De uforglemmelige lektioner, jeg har lært af 100 kedelige konferencer

Jeg har været på mange konferencer i de sidste tyve år. For det meste surrede højttalerne på deres emner, som let blev glemt. Når jeg tænker tilbage, var det kun nogle få store ideer, der virkelig stak mig fast. Dette er tre ideer, jeg er kommet tilbage til igen og igen i min karriere.

Der er en stor forskel mellem designet godt og godt designet.

Grafisk designlegende David Carson holdt en kedelig præsentation på en af ​​de første konferencer, jeg nogensinde har deltaget i. Men femten år senere husker jeg stadig et par lysbilleder fra hans tale, der lignede sådan:

Der er en kløft mellem et koncept, der ser professionelt ud og et design, der virkelig kommunikerer dit budskab.

Skiltet til venstre siger, "Venligst parker ikke her, tak." Skiltet til højre siger: "Prøv at parkere her PUNK, så river jeg dit hoved af skuldrene." Det andet tegn siger meget på få slag. Det er mere effektivt. Det er bedre designet.

Spørgsmål: Hvilket intet parkeringsskilt vil du adlyde?

A: Den, der er tagget af den øksebringende psykopat.

Tag PowerPoint-design alvorligt.

Ja, du læste det rigtigt. For over et årti siden hørte jeg en designchef fra Adobe tale om, hvordan hun kom i gang. Hun forklarede, hvordan hun i løbet af de første par år af sin karriere kede sig ihjel ved at designe dias til sine chefer. Uanset hvad tog hun opgaven med et åbent hjerte og hældte sin energi i at designe de bedste forbandede PowerPoint-dias.

I processen udviklede hun kommunikationsevner, der tjente hende godt senere ... og vigtigere, en holdning, som enhver designudfordring er hendes indsats værd. Amen.

PS: Jeg ville ønske jeg kunne huske hendes navn eller i det mindste hvor jeg så hende tale. Hvis du ved, hvem hun kan være, kan du dele det. Jeg vil meget gerne kreditere hende og personligt sige tak.

Tag ikke råd fra højttalere på konferencer.

For at sige det høfligt er TechCrunch-grundlægger Michael Arrington højlydt. Da han valsede op på scenen fem minutter for sent med en tale om "15 vigtige lektioner for iværksættere", var jeg klar til at afskedige hvad han nu ville sige. Men til min overraskelse indeholdt den første vigtige lektion en masse sandhed.

Mike henvendte sig til hovederhavet: "Hvis du vil starte den næste store ting, skal du ikke lytte til noget, som jeg er ved at sige." Uden for sammenhæng lyder det ekstremt. Den måde, hvorpå jeg fortolkede Mike's kommentar, er imidlertid:

Konferencehøjttalere uddeler selvsagt lektioner baseret på hvad der fungerer godt for dem. Hvad der fungerede godt for dem, er kun EN sti, ikke den eneste sti. Din måde kan være fundamentalt anderledes, og det er STOR. Få mennesker opnåede store ting ved at kopiere, hvad andre har gjort.

Kort sagt, tag alle de forbandede ting, du hører på en konference med en kæmpe skovl fuld af salt. Så find din egen vej.

Hvilke lektioner stak faktisk med dig fra præsentationer gennem årene? Jeg vil meget gerne høre din historie i kommentarerne ...