Sådan rejser du verden som udvikler

Vi har alle set det. Det Facebook-billede af en ven, der poserer på en paradisisk strand - med en bærbar computer og en kokosnøddrink - og billedteksten: "mit kontor for dagen."

For mange mennesker lever dette drømmen. Og det er ikke svært at se hvorfor.

At have et job, der giver dig mulighed for at lave dine egne timer og rejse på samme tid er ret sejt. Men det er ikke altid let.

Så lad os tale om, hvordan du kan komme i gang. Vi diskuterer nogle af de bedste ressourcer, du kan drage fordel af, og nogle ting at være opmærksom på undervejs.

Sæt realistiske forventninger til fjernarbejde

Først og fremmest, lad os få en ting lige. Stranden er et forfærdeligt sted at arbejde. Du har måske prøvet det en eller to gange for at gøre alle vores venner derhjemme jaloux på din utrolige nye livsstil. Men faktum er:

  • Stranden har ingen WiFi.
  • Sand og salt ødelægger din computer (sand + magsafe adapter = ikke sjovt)
  • Du får forfærdelig solskin på din skærm.

Og der er hundrede andre grunde til, at du faktisk ikke vil prøve at arbejde på en strand.

Virkeligheden ved fjernarbejde er, at du sandsynligvis vil bruge det meste af din tid på caféer, samarbejdsrum, offentlige områder med wifi og derhjemme. Og det er fantastisk! Der er intet galt med det!

Og for ordens skyld er alle de mennesker, der sender latterlige billeder af deres "kontor for dagen", for det meste fulde af det.

Tag det fra mig - jeg er personligt gået til denne slags satiriske ekstremer:

Udfordringer, som fjernudviklere står over for

Nogle af de største udfordringer, som fjernudviklere står over for, når de arbejder i udlandet, er:

  • Upålidelig / langsom wifi
  • At finde ensartede arbejdssteder (dagtimerne / natten)
  • At være omgivet af mennesker på ferie (mens du har brug for at holde timer i arbejdet)
  • Koordinering af arbejde med mennesker i forskellige tidszoner
  • Find steder at hoppe på et opkald med dine kolleger / kunder
  • Navigere i de juridiske problemer omkring at arbejde eksternt i udlandet uden arbejdstilladelse
  • At være fokuseret, mens du laver dine egne timer

Disse virker måske ikke som særlig store udfordringer i starten, men når du er på farten et stykke tid, begynder de virkelig at bunke op. Og jo flere ulemper du har, jo sværere er det at holde en jævn rutine.

Hvad med de gode ting?

Nu hvor vi har skåret igennem mange af de vanskelige ting, hvorfor graver vi ikke i de saftige bits. Hvad gør fjernarbejde godt?

Fjernarbejde kan være ekstremt givende, hvis du kommer ind i en god rille med det. En af de bedste ting ved det er, at selvom du arbejder 40–50 timer om ugen (eller ofte mere for virksomhedsejere), så snart du er på pause, kommer du til at springe ud til frokost i Japan eller gå for en surf efter arbejdet på Bali eller zip hjem på din scooter gennem nogle frodige grønne rismarker i Vietnam.

Du begynder at bemærke, at selvom du ikke har mange af den luksus, du måske har derhjemme (en bil, et 4K-tv, din flammende hurtige wifi, hele dit hjem bliver automatiseret med en Raspberry Pi), nyheden om at bo i et drastisk andet miljø er en meget tilfredsstillende oplevelse.

Det er virkelig nyheden om alle de små interaktioner, du har uden for arbejdet, de steder, du kommer til at udforske om aftenen og i weekenden eller på en særlig dejlig eftermiddag, der gør fjernarbejde ekstremt tilfredsstillende. Du får venner med lokalbefolkningen, lærer så meget af et nyt sprog som muligt, og sug ind i al den utrolige kultur.

"Efter min mening er den største belønning og luksus ved rejser at være i stand til at opleve hverdagens ting som for første gang at være i en position, hvor næsten intet er så kendt, at det tages for givet." - Bill Bryson

Sådan kommer du i gang

Der er et par måder at komme i gang med fjernarbejde - enten ved at få et nyt job, påtage sig freelance-arbejde eller forhandle med din chef.

Metode nr. 1: Find et fjernjob på et websted som RemoteOK eller et af disse 25 andre websteder.

Metode nr. 2: Find nogle freelance-arbejdsmuligheder gennem venner og bekendte til at opbygge en kundebase. Eller prøv websteder som Upwork eller Toptal.

Metode 3: Forhandle et par små babytrin til fjernarbejde med din chef, og slå det derefter ud af parken. Prøv et par dage, og skub derefter et par uger. Læs denne Lifehacker-artikel om, hvordan du overbeviser din chef.

Ord til de kloge (et par små tip)

De største faktorer for at gøre din fjernerfaring vellykket er at opretholde en afbalanceret sund og bæredygtig livsstil. Så start med at etablere nogle rutiner.

Tilbereder / træner du normalt?

