Sådan vælges den rigtige kodning Bootcamp

En kort guide til ansøgning, samtale og beslutning

Jeg har lært at kode i næsten 10 måneder, og indtil for nylig har dette været en mest selvdreven indsats. Jeg startede med de samme gratis ressourcer, som de fleste nybegyndere bruger. Jeg supplerede min læring med betalt indhold på egghead.io, Code School og et par kurser, der var vært på Udemy.

At gå ned på den selvlærede vej er en god mulighed for de fleste mennesker, især dem der allerede er ansat og ikke har meget pres for at skifte karriere og finde et udviklingsjob.

Jeg har ikke tidens luksus mere, og jeg har besluttet at tilmelde mig Viking Code School for at hjælpe mig med at få job-klar på meget kort tid.

Jeg ansøgte om 5 kodende bootcamps i sidste måned, og jeg vil gerne dele mine meninger om hvert program, og hvordan jeg i sidste ende besluttede at gå med Viking Code School.

Hack Reactor Remote Beta & MakerSquare Austin, TX

Betragtes som “Harvard of coding bootcamps”, Hack Reactor og dets søsterskole MakerSquare er førsteklasses. Hvis du har råd til den høje pris på $ 17.780 USD, har du en meget givende og udfordrende uddannelsesmæssig oplevelse. Her er fordelingen:

 1. Ansøgning - Ansøgningsprocessen er super let og tager kun ca. 2 minutter. Efter at have udfyldt nogle grundlæggende oplysninger om dig selv, planlægger du et teknisk interview, og det er det! Du har kun brug for en enkelt ansøgning, selvom du vil ansøge om flere af Hack Reactors tilknyttede skoler.
 2. Interview - Du vil chatte med en nyuddannet studerende, der vil bede dig om at gennemføre flere udfordringer. Jeg vil ikke gå i detaljer her, men du bør helt sikkert være fortrolig med JavaScript og meget fortrolig med iterering gennem objekter og arrays og ved hjælp af tilbagekaldsfunktioner. Interviewet for Hack Reactor og MakerSquare var identisk, så jeg anbefaler at ansøge til flere skoler og have flere interviews.
 3. Min beslutning - Undervisningen var en meget stor afbrydelse for mig. Og selvom jeg har en fantastisk kredit, ville jeg ikke optage endnu et lån og føje til min allerede svimlende studiestyringsgældsbalance. Jeg ville ønske, at jeg havde råd til undervisning og leveomkostninger, men hvis det ikke er et problem for dig, så prøv det! Programmet handler om JavaScript, som er det hotteste sprog lige nu.

Kodningshus i Fremont, Californien

Dette er en live-in kodende bootcamp, hvilket betyder at du lærer, spiser og sover på samme sted i tre måneder. Ligesom MakerSquare og Hack Reactor fokuserer Coding House på JavaScript og MEAN-stakken. Undervisningen udsættes, og du betaler ikke, før du har fundet et job.

Nå, det er ikke ligefrem "ikke betaler" på forhånd. Du skal stadig betale et depositum$ 2.000 ud over $ 4.000 for værelse og kost. Så det er seks store foran. Men hej, du behøver ikke bekymre dig om husleje, madlavning eller rengøring. Fantastisk!

Og hvad udsættes undervisningen præcist? Det betyder IKKE, at du betaler ingen undervisning. Hvis du finder et fuldtidsjob inden for 6 måneder efter afslutningen af ​​programmet, betaler du et placeringsgebyr svarende til 18% af dit første års løn . Depositumet på $ 2.000 går til dette placeringsgebyr, men du skal betale placeringsgebyret i løbet af de første 6 måneders ansættelse . Forudsat at du finder et job med en løn på $ 90.000, tager du kun hjem $ 3.300 om måneden efter skat og betaler Coding House's placeringsgebyr. Denne meget lille lønseddel ville kun vare i 6 måneder, men helvede, det er det, jeg laver som engelsklærer! Og en sidste note:Du skal være autoriseret til at arbejde i USA for at kvalificere dig til udsættelse af undervisningen. Hvis ikke, skal du betale den fulde pris på $ 14.000 . Undskyld canadiske venner :-(
 1. Ansøgningen - Ansøgningen var relativt let. Ud over at udfylde grundlæggende oplysninger om dig selv skal du gennemføre 10 af deres prep-øvelser, før du kan gå videre til det første interview.
 2. Interviewet - Der er faktisk to interviews. Den første vil være med Nick, grundlæggeren af ​​Coding House, og dette er bare en uformel samtale for at se, om du passer godt ind i programmet. (Sandsynligvis for at sikre, at du ikke er for underlig. Ingen vil dele en køjeseng med et kryb!). Det andet interview er et “teknisk” interview, men der var ingen udfordringer med kodning eller algoritme. Du chatter simpelthen med en af ​​instruktørerne og besvarer et par enkle spørgsmål om JavaScript og programmering generelt.
 3. Min beslutning - Rum- / bestyrelses- og undervisningsudskydelsen var store salgsargumenter for mig, men jeg fik indtryk fra forberedelsesarbejdet og interviews, at dette program er rettet mod begyndere med ringe erfaring med programmering eller webudvikling. Jeg siger ikke, at jeg ikke kunne lære noget nyt med Coding House, men jeg tror ikke, jeg ville ramme jorden med disse fyre og blive udfordret nok af deres læseplan. Hvis du er en ægte begynder, kan Coding House muligvis være programmet for dig.

