Sådan opbygges tekniske samfund i en verden af ​​pandemi

Den globale pandemi har haft omfattende effekter, ikke kun i hvordan vi går på arbejde eller går ud at spise, men hvordan vi socialiserer og netværker i vores lokale teknologisamfund.

Hvilken indvirkning har dette på vores rejser, og hvad kan vi gøre for at få det bedste ud af det nuværende klima?

At leve i en verden af ​​en pandemi

De fleste af vores liv har ændret sig hurtigt. Mens mange i teknologisamfundet er heldige nok til at kunne arbejde hjemmefra, har pandemien ændret, hvordan vi kommunikerer og omgås.

Hvor vi tidligere var i stand til at nyde en bid mad på en restaurant, har vi nu ikke den mulighed og skal bestille takeaway. Hvor vi engang var i stand til at gå til et månedligt møde og høre om teknologi over nogle gratis pizzaer, ser vi nu næsten, når vi ... betaler for vores egen pizza.

Hvordan påvirker dette os som udviklere?

Selvom det er udfordrende ikke at være i stand til at møde mennesker personligt på dit lokale møde, har karantæne forskellige virkninger på forskellige mennesker.

Møder og konferencer er sjove. At være i stand til at kommunikere med andre og opbygge reelle forhold til andre hjælper os alle med at vokse både personligt og professionelt. Det er en god måde at oprette netværk på og få en ven på samme tid.

Flytning af disse begivenheder online betyder, at personlig forbindelse ikke vil være den samme. Mens et møde traditionelt ville have lidt social tid, får vi nu en envejsfeed af højttalerens samtale med måske en mulighed for at hænge ud med folk i chatten.

Hvor forlader det os?

Dette kan være svært at klare, men det påvirker ikke alle ens. Nogle af os er måske i stand til komfortabelt at møde andre på et lokalt møde, men nogle af os, som jeg selv, kæmper med personlige begivenheder. Angst er reel, og det kan holde os tilbage og forhindre os i at være os selv.

Det faktum, at disse begivenheder nu er online, åbner disse samfund for folk, der måske har været for ubehagelige til at deltage i en personlig begivenhed. I stedet for at føle os for genert til at chatte i den sociale tid, er vi stadig i stand til at afholde realtidssamtaler, men over Slack eller Discord.

Hvad kan vi gøre for at drage fordel af vores omstændigheder?

Der er to hovedperspektiver at overveje, når vi finder ud af, hvad vi kan gøre for at styrke mennesker i vores samfund - arrangørerne og deltagerne.

Som arrangører skal vi forsøge at give andre flere muligheder for at være sociale, hvad enten det er ved at opretholde et samfund gennem værktøjer som Slack eller Discord eller ved at invitere andre til at kommunikere under arrangementet.

Mens nogle online møder åbner for spørgsmål eller interagerer med chatten, gør nogle ikke, og det føles simpelthen som at se en video på Youtube.

Som deltagere skal vi prøve at drage fordel af begivenheder, der afholdes online, ved at prøve at kommunikere mere med vores jævnaldrende. Selvom det kan være udfordrende at chatte personligt, er det en lavere adgangsbarriere at sende en DM eller dele dine tanker gennem chat.

Hvordan kan dette hjælpe os på lang sigt?

At være mere social kan hjælpe os på forskellige måder - det hjælper os med at vokse individuelt og hjælper os med at lære af andres oplevelse. Men det kan også hjælpe os professionelt.

Faktum er, at hvis du ikke kender nogen, er du bare en anden person på listen over tusinder af ansøgere. Uanset om du møder nogen på et møde eller havde en hurtig chat med dem i en Twitter DM, er der en personlig forbindelse.

Brug den personlige forbindelse til din fordel. Det kan være forskellen mellem dig og en anden kandidat, der slet ikke har sagt noget. Det kan betyde flere muligheder i det lange løb, når vedkommende tænker på dig til deres næste jobåbning.

Men det kan også betyde en ny ven. Det åbner ikke altid døren til det nye job, men fælles oplevelser og fælles interesser bringer folk sammen, og den forbindelse bringer værdi.

Anvendelse af disse lektioner i fremtiden

Samlet set er vi som samfund nødt til at fortsætte med at komme sammen og hjælpe hinanden med at vokse. Jo mere vi støtter hinanden, jo mere kan vi give værdi, der påvirker verden.

Når virussen en dag aftager, og vi begynder at mødes personligt, lad os ikke glemme de erfaringer, vi har lært om samfundsopbygning.

Lad os sørge for, at vi fortsætter med at få alle til at føle sig velkomne og i stand til at være involveret, hvad enten det er dem i det fysiske publikum eller dem, der hænger sammen med livestream.

Sørg for at engagere dig med begge målgrupper, og lad de virtuelle deltagere føle, at de er inkluderet i samtalen. Besvar de spørgsmål, de sender i chat. Træk dem op på skærmen for at stille et spørgsmål.

Vi er alle sammen i dette, lad os fortsætte med at opbygge det bedste samfund, vi kan.

Følg mig for mere Javascript, UX og andre interessante ting!

  • ? Følg mig på Twitter
  • ? ️ Abonner på min Youtube
  • ✉️ Tilmeld dig mit nyhedsbrev