At spise ude hele tiden er en let (og lækker) fælde at falde i. Sørg for, at du finder måder at holde en sund diæt på, og ikke blive for ofte forført af den velsmagende, men junky turist mad. Træning? Find et fitnesscenter, gå på løb, eller find nogle måder at få den øvelse på.

Har du en rutine?

Angiv nogle almindelige kontortider for dig selv og hold dig til dem. Vågn op tidligt og få din hjerne til at arbejde, lav en kop te, gå en tur og få dagen startet. Det er ok at afvige fra rutinen her og der, men for det meste holde det konsistent.

Har du et stabilt sted?

Hvor skal du arbejde fra dag til dag? Find en cafe, der har anstændigt wifi og er åben i de timer, du har brug for at arbejde. Ikke nok? Derefter får du et medlemskab på et samarbejdsrum, antydet at de har fantastiske steder over hele verden. Spejr nogle gode steder på Workfrom.

Har du en vag idé om, hvor du skal rejse til?

Du behøver ikke have planlagt ting til en T. Men at få nogle meninger om gode steder at gå, der har pålideligt internet, gode 4G SIM-kort (store bonuspoint for steder som Thailand og Taiwan).

De bedste steder at starte din søgning er på NomadList. Du kan filtrere efter vejr, nem adgang, leveomkostninger, internethastigheder og meget mere.

Har du mennesker omkring dig, der også arbejder?

At hænge rundt i vandrerhjem og lignende kan være udfordrende, fordi alle, du møder, sandsynligvis vil være på ferie. Ikke det ideelle scenario for dig, en person, der prøver at påtage sig bæredygtige langvarige rejser. Find andre som dig selv, der arbejder eksternt, og du får enormt godt ud af det.

Lær af andre

I løbet af dine rejser møder du masser af utroligt talentfulde udviklere og iværksættere. En ting, jeg vil understrege mere end noget andet, jeg hidtil har nævnt, er at udnytte mulighederne for at møde dem.

Tjek Meetup.com og find begivenheder i nærheden af ​​dig. Gå til samarbejdsrum og find lokale startups at mødes med.

At være udsat for udviklere og iværksættere fra hele verden er en af ​​de mest lærerige og givende oplevelser, du har. Det vil åbne dit sind for forskellige perspektiver, filosofier og ekspertise. Der er virkelig intet som det.

Hvad med samarbejdsretreater?

Nogle kalder dem samarbejdsretreater, andre kalder dem samarbejdsgrupper. Der er en million forskellige navne på disse typer begivenheder.

På den ene eller anden måde har du sikkert hørt murren eller fået annoncer på Facebook om, hvordan man rejser rundt i verden i et år med en gruppe ligesindede. Faktisk er det sådan, jeg startede mit arbejde-rejse-eventyr. I et år var jeg Trip Facilitator for en gruppe kaldet Hacker Paradise.

I dag er disse typer tilbagetrækninger et øre et dusin. Alle og deres onkel har startet en slags rejse + arbejde, yoga + coworking, surfing + coworking tilbagetog, og de kan variere betydeligt i længde, kvalitet og pris. Her er en hel liste over dem, du kan tjekke ud.

Mit eneste råd her er at være forsigtig og læse masser af anmeldelser, inden jeg laver en stor forpligtelse.

Seneste bootcamp grad? Har du længe tænkt over denne beslutning? Det er sandsynligvis en fejl at gå ned i langvarige rejser med det samme. Dit største mål lige nu skal være at hacke nye projekter, bidrage til open source og størkne og bygge videre på alle de færdigheder, du har lært.

Når det er sagt, mens du leder efter arbejde, kan det vise sig at være yderst gavnligt at deltage i et samarbejdsretreat for udviklere i et par uger. Det kan få dig til at samarbejde med strålende udviklere. Sammen kan du hacke på sjove projekter. Du kan opbygge et utroligt netværk af mennesker, der kan dele muligheder, forbindelser og rådgivning.

Kort fortalt

Vil du arbejde og rejse? Fantastisk! Find en måde og få det til at ske. Tal med succesrige mennesker, du kender, der har gjort det, og spørg om råd. Ligesom at lære at kode, er du nødt til at blive fortrolig med at være ubehagelig.

TØRR: Gentag ikke dig selv. Ligesom i programmering behøver du ikke genopfinde hjulet. Udnyt alle de fantastiske værktøjer og ressourcer, som folk bruger til at gøre deres arbejde / rejseliv lettere og mere effektivt.

Udnyt de utrolige mennesker, du møder, og lær af dem. Hold disse forbindelser tæt, og de vil uundgåeligt komme tilbage til gavn for dig senere.

Held og lykke og glade rejser! Spørgsmål? Du er velkommen til at nå mig på Twitter @izzydoesizzy.

Om Izzy

Iskender Piyale-Sheard (også kendt som Izzy) er Community Manager hos Lighthouse Labs, et web / iOS bootcamp i Canada. På fritiden kan han godt lide at skrive om karrierevækst, lære sig selv at kode og arbejde på sjove samfundsprojekter.

Find ham på: izzydoesizzy.com