Sådan bruges Photoshop - Gratis vejledninger for at komme i gang

Photoshop er den bedste billedredigeringssoftware i verden. Mange job kræver viden om, hvordan man bruger Photoshop. Det bruges af designere, webudviklere, grafiske kunstnere, fotografer, kreative fagfolk og mere.

Photoshop har en indlæringskurve og kan være skræmmende for begyndere. Heldigvis er der en masse gode gratis tutorials til at lære at bruge Photoshop. Her er 7 steder, du kan gå for at finde gratis Photoshop-tutorials.

De officielle tutorials

Et af de bedste steder at lære Photoshop gratis er direkte fra Adobe, firmaet, der fremstiller Photoshop.

Adobe tilbyder 190 gratis Photoshop-tutorials på deres websted. Hver tutorial indeholder eksempler på filer, videoer og skriftlige instruktioner. Du kan lære alt fra det grundlæggende til avancerede emner.

Lær af Adobe her: //helpx.adobe.com/photoshop/tutorials.html

Grundlæggende om Photoshop fra GCFLearnFree.org

Denne gratis tutorial i Photoshop er sponsoreret af Goodwill Community Foundation. Kurset dækker grundlæggende og avancerede opgaver og er en god introduktion til Photoshop.

Se kurset her: //edu.gcfglobal.org/en/photoshopbasics/

Photoshop Essentials

Websitet photoshopessentials.com har en masse gratis Photoshop-tutorials. Nogle har videoer, og andre ikke, men de er alle godt klaret.

De tilbyder trinvise tutorials til alle færdighedsniveauer, skrevet med begyndere i tankerne. De har vejledninger om Photoshop-basics, fotoredigering og retouchering, teksteffekter og mere.

Tjek webstedet: //www.photoshopessentials.com/

Photoshop Star

Photoshop Star ligner Photoshop Essentials. De har mange gratis Photoshop-tutorials. Selvstudierne er trinvise guider til at skabe mange forskellige effekter i Photoshop.

De fleste af tutorials giver kildefiler at følge med, mens du går gennem tutorials.

Begynd at lære her: //photoshopstar.com/

Photoshop Cafe

Dette er et andet sted, der har mange forskellige gratis Photoshop-tutorials. Læn dig, hvordan du bruger de forskellige værktøjer i Photoshop til at skabe en bred vifte af udseende og effekter. Webstedet har også nogle betalte kurser.

Gå her for vejledningerne: //photoshopcafe.com/

Den komplette begyndervejledning til Photoshop

Dette gratis kursus er fra helt tilbage i 2014. Men næsten alt på kurset er stadig relevant for den nyeste version af Photoshop. Hvis du leder efter et enkelt videokursus, der dækker alt hvad du behøver at vide om Photoshop, er dette et godt valg.

Begynd at se her: //www.youtube.com/watch?v=sF_jSrBhdlg&list=PLYfCBK8IplO6v0QjCj-TSrFUXnRV0WxfE&index=1

YouTube-kanaler

Der er mange gode YouTube-kanaler, der har Photoshop-tutorials af høj kvalitet. Tjek følgende kanaler:

  • Photoshop-træningskanal: //www.youtube.com/channel/UCdQ_ZkYaMe6qPoueUyPQgpQ
  • PiXimperfect: //www.youtube.com/channel/UCMrvLMUITAImCHMOhX88PYQ
  • tutvid: //www.youtube.com/user/tutvid
  • PHLEARN: //www.youtube.com/user/PhlearnLLC