De 8 bedste websteder til kodningsudfordring, der hjælper dig med at forbedre dine færdigheder i 2020

På trods af den laveste ledighed i årtier forventer analytikere, at teknologiansættelse fortsætter med at vokse støt ind i 2020'erne.

Det er gode nyheder for nylige datalogikeksamen og udviklere, der i øjeblikket arbejder i marken, men det betyder ikke, at ambitiøse ingeniører kan blive tilfredse.

Mens der sandsynligvis vil være vækstmuligheder på markedet generelt, sker der stadig væsentlige ændringer hele tiden og en følelse af haster med at følge med i de nyeste tendenser.

I dag er der flere typer tekniske roller end nogensinde før, og en fortsat spredning af nye sprog, rammer og teknologier. Tekniske medarbejdere, der ønsker at komme videre, bør rutinemæssigt teste og forbedre deres færdigheder.

Til det formål har jeg sammensat følgende liste over platforme, hvor du kan udjævne dine færdigheder til et hvilket som helst antal roller, fra datalogi til udvikleroperationer.

1. freeCodeCamp

Nyttige links: Hjemmeside | Forum | Udfordringer

Lad os begynde med freeCodeCamp, som er et fantastisk websted for begyndere, der lige kommer ind i kodning. De tilbyder alle mulige ressourcer til at lære syntaks, øve kodning, bygge projekter og forberede sig på interviews.

De har ikke så mange interaktive kodningsudfordringer som andre websteder, men de tilbyder nogle sjove udfordringer og interviewprep for begyndere, der lærer JavaScript.

Fantastisk til

Nybegyndere, der bare lærer at kode for første gang. Det er et godt sted at lære HTML, CSS og JavaScript på en sjov, interaktiv måde.

Priser / Premium-indhold

freeCodeCamp er helt gratis.

2. Coderbyte

Nyttige links: Hjemmeside | Blog | Dev.to | Gratis udfordringer | Præmie

Min platform, Coderbyte, tilbyder 300+ kodningsudfordringer, du kan løse i en online editor ved hjælp af 10 forskellige programmeringssprog. Du kan derefter få adgang til officielle løsninger, over 1,5 millioner brugerløsninger og læse artikler om, hvordan du effektivt løser udfordringerne.

Coderbyte anbefales af de bedste kodende bootcamps og virksomheder på grund af sin samling af interviewpræparationsudfordringer.

Fantastisk til

Coderbyte er perfekt til folk i begyndere til mellemfasen af ​​deres karriere, der forbereder sig på interviews. Der er også et bibliotek med sværere udfordringer for dem, der kan lide at løse kodningsproblemer for sjov, men dette er ikke primært et sted for konkurrencedygtige programmører.

Priser / Premium-indhold

Der er en håndfuld gratis udfordringer på Coderbyte, og så er der hundredvis af premiumudfordringer og over 1 million brugerløsninger, der er tilgængelige for medlemmerne.

3. LeetCode

Nyttige links: Hjemmeside | Diskussion | Gratis udfordringer | Præmie

LeetCode har en samling af nogle af de bedste algoritmeudfordringer online i dag. De emner, de dækker, kræver viden om datastrukturer som binære træer, dynger, sammenkædede lister osv. Derfor er deres udfordringer lidt mere avancerede end nogle andre websteder. Men udfordringerne er store, hvis de bruges til at forberede sig på et software engineering-interview.

De har også en Mock Interview-sektion, der er specifikt til forberedelse af jobinterview. De er også vært for deres egne kodningskonkurrencer, og de har et godt diskussionsforum, hvor folk snakker om interviewspørgsmål, job, kompensation og andre emner relateret til teknik.

Fantastisk til

LeetCode er fantastisk til mellem-til-avancerede programmører. Det er måske ikke bedst egnet til helt nye kodere, der endnu ikke ved, hvordan man skriver grundlæggende sløjfer, men når du først har lært det grundlæggende, er dette et godt sted at øve kodning på.

Priser / Premium-indhold

Der er gratis udfordringer tilgængelige på LeetCode, og de har også et premium-abonnement, der giver dig adgang til flere udfordringer og andre funktioner på platformen.

4. Edabit

Nyttige links: Hjemmeside | Blog | Udfordringer

Dette er første gang Edabit vises på vores topliste (2018-liste, 2017-liste)! Det er vokset i popularitet det sidste år, og udviklere ser ud til virkelig at nyde udfordringerne. De tilbyder en stor samling på over 4.000 udfordringer, der kan løses online på et af flere sprog.

