Top iOS App-udviklingstendenser, der vil regere i 2020

Teknologi har altid bragt noget nyt med tiden. Og med disse stadigt skiftende teknologier skal du holde dig opdateret for at få alle fordelene ved det nye.

Når vi taler om teknologi, er en af ​​de første ting, der sandsynligvis kommer til at tænke os, mobiltelefoner og mobile applikationer. Vi er også meget opmærksomme på navnet og berømmelsen af ​​iOS-enheder.Og som vi har lært af en rapport fra Above Avalon, overstiger antallet af i-telefoner i naturen sandsynligvis nu 925 millioner.

Nu er det tid til at se på de bedste iOS-appudviklingstendenser i 2020. Vi bør tage et dybt dykke ned i iOS-mobilapp-udviklingstendenser, fordi iOS er blevet en af ​​de førende udviklingsplatforme på markedet i de senere år. iOS formodes også at være sikrere end noget andet operativsystem.

Vi kan se alt dette i disse statistikker fra Statista.com :

Disse statistikker viser den kumulerede Apple App Store-indtjening for mobilapp-udviklere fra januar 2020. Fra den sidste rapporterede periode havde Apple betalt i alt 155 milliarder amerikanske dollars til iOS-appudviklere.For et år siden beløb dette tal sig til 120 milliarder amerikanske dollars .

Ifølge Goodworklabs.com , med en markedsandel på 18% og en samlet andel på 99,6% med Android, er Apples iOS et af de mest skerende operativsystemer i verden.

Efter at have gennemgået de forskellige statistikker og fakta, er det tid til at springe ind i forskellige tendenser for at se efter iOS-appudvikling i 2020.

Forbedret appsikkerhed

Sikkerhedsfunktioner er en af ​​de mest nyttige og vigtige tendenser i iOS-mobilappsudvikling. Du er måske alle opmærksomme på Apples sikkerhedsalgoritmer. Virksomheden er faktisk berømt for sine hardcore sikkerhedslag og yderst sikre politikker, der hjælper med at stoppe hack til Apple-enheder.

I betragtning af antallet af hackingangreb i disse dage kan en fejl ødelægge alt. Og Apple har omkring 1,4 milliarder aktive enheder.

Forbes offentliggjorde en artikel med titlen "iPhone Hack: Google advarer 1 milliard Apple-brugere, de måske er blevet angrebet" den 30. august 2019. Dette var lige før lanceringen af ​​iPhone 11, og næsten alle iOS-enheder blev fundet sårbare. Sårbarheden blev rettet i de seneste iOS-opdateringer.

Ifølge en erklæring fra Phil Schiller, Senior Vice President for Worldwide Marketing hos Apple Inc,

"(Apple hjælper) med at beskytte vores børn mod teknologier, der kan bruges til at krænke deres privatliv og sikkerhed."

Dette kaster lys over potentielle sikkerhedsmangler. Og for at hjælpe med at lukke dem har Apple indledt en kultur, der dækker hele virksomheden, der dækker brugerens behov for at skabe et sikkert miljø. Så deres mål er at hjælpe med at forbedre den generelle sikkerhed samt forhindre cyberangreb og databrud.

Lad os tale om automatisk udfyldning af adgangskode. Vidste du, at Apple har implementeret ASWebAuthentication Sessions, som hjælper med at koordinere cookies og webstedsdata til login? Med dette er enheden i stand til at bruge autentificeringstjenestens rammer for at inkorporere adgangskodeadministrationsapps.

Cloud-integrerede iOS-apps

Cloudteknologi har bragt en revolution i teknologirummet såvel som mange muligheder. Ved hjælp af skyteknologi kan organisationer gemme store mængder data i skyen uden frygt for at bruge for meget datarum.

På grund af dette er de fleste iOS-apps nu bygget på cloud-teknologi, da dette er en af ​​de mest pålidelige platforme, hvor du kan gemme data. Du kan også få adgang til det overalt med fuld sikkerhed, hurtigt og nemt.

Du har sikkert hørt om "iCloud" -tjenester. Dette giver brugere af iOS-enheder mulighed for at gemme deres indhold uden at bekymre sig om plads. Indhold gemt i iCloud indeholder ting som billeder, filer, noter og meget mere.

iCloud kan tilgås på enhver enhed med dit login-id og din adgangskode. Ifølge Wikipedia stoler 850 millioner mennesker på iCloud.

