Sådan læser du din vej til at blive en bedre udvikler

Hvis du vil blive bedre til programmering, er der to ting, du skal gøre:

Skriv kode og læs alt !

Jeg har skrevet software i lang tid, og jeg har haft mulighed for at lære om programmering i mange forskellige indstillinger. Jeg har kæmpet igennem problemer alene, arbejdet med teams, og jeg har endda haft mulighed for at lære i universitetsmiljøer. Gennem alle mine oplevelser har jeg fundet den bedste måde at blive en bedre programmør på er at skrive kode og læse alt! I det øjeblik du holder op med at gøre det, vil du bremse udviklingen af ​​dine færdigheder.

For mange mennesker bliver så begejstrede for at skrive kode, at de nogle gange glemmer at lægge deres due diligence i. At skrive kode er sjovt, og jeg har også været skyldig i at ignorere dokumentationen. Med gamle værktøjer eller nye vil der altid være mere at lære. Du sparer dig selv meget tid og energi, hvis du sørger for at have et godt fundament, inden du dykker ned i et nyt værktøj.

For at hjælpe dig på din rejse vil jeg tilbyde mine yndlingsressourcer til at læse om tekniske emner. God fornøjelse.

Officiel dokumentation

Når du allerede kender det værktøj, du vil arbejde med, er det bedste sted at starte den officielle dokumentation. Når du arbejder med noget nyt, skal du modstå trangen til at springe lige ind - se først gennem dokumenterne.

Du sparer dig tid og energi, mens du bliver en bedre udvikler. Når du læser, lærer du ikke kun det ene emne. Du udvider din forståelse af et helt område med softwareudvikling og gør det lettere for dig at lære det næste emne.

I det mindste skal du gennemgå en Kom godt i gang tutorial og arbejde gennem alle eksemplerne. Sørg for at forstå de enkle dele af et nyt sprog eller en ny ramme, inden du går videre.

Mange udviklere elsker ikke at skrive dokumentation, så hvis du finder kvalitetsoplysninger, er det fordi forfatteren troede, det ville hjælpe.

Online artikler

De næste steder, du skal kigge efter opdaterede oplysninger om de tekniske emner, er online publikationer. Da du læser denne artikel, kan jeg antage, at du allerede har opdaget Medium. Medium er min favoritkilde til artikler og blogs hele tiden.

Medium er fuld af information om en massiv vifte af både tekniske og ikke-tekniske emner. Hvis du har interesse for et emne, er der en god chance for, at du kan finde artikler om dette emne på Medium.

En anden god ting ved Medium er, at den brede vifte af emner ikke tager væk fra kvaliteten eller dybden af ​​informationen. Andre publikationer mister dybden og kvaliteten af ​​informationen i et forsøg på et større publikum. Mediums inkluderende og brugervenlige karakter gør det til det perfekte sted at finde kvalitetsoplysninger og udgive dit eget indhold.

Sørg for at tjekke mine to yndlingspublikationer på Medium: freeCodeCamp og HackerNoon.

Min næste foretrukne kilde til onlineartikler er Hacker News. Hacker News er et websted, der administreres af opstartsinkubatoren Y Combinator. Hacker-nyheder giver brugerne mulighed for at sende links til teknisk indhold, der kan op- og nedstemmes af samfundet afhængigt af kvaliteten.

Hacker News er meget lig Reddit, men mindre overvældende. Hacker-nyheder har kun ét feed med information, der er kurateret af samfundet. Dette gør det nemt at gennemse og læse artikler hver morgen.

Programmering af bøger

Min absolutte favoritkilde til at lære nye ting er programmering af bøger!

Mine yndlingsforlag til programmering af bøger er Manning Publishing og O'Reilly Publishing. Begge virksomheder producerer et stort antal bøger om masser af emner.

Med disse to udgivere kan du være sikker på at finde de oplysninger, du har brug for - fra de nyeste inden for neurale netværksrammer til at hjælpe med at arbejde med ældre systemer.

Jeg vil give dig et råd, jeg har lært på den hårde måde. Hvis du foretrækker at læse fysiske kopier af bøger, anbefaler jeg, at du lærer at elske din

e-læser. Der er for mange forskellige bøger og for mange opdateringer i programmeringstekster.