Webstedet tilbyder i øjeblikket kun online interaktive kodningsudfordringer - der er ikke nogen diskussionsforum, artikler, brugerløsninger eller mock-interviews som andre websteder tilbyder, men over tid tilføjer de måske nogle af disse.

Fantastisk til

Edabit er fantastisk til begyndere, der ønsker at øve deres kodningsfærdigheder dagligt ved at løse udfordringer i bite-sized. Når du når den mellemliggende fase, giver andre websteder hårdere udfordringer og mere indhold rettet mod konkurrencedygtig programmering og jobinterviews.

Priser / Premium-indhold

Alle udfordringerne på Edabit er gratis, og der er ingen mulighed for prissætning.

5. Kodevarer

Nyttige links: Hjemmeside | Blog | Gratis udfordringer | Præmie

Codewars giver en stor samling af kodningsudfordringer indsendt og redigeret af deres eget samfund. Du kan løse udfordringerne direkte online i deres editor ved hjælp af mere end 20 programmeringssprog. Du kan se en diskussion for hver udfordring samt brugerløsninger. Du kan optjene point og bestige placeringen ved at løse deres udfordringer.

Fantastisk til

Codewars er fantastisk til folk i begynder-til-mellemfasen. Udfordringerne skabes af samfundet, så du bliver udsat for mange forskellige typer kodningsudfordringer.

Priser / Premium-indhold

De tilbyder alle deres udfordringer skabt af samfundet gratis, og deres premium-abonnement giver dig adgang til nogle seje funktioner på deres platform.

6. HackerRank

Nyttige links: Hjemmeside | Blog | Udfordringer

HackerRank har en stor samling af kodningsudfordringer, der er skræddersyet til algoritmer og datastrukturer, sammen med præparatmateriale til interview, et diskussionsforum for hver udfordring og en liste over de bedste brugerløsninger. De har udfordringer for andre emner såvel som funktionel programmering, AI, Shell, SQL og mere.

Fantastisk til

HackerRank er fantastisk til mellem-til-avancerede programmører, der allerede har hentet det grundlæggende i et sprog og er klar til at løse mere komplicerede problemer. Udfordringerne er skrevet med matematisk notation og kan undertiden være lidt forvirrende, hvorfor det måske ikke er så godt for nybegynderudviklere.

Priser / Premium-indhold

Alle udfordringerne på HackerRank er gratis, og der er ingen mulighed for prissætning.

7. TopCoder

Nyttige links: Hjemmeside | Blog | Udfordringer

TopCoder er en af ​​de originale platforme til konkurrencedygtig programmering online. Det giver en liste over algoritmiske udfordringer fra tidligere konkurrencer, som du kan udføre på egen hånd direkte online ved hjælp af deres kodeditor.

Deres populære Single Round Matches tilbydes et par gange om måneden på et bestemt tidspunkt, hvor du konkurrerer mod andre for at løse udfordringer. Her er nogle emner, som deres udfordringer kan dække.

Bortset fra at løse udfordringer til sjov online tilbyder de sponsorerede konkurrencer, hvor du kan vinde priser for at skrive den bedste løsning.

Fantastisk til

TopCoder er bedre egnet til avancerede programmører, der er komfortable med at løse algoritmeudfordringer, der beskæftiger sig med avancerede emner som grafsøgning og talteori.

Priser / Premium-indhold

Alle udfordringerne på TopCoder er gratis, og der er ingen mulighed for prissætning.

8. Codeforces

Nyttige links: Hjemmeside | Diskussion | Udfordringer

Codeforces er nu sandsynligvis den øverste konkurrencedygtige programmeringswebsite (for nogle år siden var TopCoder, hvor de mest konkurrencedygtige programmører brugte deres tid).

Der er problemer, du kan løse online for at øve, men der er ingen online editor. I stedet for skriver du din løsning i din egen editor og derefter uploader den til deres system, som derefter tester din kode mod en række testsager.

De afholder også ofte konkurrencer, hvor de bedste konkurrencedygtige programmører deltager i.

Fantastisk til

Avancerede og konkurrencedygtige programmører, der virkelig nyder at løse vanskelige algoritmeudfordringer.

Priser / Premium-indhold

Alle udfordringer på Codeforces er gratis, der er ingen mulighed for prissætning.