Sådan sender du en app til App Store til gennemgang

Apple-teamet har en streng vision om kvaliteten af ​​mobile applikationer. Dette er virkelig godt for brugerne, fordi Apple-teamet arbejder hårdt på at gøre App Store til et pålideligt økosystem. App Store har en høj tærskel og hårde krav, ikke kun for appens ydeevne, men til implementering af passende sikkerhedsforanstaltninger. Brugeren kan være sikker på, at iOS-applikationer er pålidelige.

Imidlertid kan opfyldelse af alle kravene blive et rigtigt helvede for udviklere. Bare for at sammenligne kan udviklingen af ​​applikationen kun tage et par uger, mens tiden brugt på at passere App Store-gennemgangen kan være op til en måned (eller endda måneder, hvis udvikleren ignorerer Apples udviklerretningslinjer).

Jeg arbejder hos Dashdevs som Client Engager. Min vigtigste pligt er at oprette applikationer fra bunden, så de bestå gennemgangen. Jeg arbejder med kundernes krav. Vi har mere end 9 års ekspertise inden for udvikling af iOS-applikationer. Vi har arbejdet med forskellige markeder, industrier og forskellige virksomheder.

Applikationernes kompleksitet varierer også. Vi indsendte 250+ apps til gennemgang i 2018. Ikke alle bestod anmeldelsen første gang. Men nogle gange følte vi virkelig uhæmmet glæde fra en god anmeldelse.

I denne artikel vil jeg dele vores erfaringer, så du kan undgå almindelige fejl og let bestå gennemgangsfasen.

Sådan ansøger du om App Store

En skinnende helt ny iOS-applikation er udviklet, testet og klar til at se verden. En binær fil er allerede uploadet til iTunes Connect-panelet. Men hvad skal der ellers til?

 • Du skal tilføje grundlæggende oplysninger (beskrivelse, tags, kontakter) om din applikation, tilføje skærmbilleder og legitimationsoplysninger for en demo-brugerkonto (hvis din applikation kræver godkendelse).
 • Du skal medtage detaljerede forklaringer på ikke-åbenlyse funktioner (som indfødt gestusbrug) og køb i app i notaterne til appanmeldelse.
 • Derefter skal du trykke på knappen "Send til gennemgang" for at informere Apple om, at din applikation er klar til App Store.

Du får besked, hvis der mangler noget vigtigt i beskrivelsen. Derefter ændres ansøgningsstatusanmeldelsen til “Venter på gennemgang”. Det kan tage et par dage, før den rigtige kontrol begynder. Når verifikationsteamet faktisk starter gennemgangen, ændres ansøgningens status til "Under gennemgang".

Tip: Du sparer noget ved at installere iTunes Connect-applikationen på din iPhone for at modtage øjeblikkelige meddelelser om alle statusændringerne.

App Store-gennemgang er et obligatorisk trin for alle applikationer. Processen med appbekræftelse holder sig til Apples retningslinjer for at sikre den bedste og sikreste brugeroplevelse.

De gennemgår også de primære oplysninger om applikationen. En del af verifikationen udføres automatisk ved hjælp af scripts, og folk udfører den anden. Hvis din ansøgning har et problem, modtager du en underretning med en præcis beskrivelse af, hvad der skal rettes. Tidsrammen for den første gennemgangsfase løber mellem 3 og 7 dage. Inspektionen af ​​applikationsopdateringerne går hurtigere - fra 1 til 3 dage.

I løbet af de sidste par år har jeg haft nogle problemer med ansøgninger indsendt til gennemgang. Nogle af dem var lette at rette, og nogle tog mange timer.

Så hvorfor gik dine ansøgninger ikke videre ved første forsøg?

Her er hvad du skal tage i betragtning.

Brug retningslinjerne for human interface (HIG) til designet

Dine designere skal følge HIG lige fra starten. Knappernes størrelse og placering, korrekt brug af de grundlæggende UI-elementer og navigation skal overholde Apples retningslinjer. At løse problemer med HIG kan koste dig meget, hvis du finder disse problemer i slutningen af ​​udviklingen.

Tip: Opret ikke et program, der ser forvirrende ud som et eksisterende Apple-produkt eller nogen anden applikation (ingen copycats). Apple-teamet er meget strengt om dette.

Tjek listen over funktioner

Din applikation skal indeholde funktioner, indhold og et brugergrænseflade, der løfter det ud over et ompakket websted. Apple-teamet bryr sig om nytten og fordelene for brugeren.