En væsentlig fordel ved at have skybaserede apps er, at de ikke har brug for noget fysisk rum i dit system, da du kan køre dine data direkte på skyen.

Skyen hjælper med at forbedre og udvide den interne hukommelse på dine smarte enheder. Denne vigtige funktion i skybaserede apps hjælper med at øge produktiviteten og samarbejde med mobilapps.

Denne tendens vil revolutionere appudviklingen i de kommende år.

Virksomhedsudvikling

Virksomhedsudvikling er en af ​​de mest vigtige og primære dele af mange virksomheder, og det er derfor, de fleste af udviklerne foretrækker at bygge Enterprise-software via iOS.

Virksomhedsudvikling skal ske på en tilpasset måde, så brugeren kan få alle fordelene. Det giver den bedste brugeroplevelse, forbedret sikkerhed og høj produktivitet.

Dette er grunden til, at de fleste iOS-udviklere stoler på iOS, fordi det er nyttigt i skalerbar virksomhedsudvikling.

Kilde: The Verge

Swift 5 programmeringssprog

Programmeringssproget Swift 5 er blevet ret trendy. Apple har frigivet det med et stabilt Application Binary Interface (ABI) og binær kompatibilitet.

Ud over ABI har Swift 5 rå strenge, fremtidige enum-sager, en resultattype, kontrol af heltalsmultipler og meget mere. Nu fokuserer iOS-appudviklingsfirmaer på at bruge Swift efter bedste evne til optimal forretningspåvirkning.

Kilde : 9to5Mac

Ifølge Reddit “Af de 110 bedste apps i appbutikken bruger 42% Swift. Hvis du ignorerer spil, bruger 57% af apps Swift. ”

Hurtige biblioteker vil blive integreret i alle fremtidige macOS, iOS, Wearable OS og TVOSenhed.

Swift 5 er kildekompatibel med Swift 4, Swift 4.1 og Swift 4.2 samt med X-kode 10.2. Den har en kodemigrering, der er designet til automatisk at håndtere nogle af de nødvendige kildeændringer.

En af de væsentlige fordele ved denne software er, at den er meget kompatibel med Linux, så det vil være let for udviklere at øge deres vidensbase for Swift 5, når de designer apps.

IoT-fokuserede apps

Der er ingen tvivl om, at tingenes internet er blevet en del af det daglige liv, så der er ingen grund til at introducere det. Denne teknologi bliver mere og mere kendt for dagen blandt udviklere over hele verden.

Tingenes internet er en kommunikationskilde mellem dig og din smarte enhed. Derfor skaber det en revolution.

I dag er udviklere mere fokuserede på at bygge iOS-apps, der for eksempel kan oprette forbindelse til internetaktiverede enheder. Så vi kunne sige, at IoT har hjulpet udviklere med at skabe ekstraordinære tilbud til brugerne ved at integrere bedre forbindelsesfaciliteter i deres apps.

Der er ingen tvivl om, at IoT vil revolutionere den tekniske verden. Dette er grunden til, at iOS-udviklere skal bruge denne teknologi som deres vigtigste værktøj. Det er bestemt gavnligt og gør tingene lettere for slutbrugere.

Lad os se på et eksempel: farmaceutiske virksomheder bruger IoT-enheder til at hjælpe med at udvikle temperaturovervågningsapps. Disse apps kan registrere, om temperaturer for bestemte processer (som ønsket for det samme) ikke overstiger de tilladte grænser. Så der er mange felter, hvor IoT efterlader sin indflydelse med stor positivitet.

Globalt forventes antallet af aktive IoT-enheder at vokse til 10 milliarder i 2020 og 22 milliarder i 2025 , siger IOT-analytics.com

Afsluttende ord

På basis af disse oplysninger kan du nu se, at de ovennævnte tendenser til iOS-appudvikling vil regere 2020. Så du bør bestemt ikke glemme disse tendenser, mens du arbejder på dine iOS-apps i år.

Hvis du stadig har spørgsmål, kan du udforske dette enorme emne mere. Ellers kan du efterlade en kommentar for at fortælle mig, hvordan denne artikel hjalp dig.

En relateret interessant læsning: Top mobilapptendenser til 2020