Vil du have fantastiske gratis kodningsvejledninger? Abonner på disse YouTube-kanaler.

Der er så mange gode GRATIS software-tutorials og kurser på YouTube!

Jeg kører den gratisCodeCamp-annoncefri YouTube-kanal. Vi har fulde videokurser og tutorials om mange populære programmeringssprog og rammer (inklusive JavaScript, Python, Java, Ruby, C, C ++, Angular og mere).

Jeg har også stødt på mange andre YouTube-kanaler, der giver fantastiske gratis programmeringsvejledninger. De gratis tutorials på disse kanaler er lige så gode eller bedre end dem, du ville betale for.

I denne artikel viser jeg ti YouTube-kanaler, du skal abonnere på, hvis du vil forbedre dine kodningsfærdigheder. Disse er i ingen særlig rækkefølge.

Det kan være meget nyttigt at se tutorials om det samme emne fra forskellige skabere. At lære fra flere perspektiver kan hjælpe dig med at forstå begreberne på en dybere måde.

Der er mange gode kanaler, som jeg ikke havde plads til på denne liste. Fortæl folk i kommentarsektionen om andre kanaler, de bør tjekke ud for gratis programmeringsvejledninger.

Kodningstog

Kodningstoget

I denne YouTube-kanal udgiver jeg video-tutorials om "kreativ kodning" hver uge. Emnerne dækker alt fra det grundlæggende ... www.youtube.com

Det kræver en masse dygtighed at optage tutorials i høj kvalitet live uden redigering. Men det er præcis, hvad Daniel Shiffman fra Coding Train gør. Hans underviser i komplicerede emner på en sjov måde, der er let at forstå for begyndere. Når du først ser kanalens introduktionsvideo, ved du, hvorfor du skal abonnere med det samme.

Traversy Media

Traversy Media

Traversy Media har de bedste online-webudviklings- og programmeringsvejledninger til alle de nyeste web ... www.youtube.com

Brad Traversys lidenskab for ekspertise viser sig virkelig i hans videoer. Hans no-fluff-stil er venlig og jordnær. Han ser ud til at forstå præcis, hvad selvlærte programmører har brug for at vide. Hans kanal indeholder tutorials om en bred vifte af webudviklingsrammer og sprog.

Derek Banas

Derek Banas

Jeg laver tutorials baseret på dine anmodninger. Jeg vil dække ethvert emne, du kan forestille dig. Jeg uploader nye programmeringsvideoer på ... www.youtube.com

Derek Banas er virkelig jack-of-all trades programmør. Han har selvstudier på professionelt niveau om næsten alle populære (og nogle mindre populære) programmeringssprog. Han har i øjeblikket flere abonnenter end nogen anden på denne liste, og det er fuldstændig fortjent. Hans kanal er et godt første sted at se, hvis du vil lære et programmeringssprog.

LearnCode.academy

LearnCode.academy

100% GRATIS webudviklingsvejledninger, tutorials til webdesign og mere. Inkluderet, men ikke begrænset til: HTML, CSS ... www.youtube.com

Will Stern fra LeanCode.academy bringer næsten 20 års erfaring med webudvikling til sine tutorials. Han har en fantastisk fuld kursus, der dækker alt hvad du behøver at vide for at blive en webudvikler.

Dev Tips / FunFunFunction

DevTips

DevTips er et ugentligt show for DIG, der ønsker at blive inspireret? og lære? om programmering. Hostet af David og MPJ ... ww w.youtube.com

Dev Tips har eksisteret i et stykke tid, men blev for nylig overtaget af David og MPJ. MPJ kører også Fun Fun Fun-kanalen. Begge er meget nyttige kanaler, men Dev Tips har flere tutorials end FunFunFunction. DevTips er en god kanal, hvis du vil have tutorials om JavaScript-rammer.

LevelUpTuts

LevelUpTuts

TLDR; 840+ gratis video-tutorials oprettet, optaget, redigeret, udgivet og vedligeholdt af Scott Tolinski. Historieniveauet ... www.youtube.com

LevelUpTuts har flere tutorial-videoer, som de fleste andre programmeringskanaler. Dette er en fantastisk kanal til at lære bedste praksis for webudvikling. Der er fokus på front-end-rammer. Scott Tolinski fra LevelUpTuts er også vært for en af ​​de bedste webudviklings podcasts, Syntax.

The Net Ninja

The Net Ninja

Black-belt dine udviklingsevner. Tutorials om Node.js, JavaScript, CSS, HTML, Vue.js, React og meget mere ... www.youtube.com

Når Shaun fra The Net Ninja siger, at han vil hjælpe dig med at sorte dine udviklingsevner, tuller han ikke. Dette er tutorials af høj kvalitet, der dækker fuld stack webudvikling. Og alle elsker en britisk accent, ikke?

sentdex

sentdex

Python Programmering tutorials, der går længere end blot det grundlæggende. Lær om maskinlæring, økonomi, dataanalyse ... www.youtube.com

Dette er go-to-kanalen til avancerede Python-tutorials. Mens han forklarer tingene på en måde, som en begynder kan forstå, dækker han mere avancerede emner, der ikke er dækket af andre kanaler. Han har nogle gode maskinlæringsvejledninger og viser endda, hvordan man programmerer en selvkørende bil til at spille GTA5.

Siraj Raval

Siraj Raval

Jeg er Siraj. Jeg er på en krigssti for at inspirere og uddanne udviklere til at opbygge kunstig intelligens. Spil, musik, chatbots ... www.youtube.com

Siraj Ravals kanal er let den mest underholdende på denne liste. Jeg tror det er sikkert at sige, at Siraj er den eneste programmerende YouTuber, der regelmæssigt indeholder freestyle rapping på hans videoer. Hans kanal er også et af de bedste steder at lære om kunstig intelligens og dyb læring. Siraj er fantastisk til at lave tekniske videoer på højt niveau, der stadig er sjove og underholdende.

CS Dojo

CS Dojo

Hej allesammen! Mit navn er YK, og jeg laver videoer for det meste om programmering og datalogi her. Jeg har også en kanal ... www.youtube.com

CS Dojo er en af ​​de hurtigst voksende softwarekanaler på YouTube. Årsagen er indlysende: CS Dojo har konsekvent tutorials af høj kvalitet. Kanalen fokuserer på Python, datastrukturer og algoritmer.