Hvad er digitalt design, og hvorfor betyder det noget? UX + UI + Web Designer Jobs forklaret

Jeg har bygget og designet apps og hjemmesider og hjulpet med at skalere produkter i små og store virksomheder fra mine egne startups helt op i størrelse til Google.

Jeg har lært om bedste praksis for digitalt design gennem en blanding af forsøg og fejl, udviklingscyklusser, vellykkede lanceringer, produktfejl, brugerfeedback og de uundgåelige iterationer, der har fulgt.

Jeg vil give det, jeg har lært, videre.

Mine erfaringer kan forhåbentlig sætte dig i stand til bedre at forstå, hvordan digitalt design fungerer, og hvilken rolle designeren spiller i at konceptualisere produkter.

Gennem disse lektioner vil du være i stand til at bringe produkter på markedet på en mere rettidig og effektiv måde og bedre betjene dine brugere.

Hvad er digitalt design, og hvorfor betyder det noget?

Den formelle definition af digitalt produktdesign er en iterativ designmetode, der anvendes med en formel tilgang til at løse et praktisk problem. Lyder noget kompliceret, ikke?

Det behøver ikke være.

Ved hjælp af enklere sprog opdager en digital produktdesigner et aktuelt problem, foreslår den bedst mulige løsning ved hjælp af en blanding af teknologier og introducerer det til et marked.

Digitalt design betragtes som en delmængde af produktdesign, fordi digitalt design handler om opbygning af produkter - men via software.

De færdigheder, du lærer og udvikler på freeCodeCamp, hjælper dig med at tænke strategisk og teknologisk om, hvordan du løser problemer. Dette er tæt knyttet til udøvelsen af ​​digitalt design.

For at implementere digitale designs skal du identificere muligheder og kende dine forbrugers ønsker.

Digital design og den virkelige verden

Digitalt design fokuserer på brugerne.

Kundernes besættelse begynder hos brugeren og arbejder baglæns.

Hvis du er ny med digitalt design, er der et par taktiske trin, du kan tage for at lære, hvad kunderne værdsætter, og hvordan du kan udnytte en blanding af UI, UX og designtænkning for at løse håndgribelige problemer.

Hvilket problem løser du?

For det første skal du arbejde kraftigt for at tjene og bevare kundernes tillid ved at forstå, hvad dit produkt og dit design er beregnet til at løse. Besvar følgende spørgsmål: hvorfor findes dette produkt? Hvordan bruges det?

Digitalt design gjort godt kan have en dybtgående indvirkning på brugerne.

At samle intuitive brugeroplevelser og enkle brugergrænseflader kan hjælpe din kunde bedst med at forstå, hvordan dit produkt fungerer.

En af mine venner arbejdede med at opbygge iPad-læseoplevelsen. En historie, han delte med mig, er, hvordan digitale designere gjorde det ubesværet at ”vende siderne” i digitale bøger.

Handlingen med at skubbe en side, ligesom at flytte papir i en rigtig bog, viser, hvordan design, UX og UI-indsats kan komme sammen for at skabe dejlige brugeroplevelser.

Næste gang du stryger en side på din iPad, skal du tænke over, hvorfor oplevelsen føles helt naturlig og enkel. Digital design, klaret godt, er magisk.

Innovere og forenkle

For det andet forventer og kræver digitale designere innovation og opfindelse og finder altid måder at forenkle. Som med dit fokus på kunder skal du være opmærksom eksternt, kigge efter nye ideer overalt og kan ikke begrænses af en "ikke opfundet her" tankegang.

Når du f.eks. Designer websteder, er det vigtigt at gøre et par ting virkelig, rigtig godt. Jeg lærte dette, da jeg byggede og optimerede min seneste oprettelse, Work From Home Adviser, som hjælper fjernarbejdere med at arbejde hjemmefra.

Jeg havde en mentor, der rådgav:

”Ved hvad du gør godt, og hvordan du kan gøre det bedre. Hvis du designer dit websted, ved du, at tiden er værdifuld, og hvert ekstra sekund din brugers ophold på din side er, jo bedre. Stærkt design kan barbere overskydende latenstid fra sider og øge effektiviteten i serveringsmiljøet, og det er noget at stræbe efter. ”

Bemærk, at dette råd er specifikt (dvs. design til hastighed), men også bredt (forbedrer din brugers oplevelser på den bedst mulige måde).

