De bedste ressourcer til at få et fuldt JavaScript JavaScript-interview

Det er en skræmmende opgave at lede efter et nyt job. Der er så mange ting at overveje, når man prøver at finde den perfekte rolle - placering, virksomhed, jobansvar, løn og kompensation, uddannelse og meget mere.

Når du endelig finder det perfekte job, vil du sikre dig, at du maksimerer dine chancer for at få et tilbud. Her er nogle ressourcer til kontrol af din JavaScript-, Node.js-, React- og Redux-viden, som jeg er sikker på, vil hjælpe dig med at få dit JavaScript-interview.

37 vigtige JavaScript-spørgsmål

Dette er en af ​​mine foretrukne ressourcer til at praktisere JavaScript-spørgsmål. Jeg kan virkelig godt lide det, fordi svarene er skjult som standard, hvilket giver dig en chance for at gennemgå og teste dig selv, før du ser et af svarene.

Det tester alt fra definitioner til 'hvad producerer denne kode' til 'at skrive en funktion, der gør dette'. Det er fantastisk for alle, uanset om du er en frontend, back-end eller full stack-udvikler.

Top 50-spørgsmål om reaktionsspørgsmål til forberedelse til dette år

Dette sted er fantastisk til en blanding af React og Redux spørgsmål. Det har en rigtig god forklaring på den virtuelle DOM og dækker forskellene mellem React og Angular og React-komponentens livscyklus. Redux-sektionen har spørgsmål, der tester din viden om hele processen.

Node.js interviewspørgsmål og svar

RisingStack er et fantastisk websted for Node.js-udviklere, uanset om du har et job eller bare ansøger. Denne artikel har 10 spørgsmål om asynkodning, test og generel Node.js-praksis. Den viser hvert af spørgsmålene i starten for at give dig en chance for at svare selv, før du ser svarene.

8 essentielle Node.js interviewspørgsmål

Dette er et andet sæt spørgsmål fra Toptal, så det har en god drop down-svarfunktionalitet. Nogle af spørgsmålene ligner andre artikler, men der er et par rigtig gode, unikke spørgsmål. Jeg lærte bestemt et par nye ting ved at læse svarene.

21 vigtige JavaScript-spørgsmål

Dette websted har en god liste over JavaScript-interviewspørgsmål med spørgsmål, som jeg ikke havde fundet på nogen af ​​de andre websteder. Nogle af dem er mere uklare, men jeg kunne bestemt forestille mig, at de blev spurgt i et teknisk interview, om de prøvede at fange dig ud.

Du kender ikke JS - Kyle Simpson

Denne er forskellig fra resten. Det er ikke en liste med spørgsmål, men en bogserie. Jeg har føjet dette til listen, fordi det er godt at kunne reb lære nogle definitioner og spørgsmål, det er en anden at virkelig forstå, hvad der sker.

Denne bogserie har lært mig mere om JavaScript end nogen anden enkelt ressource. Der er 6 bøger i serien, og de bliver gradvis mere komplekse. Når du forstår lukninger, tilbagekald eller løfter, bliver ethvert interviewspørgsmål om det simpelt, hvad enten du finder en fejl, giver en beskrivelse eller bare diskuterer med intervieweren.

Dette vil være ekstra nyttigt, da det hjælper dig med dit nye job, ikke kun interviewprocessen. Det er også gratis at læse online såvel som tilgængelig i papirkopi.