Der var en sag, hvor en af ​​vores applikationer blev afvist, fordi Apple-gennemgangsteamet antog, at vores app ikke behøvede at have Tilmeld / Log ind-funktionaliteten. Så vi sendte en appelmeddelelse med bevis for relevansen af ​​denne funktionalitet.

En anden sag var lidt anderledes - applikationen var for enkel til AppStore (bare en sjov kalender). Applikationen havde brug for yderligere funktionalitet. Vi forbedrede det ved at tilføje en delingsfunktion, og den bestod gennemgangen.

En mere vigtig regel at henvise til er, at din applikation ikke skal kræve installation af andre applikationer.

Giv en demo-konto med fuld funktionalitet til Apple-teamet

App Store-gennemgangsteamet vil helt sikkert forsøge at registrere din app, men de skal også kontrollere resten af ​​funktionerne. For eksempel for at gennemgå funktionerne i en bankapplikation skal de have en konto med et aktiveret kort og nogle transaktioner på det. Du skal være sikker på, at kontoen får adgang til fuld funktionalitet, og alle backend-funktionerne er slået til.

Tip: Giv ikke denne konto til dit QA-team til sædvanlig test, især i gennemgangsperioden. En gang sendte vi en ansøgning til gennemgang, og på samme tid testede vores kvalitetssikringsingeniør blokeringsfunktionaliteten og forbød lejlighedsvis en ny bruger.

Ingen "test", "kommer snart", "beta", "prøve", "Testflyvning" i appen.

Al din fremtidige, ufærdige demo-funktionalitet må ikke bruges i appen. Brug slet ikke disse ord til dit applikationsindhold, heller ikke til skærmbilleder og beskrivelser i appen. Hvis du har brug for at teste din ansøgning, kan du tilmelde dig Testflight-tjenester.

Vi lavede engang en latterlig fejl med en anden af ​​vores applikationer. Som du måske ved, for at forberede en indsendelse til gennemgang tager udviklere undertiden skærmbilleder af applikationen lige fra TestFlight. Disse billeder sendes som skærmbilleder af den rigtige app til App Store. Hvis du gør det, skal du kontrollere to gange, da der kan være "Testflight" -etiketten i statuslinjen. Når dette sker, afvises din ansøgning. Denne tøffe ting kan blokere indsendelsen af ​​din ansøgning.

Ydeevne

Ingen nedbrud, ingen langsom ydeevne, ingen hukommelseslækage er tilladt for App Store-applikationer. Ufuldstændige appbundter og binære filer, der går ned eller udfører med åbenlyse tekniske problemer i applikationer, afvises med det samme.

Beskriv kun den eksisterende funktionalitet

Ingen reklame for fremtidige funktioner skal være i beskrivelsen af ​​appen.

Vilkår og betingelser / Fortrolighedspolitik .

Disse dokumenter eller linkene til dem skal føjes til appen. Du skal forklare brugeren, hvordan deres følsomme data behandles, og hvilke data der deles af appen med tredjeparter, og til hvilke formål (f.eks. Analyseværktøjer, reklamenetværk og tredjeparts SDK'er osv.). En bruger skal kende sletnings- og opbevaringspolitikkerne for din applikation.

Intellektuel ejendom

Du skal have tilladelse til at bruge alt materiale i appen (copyright-problem). Brug ikke tredjeparts varemærker, ophavsretligt beskyttede værker eller patenterede ideer i din app, hvis du ikke har opnået den nødvendige licens. Husk på begrænsningerne mod brug af seksuelt eller pornografisk indhold, marihuana, tobak, kontrollerede stoffer, vildledende citater af religiøse tekster og vold i mobilapplikationer.

Licenser

Hvis nogle regler inden for dit forretningsområde kræver en licens til at levere dine tjenester, såsom FinTech, Medicine, Healthcare osv., Skal du vedhæfte en kopi af disse dokumenter til ansøgningsgennemgangen. Hvis en app kræver specifik hardware, skal du give et tilsvarende certifikat eller licens til denne hardware.

En anden sag fra vores erfaring: en applikation brugte en speciel mærkatprinter. Først blev applikationen afvist, og vi havde brug for at få et certifikat til at bruge disse printere. Det tog os en måned at få officiel godkendelse fra producenten af ​​hardwaren.

Et andet eksempel var en digital bankapplikation. Vi havde brug for at give App Store-anmeldelse teamet E-penge-licensen. Dette gælder også for kryptokurrencyindustrien.

