Bitcoin: Vend mønten

”Ingen kan se en boble. Det er det, der gør det til en boble. ” - Den store korte

Du skal være fortrolig med ovenstående citat, hvis du har set Christian Bale-filmen The Big Short . Betyder det, at Bitcoin er en boble, der venter på at briste? Måske. Sandheden er, at ingen ved det endnu . Det er svært at vurdere, om noget er en boble ved blot at læse nyhederne eller følge markedet. Så lad os begynde med at forstå, hvad der er en Bitcoin?

Bitcoin er en decentral, digital kryptokurrency. Forvirret? Lad os tage et eksempel. Lad os sige, at du bestiller hovedtelefoner fra Amazon via en sælger, og du vil vide nøjagtigt, hvor de har været, før de blev sendt til dig. Hvordan finder du ud af det? Svaret er, at du ikke kan. Du kan ikke vide den nøjagtige kilde til produktet, og du kan bestemt ikke finde ud af alle transaktioner relateret til disse specifikke hovedtelefoner.

Forestil dig, hvis der var en slags digital hovedbog, der kunne fortælle dig alt det og mere? Der er. Blockchain er en distribueret digital hovedbog, der gemmer alle transaktioner relateret til et bestemt produkt eller aktiv . Men hvad er så en Bitcoin? Blockchain-teknologi er det, der gør Bitcoin mulig.

Bitcoin er en peer-to-peer-decentraliseret digital valuta, der bruges til at købe og sælge produkter online. Decentraliseret betyder, at Bitcoin ikke administreres eller udstedes af et firma, en regering eller en finansiel institution. Bitcoin bruger blockchain til at gemme alle transaktioner i en digital hovedbog, som derefter er tilgængelig for alle globalt ved hjælp af deres computere. Nu hvor du forstår det grundlæggende, lad os forstå, hvorfor der er så meget hype omkring Bitcoin.

1 Bitcoin koster $ 10.886,85 på tidspunktet for skrivningen af ​​denne artikel. Skør, ikke? Bitcoin var værd $ 1 i april 2011, og nu, 6 år senere, er det mere end 10.000 gange dets oprindelige værdi værd. Men hvorfor er prisen på Bitcoin så høj? Bitcoins voksende efterspørgsel og bevidsthed blandt offentligheden om kryptovalutaer får prisen på Bitcoin til at stige .

Prisen på Bitcoin har svingt meget for nylig, men nogle satser på, at prisen på Bitcoin stiger til $ 40.000 ved udgangen af ​​2018. Folk køber endda 5% af 1 Bitcoin, så de kan sælge den og tjene en fortjeneste, når prisen stiger igen. Forskellige Bitcoin-børser som Coinome, Zebpay, Unocoin og flere andre i Indien giver i øjeblikket offentligheden mulighed for at købe og sælge Bitcoin, også kendt som BTC. Så skal du investere i Bitcoin? Jeg håber, jeg kan hjælpe dig med at besvare dette spørgsmål i slutningen af ​​denne artikel.

Warren Buffett, en af ​​verdens rigeste personer og en person, der i vid udstrækning betragtes som en af ​​de bedste investorer i sin tid, havde dette at sige om Bitcoin: "Det er en mirage."

Flere andre deler hans tanker, men betyder det, at de har ret? Nå, det kunne de være, men det er ret svært at vurdere noget som dette, og hvem ved hvad der kan ske i fremtiden. Lad os se på nogle vigtige punkter:

  1. Volatilitet: Prisen på Bitcoin har svinget meget, og selvom den er betegnet som en valuta, er en prisændring på 15% på en enkelt dag bekymrende. Selvom du ikke ville tænke på dette i dag, hvis du havde investeret i Bitcoin for et par år siden, fordi du nu ville have været millionær.
  2. Lovgivningsmæssige problemer: Forskellige lande som Kina har indført forskellige begrænsninger for at forsøge at regulere Bitcoin, og nogle lande har endda forbudt brugen af ​​Bitcoin fuldstændigt. Nogle mener, at nogle få lande arbejder på deres egen kryptokurrency, hvilket betyder flere regler.
  3. Boble: Bitcoin har tidligere trukket flere sammenligninger med andre bobler specielt på grund af prisudsving og den massive hype omkring den.
  4. Legalitet: Selvom køb eller salg af en Bitcoin hverken betragtes som lovlig eller ulovlig i Indien, har Reserve Bank of India endnu ikke erklæret det for en valuta.
  5. Bedrageri: Forskellige enkeltpersoner og virksomheder kontakter offentligheden for at bede dem om at investere i Bitcoin gennem dem, men fordi Bitcoin-investeringer ikke er reguleret, kan du ikke gøre meget ved det, hvis du bliver snydt af nogen.
  6. Pris: Den gyldne investeringsregel er ikke at investere et beløb, som du ikke har råd til at tabe. Hvis du vil investere i en Bitcoin, skal du købe en lille del af 1 BTC, men ikke købe et stort beløb, hvis du ikke forstår markedet fuldt ud. Det ville også være en god ide at købe det, når prisen er lavere end normalt.
  7. Fremtid: Markedsværdien for Bitcoin er meget højere end enhver valuta eller aktie. Det bruges over hele verden og er virkelig internationalt.
  8. Tegnebog: Når du har købt en Bitcoin online, gemmes de i en virtuel tegnebog, men de er ikke helt sikre, da det firma, der ejer tegnebogen, muligvis bliver hacket. Det er vigtigt at huske, at hvis du beslutter at købe bitcoin, skal du ikke gemme det med en online møntudvekslingsplatform. Træk i stedet den op og opbevar den på en hardware eller offline tegnebog, så den er sikker.
  9. Forsyning: Antallet af eksisterende Bitcoin forventes ikke at overstige 21 millioner, og fordi der er et endeligt antal, fortsætter efterspørgslen med at vokse.
  10. Futures trading: Enhver, der har investeret i aktier før, forstår betydningen af ​​futures. Futures er kontrakter om at købe eller sælge noget efter en bestemt periode til en forudbestemt pris. Hvorfor nævner jeg dette her? Det er fordi Bitcoin-futures kan være en realitet, faktisk har amerikanske regulatorer givet det grønne signal til nogle få virksomheder om at tillade Bitcoin-futureshandel.

Forhåbentlig har nogle af disse punkter hjulpet dig med at træffe en beslutning om du i øjeblikket skal eller ikke skal investere i Bitcoin. Invester klogt og invester kun i noget, du virkelig forstår og tror på.

Hvis du kunne lide dette indlæg, skal du klikke på? knappen nederst. Abonner også på mit nyhedsbrev nedenfor: