Sådan får du din app vist i App Store

Jeg er en Swift-udvikler og indie-maker. Jeg har lavet flere apps, og de er blevet vist i App Store hver gang. Threader, en Twitter-klient, der kuraterer gode tråde og viser dem på en enkelt side, blev endda præsenteret som Dagens App.

Her er nogle råd fra min erfaring, der også kan hjælpe Apple med at overveje din app til promovering.

Bemærk: Selvom dette råd gælder for alle appkategorier, er spilkategorien lidt mere specifik. Jeg vil ikke især dække spilappkategorien i dette indlæg.

Sådan får du vist i afsnittet "Nye apps, vi elsker"

En ren app

Selvfølgelig er den første ting at overveje, hvordan man laver en fejlfri app med et rent design. Tænk blandt andet på design, UX og formulering. Glem ikke at teste det (forskellige enheder, forskellige operativsystemer, forskellige mennesker ...).

Gør tingene homogene: brug det samme sæt skrifttyper og farver overalt. Undgå tekst, når du kan. Genopfind ikke hjulet, især hvis du ikke er designer. Brug standard iOS-emner: knapper, navigationslinje osv.

Det er ikke altid muligt, men det kan være nyttigt at se folk bruge din app. Hvis du ser, at de ikke bruger det som forventet eller ikke formår at udføre bestemte handlinger, skal du muligvis gennemgå din UX.

Brug Apples API'er

Apple promoverer deres egne produkter. De vil være mere tilbøjelige til at have en app, der bruger den nyeste Swift-version og bruger deres egne API'er. I 2017 frigav de ARKit og lavede en særlig kategori i App Store for at promovere de apps, der bruger den.

Udvidelser

Selvom jeg ikke har et solidt bevis på dette, kan Apple lide, når du drager fordel af alle deres platforme. Tænk på iMessage, delings- og handlingsudvidelser osv.

For eksempel har Threader en handlingsudvidelse. Det giver dig mulighed for at åbne en tråd direkte fra Twitter og læse den på en enkelt side, ligesom i appen. Det er en udvidelse af hovedappen. Det er nyttigt og tillader visse handlinger uden for det uden at åbne det.

Fantastisk grafik

Alle oplysninger om din app er vigtige og spiller en rolle i at blive præsenteret. Du kan (gen) læse min tidligere artikel, der forklarer, hvordan du indsender en app. Der er nogle nyttige oplysninger derinde (som afsnittene "Forbered dig på indsendelse" og "App forhåndsvisning og skærmbilleder"). Det vigtigste er dine visuals. Lav noget rent, let at forstå og med færre ord ...

Hyppige opdateringer

Apple kan lide hyppige opdateringer. Brugere kan lide hyppige opdateringer. Dette betyder ikke, at du skal oprette en ny funktion hver dag. Men rett fejl, få feedback fra dine brugere og skub opdateringer regelmæssigt.

Hyppige opdateringer anbefales også, hvis du ønsker at blive vist længere og forblive øverst i App Store. Jeg skubber en opdatering hver anden dag eller deromkring, når jeg præsenteres. Omkring en gang om ugen, når jeg ikke er det.

Kun iOS

Hvis din app kun er tilgængelig på iOS (hvilket betyder ingen Android-version), anbefaler jeg, at du nævner det. Jeg formoder, at Apple kan lide eksklusivitet.

Bedømmelser

Apple introducerede en måde at svare på brugernes anmeldelser på iTunes Connect på. Det er nyttigt at takke de gode, men også at forstå, hvad der gik galt for de dårlige, og også svare på dem.

Lokaliseringer

Oversæt din app til forskellige sprog. Især hvis din app er tilgængelig i flere lande. Apple vil sætte pris på, at du tog dig tid til at gøre det.

Det er en irriterende opgave, og lokalisering er ret svært at opdatere. Derfor skal du gøre det i den senest mulige fase af din appudvikling. Jeg håber Apple vil forbedre dette en dag, da det er virkelig smertefuldt.

Nøgleord og søgeresultater

ASO (App Store Optimization) er processen med at forbedre synligheden af ​​en mobilapp […] i en appbutik. - Wikipedia

Derfor er du nødt til at vælge dine søgeord nøje. Jeg bruger App Annie nogle gange til at kontrollere kvaliteten af ​​min apps søgeord.

Endelig det vigtigste trin: Udfyld formularen

Der er faktisk en formular, der skal udfyldes for at kontakte redaktionsteamet for App Store for at blive forfremmet.

Vigtigt at bemærke: “Giv os besked 6-8 uger i forvejen ”. Så tænk over det, inden du sender din app. Især til iOS, hvor markedet f.eks. Er langt mere overfyldt end macOS-markedet.

