Du har brug for et JavaScript-startsæt

40 grunde til ...

Dette er æraen med JavaScript-træthed. JavaScript-innovation og fragmentering er blevet så vedholdende, at det er svært at vide, hvor man skal begynde, når man starter et nyt projekt. Men det behøver ikke at være sådan.

Hvad hvis dit team havde et rigt, hurtigt udviklingsmiljø for feedback? Hvad hvis du hver gang du startede et nyt JavaScript-projekt, fik du bundling, transpiling, automatiseret test, minifikation, cache-busting, kontinuerlig integration og mere gratis ?

Det er ikke længere praktisk at starte fra bunden. Der er for mange bedste fremgangsmåder, som enhver person kan spore. Eraen med startsæt er her.

Jeg har lige brugt det sidste år på at udforske dette emne i detaljer. Min undersøgelse kulminerede i et omfattende nyt kursus, der dykker dybt ned i, hvordan dit team kan skabe et rigt JavaScript-udviklingsmiljø fra bunden.

Du har brug for et startersæt

Hvorfor er dette så vigtigt? Fordi antallet af beslutninger, som JavaScript-udviklere skal overveje i dag, er overvældende:

Det er over 40 beslutninger. Jeg kunne ikke passe dem alle sammen på et enkelt Powerpoint-dias. Denne liste er så lang, at de fleste hold overser snesevis af vigtige bekymringer . Jeg konsulterer front-end-udviklere over hele verden og ser et fælles tema: Automatiseret test er ekstremt sjældent. Som det er minifikation, cache busting, bundt splitting, fnug og mere.

Her er hvorfor:

JavaScript-udviklere er så overvældede, at de ignorerer enorme muligheder for at forbedre kvaliteten, forbedre ydeevnen og automatisere smerter væk.

Alt for ofte vælger udviklere den mindste modstands vej. Dette betyder, at de fleste af ovenstående bekymringer ignoreres.

Det er et klassisk problem: At skære hjørner på kort sigt bremser os ned på lang sigt.

Løsningen

Det første skridt mod en løsning er simpelt: Planlæg et teammøde med en enkel dagsorden:

  1. Hvad er vores JS smertepunkter?
  2. Ville vi drage fordel af et JS startpakke?
  3. Ville vi drage fordel af en demo-app?

Besvar disse spørgsmål, og du får en klar retning til oprettelse af dit eget JavaScript-startpakket. Sikker på, der er utallige kogeplader, generatorer, startsæt på nettet. Det er en god start.

Men i virkeligheden har hvert hold unikke behov og meninger, så de fleste hold har stor gavn af at oprette deres eget startpakke. Under alle omstændigheder skal du udforske et par kogeplader, der er populære for dit bibliotek eller dine valgte rammer. Men jeg foreslår at starte fra bunden og bruge dine favoritter som inspiration. Dette sikrer, at du forstår, hvordan det hele fungerer.

Jeg går gennem den lange liste med muligheder og bygger en robust JavaScript-udvikling fra bunden i "Building a JavaScript Development Environment" på Pluralsight. Dette kursus er en playbook med 40+ beslutninger, du skal overveje, når du bygger dit eget miljø.

Inspireret? Jeg vil meget gerne se, hvad du bygger!

Cory House er forfatter til mange kurser om JavaScript, ren kodning, arkitektur og mere om Pluralsight. Cory er hovedkonsulent hos reactjsconsulting.com, en softwarearkitekt hos VinSolutions, en Microsoft MVP og træner softwareudviklere internationalt i softwarepraksis som front-end-udvikling og ren kodning.