Sådan placeres et websted online - Skabelon, hosting, brugerdefineret domæne + e-mail og vejledning til oprettelse af websteder

Spekulerer du på, hvad trinnene er for at få dit websted online? Måske har du ikke engang et websted endnu, men du har en idé til et websted?

Vi har udgivet et crashkurs på freeCodeCamp.org YouTube-kanalen, der tager dig fra en websideidee hele vejen til at få webstedet online med en tilpasset URL. Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvordan et domæne som www.your-website-name.techpeger på dit personlige websted, er dette kurset for dig.

Først lærer du, hvordan du opretter et simpelt websted ved hjælp af HTML, CSS og JavaScript, startende med en webstedsskabelon. (Hvis du allerede har et websted, du vil placere online - fantastisk! Spring bare dette afsnit over og gå til det næste.)

Derefter lærer du, hvordan du får en brugerdefineret URL. Dette er navnet folk skriver i deres webbrowsere for at komme til dit websted.

Endelig lærer du, hvordan du hoster dine webstedsfiler og får din tilpassede URL til at pege på dine webstedsfiler. Du lærer to forskellige måder at være vært for dit websted, herunder en måde at være vært for dit websted gratis.

Undervejs lærer du også, hvordan du konfigurerer dine DNS-indstillinger, opretter en brugerdefineret e-mail-adresse og installerer WordPress.

Dette kursus blev udviklet af mig, Beau Carnes. Jeg har oprettet mange softwarekurser gennem årene på YouTube og andre platforme og har designet hele sektioner af freeCodeCamps kerneplan.

Her er en liste over færdigheder, jeg dækker i dette crashkursus:

  • Sådan oprettes et simpelt statisk websted
  • Sådan får du en brugerdefineret URL
  • Sådan får du webhosting
  • Eller hvordan du hoster dit websted gratis med GitHub Pages, hvis du vil spare penge
  • Sådan oprettes en brugerdefineret e-mail-adresse på dit nye domæne
  • Sådan opdateres dine navneservere
  • Og hvordan du opdaterer dine DNS-indstillinger

Og ja, jeg dækker alt dette om en time. Stik ind og gør dig klar til seriøs læring.

Du kan se hele kurset på freeCodeCamp.org YouTube-kanalen (1 times se).