For mig er de to vigtigste felter i formularen:

 • Afsnittet "Appoplysninger / Beskriv din app"
 • Din historie

Globalt er det som at sende dit CV til Apple for en applikation. Sælg din app og dig selv (eller dit team).

Den hellige gral: Hvordan man kan være dagens app

Hvis du bliver præsenteret, kan Apple overveje at gøre din app til dagens app eller med den i fanen App / spil. Hvis det er tilfældet, modtager du en e-mail. Du bliver nødt til at producere flere kunstværker / visuals og indsende dem via iTunes Connect.

Et par råd fra min engangs-App-of-the-Day oplevelse:

 • Vær kreativ og se på de andre dagens apps for at give dig en idé om, hvordan de ser ud.
 • Følg nøje deres retningslinjer for kunstværket
 • Respekter deadlines
 • Overvej at frigive din app over hele verden, hvis det ikke allerede er din plan. Hvis du præsenteres som Dagens App, vises du i alle de lande, hvor din app er tilgængelig.

Bare så du ved, selvom du sender dit kunstværk, betyder det ikke, at Apple vil præsentere dig. Jeg ved. Du arbejdede hårdt på dette. Og det kan føre til intet.

Når du har indsendt dit kunstværk, får du sandsynligvis heller ingen nyheder fra Apple om status for din app. Du venter bare. Og det er det.

Lad os tage mit eksempel: vores apps er blevet overvejet to gange til promovering. Begge gange leverede vi kunstværket. Begge gange ventede vi i uger. Begge gange fik vi ingen nyheder. Vi fik ikke svar på vores e-mails. En app blev ikke præsenteret. Den anden har været dagens app. Uden varsel.

Yderligere generel rådgivning

Konkurrencen

Husk, at iOS App Store er meget overfyldt . En masse apps går ud hver eneste dag. For eksempel udgav jeg IP Man (en Mac-menulinjeapp, der nemt kan kopiere / indsætte din IP) til Mac App Store. Selvom jeg ikke respekterede fristen '6-8 på forhånd' (jeg ved, at jeg ikke respekterede mine egne retningslinjer), fremlagde de den. Og jeg kan fortælle dig, at det hjælper meget med salg.

Mac App Store er et godt sted at sælge apps. Der er langt færre apps tilgængelige, så der er mindre konkurrence. Det er sandsynligt, hvorfor IP Man blev præsenteret.

Hvem er dine konkurrenter

Et andet råd, jeg kan give dig, er at se på dine konkurrenter, der er blevet vist, og andre fremhævede apps generelt. Jeg siger ikke, at alle apps ser ens ud, men der er bestemt et mønster. Sælg din app på Apple-måde. Brug deres ordforråd og deres designstil.

Bemærk dog: Du behøver ikke sige overalt, at din app er "sindssygt".

Hvad du kan gøre: Gå til App Store, gå til den centrale bund 'Apps' fane. Rul, indtil du finder 'Topkategorier', og klik på 'Se alle'. Nu ser du alle kategorier. Vælg dem, din app er i, og naviger gennem de bedste apps: disse er du konkurrenter.

Du kan også tjekke fanen I dag og se dagens uges apps. Dette giver dig mindst 6 eksempler.

Du ved faktisk ikke, om / hvornår du bliver præsenteret

Apple giver dig ikke besked. Så ligesom os bemærker du bare en afhentning af nye brugere. Du vil kontrollere, hvor de kom fra, uden at forstå hvad der sker. Tjek derefter App Store for at se, om du er vist. Og fejre.

Nyttige links til at blive en App-Store-Feature Master

 • Opdagelse i den helt nye App Store, især det sidste afsnit "Kom med".
 • Jeg kan varmt anbefale dig at læse Få mest muligt ud af din produktside. Det forklarer, hvordan du udfylder dine appoplysninger og giver dig også et overblik over, hvordan det ser ud i App Store. Du har endda flere links til nogle af sektionerne.
 • Vis mere med appeksempler til dem af jer, der bruger videoeksempler.
 • Optimering til App Store-søgning, nyttig til valg af dine søgeord.
 • Få mest muligt ud af App Store, især det første afsnit "Byg din App Store-tilstedeværelse".
 • Formularen, der skal udfyldes for at blive forfremmet.

Generelt skal du følge Apples retningslinjer. Jeg synes, det er det vigtigste. Hvis du tænker på andre regler / tip, så lad mig det vide! Jeg tilføjer det med dit navn :)

***

Jeg er på Twitter, hvis du vil se, om mine næste apps bliver vist eller ej. ??

Abonner på min blog TwoMakers.io for at modtage opdateringer om min rejse.