" Apps, der letter Initial Coin Offerings (" ICO'er "), handel med kryptokurrency futures og andre krypto-værdipapirer eller kvasipapirhandel skal komme fra etablerede banker, værdipapirfirmaer, handlende med futuresprovisioner (" FCM ") eller andre godkendte finansielle institutioner og skal overholde al gældende lovgivning ”.

Bed brugeren om tilladelser

Din applikation skal bede om tilladelse til brug af et kamera, en mikrofon, en placering, adgang til kontakter, kamerarulle og brugerplaceringer. Tilladelserne skal være relevante for applikationens funktionalitet. App Store-teamet er opmærksom på, at de oplysninger, der indsamles i applikationen, gemmes på den rigtige måde og forhindrer uautoriseret brug, videregivelse eller adgang fra tredjeparter.

Tip: glem ikke at tilføje en beskrivelse af disse tilladelser til .plist-filen. Dette er en anden almindelig årsag til afvisning.

Ingen mock-up data i appen

Hvis din applikation ikke har noget indhold til nogle formularer, du har brug for, skal du skjule dette element eller tilføje en pladsholder til det med en forklaring på, hvordan brugeren kan få de nødvendige data.

Nogle gange udvikler hardcode for at vise den maksimale brugerfunktionalitet. For eksempel har din applikation et afsnit med diagrammer, der viser brugerens aktivitetsstatistikker i appen. I dette tilfælde skal der være en pladsholder med en hurtig tekst om, at diagrammet vil være tilgængeligt, når brugeren begynder at bruge appen på daglig basis.

Med reklamer er tingene de samme - du kan ikke indsende appen med tomme annoncebannere eller testannoncer.

Evne til at moderere brugerens indhold

"Bloker en bruger / indhold", "rapporter en bruger / indhold", "sortliste for brugere" er nødvendige funktioner til appen, hvis den giver flerbrugerkommunikation (f.eks. Feeds, chats, grupper). Som produktejer skal du være opmærksom på, at forskellige mennesker bruger din applikation, og nogle af dem kan forstyrre andre. Du er nødt til at give dine brugere muligheden for at administrere indholdet og det samfund, de interagerer med.

Indstillinger for frigivelse

For hver indsendelse til gennemgang får mit team ny erfaring. Mit vigtigste råd er at indsende din ansøgning til App Store-gennemgangen, så snart du har udviklet MVP for din ansøgning. Husk, at selvom du består anmeldelsen, betyder det ikke, at appen frigives.

Der er tre forskellige handlinger, du kan tage efter en vellykket gennemgang:

 • Frigør denne version manuelt: som udvikler eller applikationsadministrator skal du gå til iTunes Connect-panelet og trykke på knappen for at frigive appen.
 • Slip automatisk denne version: det betyder, at applikationen vil blive offentliggjort, så snart den har bestået anmeldelsen.
 • Slip automatisk denne version efter App Review, ikke tidligere end ...: du kan vælge tidspunkt / dato for frigivelsen. Hvis din ansøgning består gennemgangen, vil den blive offentliggjort på det tidspunkt.

Disse muligheder kan hjælpe udviklere og produktejere / ledere med at bestå anmeldelsen og vente på, at marketingkampagnen starter. Du skal vide, at den første appanmeldelse er den mest kritiske, og derfor verificerer App Store-teamet applikationen i en meget længere periode og mere grundigt. Hver yderligere opdatering gennemgås også, men det tager kortere tid at verificere. Nogle gange kan det tage nogle få timer.

App Store afviser muligvis din ansøgning. Det er ok. Gå ikke i panik. Hvis du forstår årsagen, skal du bare løse problemet og indsende ansøgningen til gennemgang igen. Hvis du har spørgsmål eller gerne vil give yderligere oplysninger, kan du bruge Resolution Center til at kommunikere med App Review-teamet. De er støttende og klar til at hjælpe dig med din ansøgning. Vi har løst mange problemer med deres hjælp.

Jeg håber, at mine eksempler, der er nævnt i denne artikel, vil være nyttige for dig, og alle dine IOS-applikationer vil bestå App Store-verifikation ved det allerførste forsøg.

PS Nyttige links:

 • App-programmeringsvejledning
 • Programmeringsvejledning til appudvidelse
 • Retningslinjer for iOS-datalagring
 • Retningslinjer for menneskelig grænseflade
 • Retningslinjer for markedsføring og identitet
 • Retningslinjer for brug af Apple-varemærker og ophavsret