Jeg var en ivrig tilhænger af fysiske bøger, og jeg havde en meget imponerende samling af fysiske bøger. Det var godt og godt, indtil jeg flyttede! Efter at have flyttet kasser og kasser med tunge bøger lærte jeg at elske at læse min iPad af. Så lær af min erfaring, og få dig et abonnement på Safari Books Online.

Safari-bøger online er en månedlig abonnementstjeneste, der giver dig adgang til flere tekniske bøger, end du nogensinde kan læse. Det ejes nu af O'Reilly Publishing, men de fortsætter med at tilbyde bøger fra Manning Publishing og mange andre udgivere. Safari Books Online var en af ​​de bedste investeringer, jeg nogensinde har foretaget.

Research Papers

Nu til en af ​​de mere skræmmende informationskilder. Læsning af forskningsopgaver kan virke skræmmende, men det er din tid værd. Verden er fuld af strålende mennesker. Så hvorfor ikke drage fordel af de bedste og lyseste arbejde?

Du kan fortælle dig selv, at forskningsopgaver er for komplicerede eller for vanskelige at læse. Nå, en simpel Google-søgning viser dig, at du ikke er alene.

Forskningsopgaver kan være skræmmende i starten, men bliver ikke modløse.

Tag det langsomt, og følg disse tip:

  1. Læs det abstrakte
  2. Se på diagrammerne
  3. Læs konklusionen
  4. Beslut om artiklen er værd at læse

Når du løber ind i noget, som du ikke forstår, skal du tage en note eller slå det op midt i artiklen. Når du lærer, bliver læsning af forskningsopgaver lettere og lettere. Hvis du løber på tværs af en vigtig reference til et andet forskningspapir, skal du stoppe og se på referencen. Nogle gange vil det være godt at læse den anden artikel først eller i det mindste få en fornemmelse af emnet.

Det bedste sted at begynde at lede efter gode forskningsopgaver er i dokumentationen til værktøjet. Masser af applikationer og rammer startede som en del af et forskningsprojekt på et universitet eller en virksomhed. For eksempel blev Apache Spark født ud af AmpLab ved University of California, Berkeley. Du kan finde flere oplysninger om Apache Sparks forskning, udvikling og historie på AmpLab-webstedet eller i de officielle Apache Spark-dokumenter.

Nogle andre gode ressourcer til at finde forskningsopgaverne er Google Scholar eller arXiv. Begge er sider, der giver dig mulighed for at søge efter og læse tilgængelige forskningsopgaver.

Hvis du er på udkig efter en service til at gøre mere af det tunge løft, kan du undersøge at få et abonnement på DeepDyve.

DeepDyve er en abonnementstjeneste, der giver tusindvis af forskningstidsskrifter lige ved hånden. DeepDyve vil endda anbefale forskningspapirer baseret på din læsehistorie. Denne tjeneste er yderst nyttig, når du begynder at læse forskningsopgaver.

Andre folks kode

Sidst men ikke mindst skal du læse andre folks kode. Gå til GitHub. Find relevante projekter og se på, hvordan andre programmerer.

At se kode for et rigtigt projekt vil give dig et andet synspunkt end bøger og forskningsopgaver. Nogle gange kan programmering blive rodet. Brug af et værktøj i en perfekt verden kan være meget forskelligt fra, hvordan man bruger det i den virkelige verden. Så det er altid nyttigt at få perspektivet fra en person, der har været i frontlinjen.

Inden du går, vil jeg give dig et sidste råd. Jo mere du lærer, jo mere dumt vil du føle. Du vil indse, hvor meget mere der er at vide. Omfavn denne følelse og behandl den som en bedrift. Lær nye ting et trin ad gangen. Accepter at du aldrig vil vide alt. Stol på andre for at hjælpe dig. Lær så meget som du kan, og bliv en, som andre kan stole på.

Nu går du! Læs og lær noget nyt!

Hvis du har andre kilder til information, der hjælper dig med at lære, så lad mig det vide i kommentarerne nedenfor. Jeg leder altid efter store nye informationskilder! Tak for læsningen. Jeg håber, at disse oplysninger hjælper dig med at blive en bedre udvikler.