Seks år senere vender Courseras Andrew Ng tilbage med nye Deep Learning-kurser

Den 15. august 2011 uploadede Stanford-professor Andrew Ng en introduktionsvideo til YouTube til sit gratis online Machine Learning-kursus. Samme dag præsenterede The New York Times hans kursus (sammen med to andre Stanford-kurser).

Populariteten af ​​hans Machine Learning-kursus ville få ham og Daphne Koller (en anden Stanford-professor) til at starte Coursera et par måneder senere.

Præcis seks år senere den 15. august 2017 vil de første klasser fra Andrew Ngs Deep Learning Specialization på Coursera blive sat i live.

Meget har ændret sig i de sidste seks år

8 millioner elever har tilmeldt sig hans Machine Learning-kursus. Andrew Ng er ikke længere på Coursera på fuld tid, men fungerer som medformand for bestyrelsen. Han forlod Coursera i maj 2014 for at slutte sig til Baidu.

Tilbage, da Andrew først lancerede sit Machine Learning-kursus, “deep learning”var ikke rigtig en del af vores ordforråd. Men i de sidste par år har dyb læring eksploderet i popularitet og anvendelse i den virkelige verden. Dette kan forklare, hvorfor Andrew Ng forlod Coursera for at slutte sig til Baidu og lede sit AI-laboratorium.

Hvis du er interesseret i at lære mere om disse emner, kan du tjekke Class Centrals liste over hundreder af gratis online kurser i kunstig intelligens, maskinlæring og datalogi eller læse Dyk ned i dyb læring med 15 gratis onlinekurser.

Deeplearning.ai

Andrew forlod Baidu tidligere på året for at arbejde på sine egne AI-projekter. I et indlæg på Medium meddelte han, at han arbejder på tre forskellige AI-projekter med Deeplearning.ai som den første. Han beskriver det som "et projekt dedikeret til formidling af AI-viden."

Andrews Coursera-specialisering på dyb læring lanceres under deeplearning.ai i stedet for Stanford University. Det viser også Nvidia som en industripartner.

Deep Learning Specialization

Deep Learning Specialization består af fem forskellige kurser. Kurserne er gratis at tage, men du skal tilmelde dig et abonnement på $ 49 / måned, hvis du vil have adgang til de klassificerede opgaver eller optjene certifikater. Der er en syv dages gratis prøveperiode. De enkelte kurser er gratis, men du skal besøge kursussiderne separat (du kan ikke tilmelde dig dem fra specialiseringssiden).

Selvom kurserne officielt starter den 15. august, er kursusmaterialet til de første tre kurser allerede tilgængeligt. De enkelte kurser er gratis til revision, men du skal besøge kursussiderne separat. Du kan ikke tilmelde dig disse kurser fra specialiseringssiden. Følg nedenstående links for at tilmelde dig kurserne gratis:

  1. Neurale netværk og dyb læring
  2. Forbedring af dybe neurale netværk: Hyperparameter-tuning, regulering og optimering
  3. Strukturering af maskinlæringsprojekter
  4. Konvolutionsneurale netværk
  5. Sekvensmodeller

Specialiseringen er målrettet mod de elever, der prøver at bryde ind i en karriere inden for kunstig intelligens. I modsætning til hans tidligere Machine Learning-kursus, der brugte Octave (en open source-erstatning for Matlab), bruger Andrews nye specialisering Python.

. @ AndrewYNgs Deep Learning-kurser bruger Jupyter Notebooks hostet af @Coursera til programmering af opgaver.

Kod direkte fra dine browsere. pic.twitter.com/0BGfjiQUDY

- Dhawal Shah (@dhawalhshah) 9. august 2017

Et interessant aspekt af Deep Learning-kurserne er, at eleverne ikke behøver at installere noget for at udføre programmeringsopgaverne. De gøres alle ved hjælp af Jupyter Notebooks hostet af Coursera. Kodning kan udføres direkte uden at forlade browseren.