Lær det grundlæggende inden for datalogi og Python i denne gratis virtuelle klub

Lærer du at kode i 2020?

Eller arbejder du allerede som udvikler, men ønsker at lære det grundlæggende inden for datalogi?

Jeg vil gerne invitere dig til at deltage i CodeBookClub, et gratis virtuelt møde for nye og mellemliggende programmerere. Klubben er klar til at læse en ny bog sammen - en introduktion til datalogibog, der fokuserer på at undervise i det grundlæggende inden for datalogi og programmeringssproget Python.

Du tænker måske på en bogklub som en gruppe mennesker, der bare læser og diskuterer en bog sammen. Vores læsning vil dog omfatte igangværende aktiviteter, udfordringer og samfundshændelser, der holder os aktivt lærende og skabende.

Læs videre for flere detaljer!

Hvem er dette møde til?

  • Mennesker uden nogen tidligere kodningserfaring, der gerne vil komme i gang med kodning.
  • Selvlærede udviklere, der ønsker at lære det grundlæggende inden for datalogi.
  • JavaScript-udviklere interesseret i at lære Python (og Scheme).

Hvorfor deltage i denne gruppe?

freeCodeCamp-grundlægger Quincy Larson har sagt, ” den værste måde at lære at programmere er at lære alene.

Når du lærer alene, er det lettere at give op, når du sidder fast på et kodningsproblem. Eller du mister motivation, fordi du ikke havde nogen, der holdt dig ansvarlig for at fortsætte med at lære. Det er her klubben kommer ind!

Uanset om du lærer at kode for første gang eller allerede er en udvikler, i denne klub lærer vi grundlæggende informationsteknologi, arbejder igennem problemer, når vi sidder fast og holder hinanden ansvarlige for at fortsætte med at lære.

Jeg arbejder i øjeblikket som softwareudvikler, men for 3 år siden brugte jeg online ressourcer som freeCodeCamp til at lære mig selv at kode.

Hvordan jeg gik fra komplet nybegynder til softwareudvikler - og hvordan du også kan af Madison Kanna Hvordan jeg gik fra komplet nybegynder til softwareudvikler - og hvordan du også kan slået ud på en kaffebar. For to år siden var jeg lige hvor du er i dag . Jeg ville blive en professionel programmør. Men jeg havde ingen idé om, hvordan man laver ithappen. Jeg havde ingen universitetsgrad, ingen tidligere medarbejder ... freeCodeCamp.org freeCodeCamp.org

Den ene ting, der hjalp mig mest, var at finde samfund af mennesker, der lærte med mig. Vores bogklub er for udviklere af ethvert oplevelsesniveau, der gerne vil være med!

Hvad vil vi lære?

Vores gruppe vil læse Intro To Computing, en introduktion til datalogiskrevet af professor David Evans fra datalogi ved University of Virginia.

Bogen er en introduktion til flere grundlæggende data inden for datalogi, som du måske har hørt om, men som du vil lære mere om: algoritmer, kodningssprog, data, tolke, måle omkostninger og mere. Hvis du vil se bogens indholdsfortegnelse, kan du gøre det her.

Bogen introducerer os også til Python og (nogle ordninger) med kodningsøvelser og lektieopgaver - så det er ikke kun en bog med fokus på teori, men har mange øvelser igennem.

Hvordan deltager medlemmer?

Aktivt at lære med andre udviklere er, hvad klubben handler om. Hvis du tilmelder dig vores læsning, kan du vælge at gennemføre forskellige aktiviteter hver uge, såsom at udføre kodeøvelser fra bogen med andre medlemmer af klubben, besvare diskussionsspørgsmål eller blogge eller tweet om det, du lærer. For flere detaljer om, hvordan du kan deltage:

Intro To Computing Book Club Intro To Computing Book Club Fuld bog: //computingbook.org/ (gratis) Discord: //discordapp.com/invite/a2ZahrB Site m / dias, øvelser, løsninger og ekstra ressourcer: //www.cs .virginia.edu / ~ evans / cs1120-f11 / allclasses ... Google Docs

Vi opretter også nogle live Zoom-opkald, hvor vi mødes i et videoopkald for at diskutere bogen og vores kodningsøvelser.

Hvad koster bogen og klubben?

Denne bog er 100% gratis og kan findes her. Klubben er også gratis.

Hvornår starter læsningen?

Du skulle have læst kapitel 1 i bogen inden den 12. april.

Her er flere detaljer om klubben:

Intro To Computing Book Club Intro To Computing Book Club Fuld bog: //computingbook.org/ (gratis) Discord: //discordapp.com/invite/a2ZahrB Site m / dias, øvelser, løsninger og ekstra ressourcer: //www.cs .virginia.edu / ~ evans / cs1120-f11 / allclasses ... Google Docs

Hvis du gerne vil tilmelde dig klubben, kan du tilmelde dig vores e-mail-liste for at blive inviteret, få instruktioner om, hvordan du tilmelder dig klubben og blive med os inden for 5 minutter. Du får også opdateringer om fremtidige aflæsninger og samfundshændelser.

Klubben er altid 100% gratis.

Hvis du har feedback eller spørgsmål til dette indlæg, er du velkommen til at tweet mig @madisonkanna eller følge @CodeBookClub.