App Academy i San Francisco

Dette er et andet meget velrenommeret bootcamp i San Francisco. Af alle de skoler, du kan søge på, er App Academy den mest konkurrencedygtige. Accepteringsgraden svinger omkring 5%, hvilket betyder at du har bedre odds til at komme ind på en Ivy League-skole!

Dette program tilbyder også udsat undervisning (se min note ovenfor om hvad det betyder), men kun hvis du er autoriseret til at arbejde i USA. App Academy fokuserer på at bruge Ruby on Rails til bagenden, men du får stadig en sund dosis JavaScript til frontenden.

 1. Ansøgningen - I modsætning til de andre tager din ansøgning cirka en time at gennemføre. Ud over at besvare de sædvanlige biografiske spørgsmål, skal du også løse tre eller fire algoritmiske udfordringer inden for en time. Udfordringerne var ret lette, og jeg var i stand til at gennemføre dem på cirka 20 minutter.
 2. Interviewet - Dette var det sværeste interview, jeg havde, og det var meget klart, hvorfor de har så lav acceptrate. Du vil udføre tre algoritmiske udfordringer i interviewet, og du har nøjagtigt 15 minutter til at gøre hver enkelt. Og de er også virkelig vanskelige udfordringer! Jeg var i stand til at gennemføre de to første uden problemer, men den sidste gjorde virkelig mit hoved i. Sørg for, at du får en masse øvelse i Code Wars og Hacker Rank, før du prøver dette interview.
 3. Min beslutning - Jeg blev kun tilbudt betinget accept i programmet, og min ansøgning ville have været genovervejet, hvis jeg deltog i $ 2.000 forberedelseskursus (som ville dække mit depositum, hvis jeg blev accepteret i programmet senere). Men selvom jeg var blevet accepteret i programmet, skulle jeg betale for leveomkostninger for den dyreste by i Amerika og sandsynligvis udslette mine besparelser i processen.

Viking Code School

Og endelig min drømmeskole!

VCS er den første online kodende bootcamp, og dens grundlægger, Erik Trautman, er kandidat fra App Academy. Dette program fokuserer også på Ruby on Rails og går dybt ind i CS-fundamentet og jobsøgningsprocessen. Dette er et andet "ikke betal, før du får et job" -program, men der er også mulighed for at deltage i Flex-programmet, som har ugentlige startdatoer og et månedligt prissystem.

Det tager de fleste deltagere 6 til 10 måneder at gennemføre Flex-programmet på deltid, og når du har gennemført programmet, er du ikke forpligtet til at betale jobgebyret.

 1. Applikationen - Den ligner meget på App Academy's applikation. Besvar et par enkle spørgsmål om dig selv, og udfør et par kodningsudfordringer døgnet rundt.
 2. Interviewet - Også meget udfordrende kodningsøvelser under interviewet. Jeg vil sige, at Viking Code Schools interview er lige så hårdt som App Academy's, så du vil helt sikkert gøre noget ved det grundlæggende og blive rigtig hurtig til at løse problemer. Erik understreger virkelig vigtigheden af ​​at kommunikere tydeligt under interviewet, så få for vane at tale højt, mens du koder.
 3. Min beslutning- Efter fem bootcamp-applikationer og interviews gik jeg i sidste ende til Viking Code School Flex-programmet. For det første har de en sindssygt positiv tilstedeværelse på nettet og omdømme, og jeg kunne ikke finde snavs eller rædselhistorier om Erik eller Viking Code School. De tidligere deltagere har fundet job som webudviklere på fuld tid, og det er svært at argumentere med succes. For det andet kan jeg lide de rullende startdatoer for Flex-programmet, og hvordan jeg kan gennemføre kurset på deltid. Jeg har fem måneder tilbage i Korea, og jeg vil næsten være færdig med kurset, når jeg kommer hjem. Og endelig er undervisningen til Flex-programmet overkommelig, og jeg behøver ikke optage nogen lån. Der er i øjeblikket tre niveauer af support, hver med forskellige priser, og det er muligt at skifte frem og tilbage fra niveau til niveau. For eksempel,begyndelsen af ​​programmet fokuserer på HTML, Bootstrap og det grundlæggende i Ruby programmeringssprog. Fordi jeg har det godt med alle disse teknologier nu, besluttede jeg at gå med det laveste niveau af support (og spare penge), men jeg skifter til et højere niveau, når jeg kommer ind i de sværere udfordringer og projekter.

Dine spørgsmål

Har du spørgsmål om disse skoler eller kodning af bootcamps generelt? Skriv dem nedenfor, så svarer jeg hver enkelt individuelt. Jeg håber, at denne guide var en succes, og jeg ønsker held og lykke med dine kodningsbestræbelser!