Sådan opbygges et kortspil med flere spillere med Unity 2D og Mirror (OPDATERET)

Arbejde med lærredet i Unity 2D kan føles kompliceret i starten, især hvis du forsøger at lære redaktøren, mens du også tackler C # scripting.

Det kan også være skræmmende at tænke på at gøre et singleplayer-spil til en multiplayer-oplevelse, da der er mange nye koncepter at overveje og flere tredjepartspakker at vælge imellem.

I del 1 af denne nye videoserie opretter vi et grundlæggende 2D-kortspil i Unity med randomiserede dæk og trækbare / droppbare kort ved hjælp af lærredet, C # scripting, præfabrikanter og mere (1 times 10 minutters overvågning):

I del 2 fortsætter vi eventyret ved at rydde op i vores indlejrede lærredpræfabrikker og aktivere en forhåndsvisning af musekort (42 minutters overvågning):

I del 3 tilføjer vi grundlæggende multiplayer-funktionalitet med Mirror (1 times 26 minutters overvågning):

I del 4 vil vi fortsætte med at arbejde med Mirror for at forbedre vores multiplayer-oplevelse (36 minutters overvågning):

I del 5 tilføjer vi spillogik fra et af mine spil, Entromancy: Hacker Battles , til vores multiplayer-projekt (2 timers og 34 minutters overvågning):

Og i del 6 fortsætter vi med at tilføje spillogik sammen med en mere robust brugergrænseflade (1 time og 23 minutters overvågning):

Du kan også lære mere om Unity multiplayer basics her.

God kodning!

Hvis du kunne lide denne artikel, kan du overveje at tjekke mine spil og bøger, abonnere på min YouTube-kanal eller deltage i Entromancy Discord.

MS Farzan, Ph.D. har skrevet og arbejdet for højt profilerede videospilvirksomheder og redaktionelle websteder som Electronic Arts, Perfect World Entertainment, Modus Games og MMORPG.com og har fungeret som Community Manager for spil som Dungeons & Dragons Neverwinter og Mass Effect: Andromeda . Han er Creative Director og Lead Game Designer af Entromancy: A Cyberpunk Fantasy RPG og forfatter af The Nightpath Trilogy . Find MS Farzan på Twitter @sominator.