Når du tænker på digitalt design, skal du tage dig tid til dybt at forstå de greb, du kan trække, og hvordan disse løftestænger giver bedre oplevelser og resultater for dine brugere.

Eksperimentering er nøglen

For det tredje eksperimentere.

I modsætning til design af fysiske genstande kan digitalt design forbedres hurtigt gennem sprints og kodeimplementeringer.

Software er justerbar.

Ved at starte med dine kunder og arbejde baglæns, forsøge at forenkle og konstant gentage, kan du være sikker på, at dit design i sidste ende holder fast. Hvis du ikke har nået det punkt, skal du fortsætte med at prøve.

Her er et mentalt eksperiment, jeg kan lide at lege med mine venner.

Tænk på sidste gang du købte en flybillet online. Hvor mange skridt tog det at navigere fra destinationssiden til bekræftelsen af ​​betalingssiden?

Hvorfor tror du, at flyselskaber får brugerne til at gennemgå denne check-out-strøm? Hvordan ville du forbedre og forenkle processen?

En god måde at forbedre dine digitale designfærdigheder på er at øve på en anden designs ejendom. Se om du kan forbedre det.

Digitale designere ser det at være godt på noget som et udgangspunkt, ikke et slutpunkt. Gennem iteration og eksperimentering kan en digital designer tage ting, der fungerer godt (eller dårligt), og forbedre dem på nye og uventede måder.

Hvis du er ny inden for området digital design, burde det begejstre dig.

Eksempler på digitalt design gjort godt, og hvordan det hjælper brugere

Jeg vil afslutte med eksempler på digitalt design gjort godt. Jeg giver eksempler og billeder og forklarer, hvorfor det digitale design er intuitivt, simpelt og relevant.

Hvis du vil udvikle dine færdigheder inden for dette felt, skal du tage dig tid til ikke kun at tænke over, hvordan du vil forbedre andres websteder, men også lære af, hvad ledere på området gør, og hvorfor .

Eksempel nr. 1

Elemental Labs giver en utrolig intuitiv grafik, der hjælper brugerne med at forstå forskellen mellem deres produkt og en konkurrent. Uden at læse noget andet forstår du intuitivt, at deres produkt markedsføres som renere, renere og enklere.

Kontrasten mellem farver hjælper øjet visuelt med at forstå budskabet og er et eksempel på godt digitalt design.

Bemærk også, hvordan gram - en fælles måleenhed - erstattes med milligram. Dette får brugeren til at føle, at der er mere sukker (29.000 mg sukker føles som meget).

Eksempel 2

Woven er en sjov kalenderapp, der gør gruppeafstemning let. Jeg har brugt en række softwareværktøjer til at koordinere grupper, og det er altid lidt rodet.

Se hvor ren infografikken og opfordringen til handling er. Uden at tænke dybt over produktet kan du klart forstå, hvordan produktet fungerer, og hvorfor det vil gavne dig: Vælg blot en dato, afstem folk og se, hvilken dato der er bedst for gruppen.

Jeg elsker produkter, der kombinerer overbevisende design, UX, UI og er utroligt nemme at navigere.

Eksempel 3

For dem, der ønsker et eksempel fra en verden af ​​digitalt og fysisk design, er min særlige favorit LFA Machines.

Deres produktsæt er kompliceret: de tilbyder både halvautomatiske og fuldautomatiske kapselpåfyldningsmaskiner. For mange mennesker er denne teknologi abstrakt, da de ikke har set maskiner som denne personligt.

Så hvad gør siden? Det tilbyder en video, der automatisk afspilles, når du besøger, så du kan se, hvordan enheden fungerer, og hvilke fordele den giver. Dette digitale design samler enkelhed, klarhed og kundebesættelse alt sammen.

Eksempel 4

Her er et sidste eksempel.

Hvis du vil starte en podcast, kan du eksperimentere med anden digital podcast-software. En der kombinerer enkelhed med let brugervenlighed og en fantastisk digital designstandard er Buzz Sprout.

Når en bruger besøger deres websted for første gang, bliver brugeren bedt om overbevisende og ligefrem vejledning, vejledninger og råd om, hvordan man opretter en podcast.

Disse radioknapper siger alt: de gør udvælgelsesprocessen meget brugervenlig og fremskynder podcast-oprettelsesprocessen. På kun en enkelt knap samler designet stærkt design og produktets æstetik og brugervenlighed.