Her er Hello World-appeksempler til hvert større programmeringssprog - alt sammen i et GitHub-lager

En af de første ting, som du bliver bedt om at gøre, når du begynder at lære at programmere, eller når du bare lærer et nyt programmeringssprog, er at gøre noget virkelig simpelt. Et af de første trin, du gør, er at udskrive en simpel tekst. Når du læser dette, ved du muligvis, hvilken tekst der er den mest almindelige og den, jeg henviser til.

Den tekst, jeg taler om, er Hello World.

Denne tekst skal være for dig som en måde at hilse verden på, da du lige er påbegyndt en vigtig rejse. En læringsrejse så meget som muligt.

Et GitHub-lager er allerede udarbejdet med eksempler fra så mange programmeringssprog og anbragt dem på en almindelig måde, så andre mennesker kan se, hvordan den samme procedure udføres på forskellige programmeringssprog.

Denne enkle opgave implementeret i Java, JavaScript, Python, Ruby, C ++ og mange andre sprog er allerede derinde. Indtil nu har dette arkiv taget mange bidrag til mange programmeringssprog, selv i mange af hvilke du og jeg måske aldrig har hørt om før.

Det er open source, og du kan også bidrage til det, hvis du kender et andet programmeringssprog, der ikke er angivet derinde.