. Hvis den ikke er der, kan du prøve den næste tilgang.

Fanen du lukkede den anden dag

Hvis du ikke kan se den webside, du vil gendanne endnu, skal du klikke på undermenupunktet historie (krommenu> historie> historie). Eller du kan bruge genvejen Ctrl + H (Mac: Kommando + Y).

Dette viser en komplet historik over sider, du har besøgt. Du skal være i stand til at finde den side, du ønskede der. Du kan endda søge på din websidehistorik for at gøre det let, hvis det er et stykke tid siden du lukkede eller mistede din fane.

Vær forsigtig - Hvis du gennemsøgte inkognito (privat tilstand), og du mister dine faner, kan Chrome ikke huske dem.

Tip

Bogmærke websider, som du besøger regelmæssigt, ved at klikke på ikonet ⭐️ i højre side af adresselinjen. Dette tilføjer en knap til Chrome-browseren - ved at klikke på denne knap omdirigeres den aktuelle fane til denne webside.